שאלת גלולות...

דפי 30

New member
שאלת גלולות...

אהלן בנות! אתמול סיימתי את חפיסת היסמין השניה ברצף, עוד אחת למנאייק ואז מחזור (שימות) וניתוח. בינתיים יש כבר הכתמות, אפילו היה השבוע קצת דימום אבל קטן קטן שנעלם. אני מרגישה מאוד טוב פיזית אבל יש את העניין הזה של ההתנפחות (אומרים שרק אני רואה אבל זה ממש דומיננטי לי, גם עליתי איזה שני קילו ונשבעת שלא אכלתי יותר. להיפך) אני בסה"כ בחורה די רזה אבל זה משגע אותי... אני יודעת שהכל מתגמד ביחס לכאבים ולחיים המטורפים שלי בלי גלולות ואני גם אהיה מוכנה לקבל את התוספת הזאת באהבה אם אדע שזה המחיר. הכל שטויות כשמסתכלים בפרופורציה אבל בכל זאת שואלת אם אתן מכירות את התופעה? האם בכל גלולות ברצף זה ככה? והאם באופן כללי לא אמורות להיות לי הכתמות בגלולות שכביכול יותר מתאימות לי? בינתיים אני אסיים כמובן את היסמין (וטפו טפו טפו שימשיך עד הסוף כי המחזור צריך להיות מדויק לקראת הניתוח...) תנקס. יום טוב!

אורטל262

New member
היי דפי

בדיוק כתבתי לך בשרשור שלי לגבי הניתוח . מתי הניתוח שלך יוצא באוגוסט ? לגבי ההכתמות אני יכולה לומר לך שגם לי זה קרה היה לי חודש שלם כזה של הכתמות ואז יום אחד של דימום לאיזה שעתיים שנגמר זה טבעי בגלל שלוקחים את הגלולות ברצף הגוף מנסה להתרגל למצב הזה וזה לא קשור לסוג הגלולות לפי מה שאני הבנתי כי באמצע החפיסה השנייה ההכתמות פשוט הפסיקו . לגבי ההתנפחות אני כ"כ מבינה אותך! לפני שבוע נשקלתי והייתי על 56 קילו ופתאום אתמול נשקלתי ואני 58 קילו ולא ברור לי מה הסיפור כי אני אוכלת פעם ביום אז הבנתי מזה שאני פשוט נפוחה מהגלולות ואני גם מרגישה את זה בגוף , זה טבעי שזה קורה בגלל שאנחנו לא מקבלות מחזור . זה תמיד היה קורה לי לפני מחזור הייתי שותה המוןןןן ועולה איזה 2 קילו וממש מתנפחת ברמה שבגדים לא נסגרים עלי ואז לילה לפני המחזור לא מפסיקה לעשות פיפי המחזור מגיע והנפיחות והמשקל נעלמים כאילו כלום . אני לא חושבת שאת צריכה לדאוג :) מחזיקה לך אצבעות שהכל יעבור בסדר!!

galim29

New member
וואו, זה היה כל כך מזמן כשהתחלתי

לא זוכרת מה זה להיות בלי דיכוי. אבל סובלת כבר כמה שנים טובות מצבירת נוזלים ונפוחה כמו
. זוכרת מעלון התרופות שאמורים לצפות לסוג של התנפחות ועלייה במשקל (כתוצאה מהגבתר התיאבון, כך מתעקשים הרופאים להגיד)
אבל אמור לעבור אחרי זמן מה. אבל כמו שאת אומרת, עצם האופוריה מהיעלמות המחזור, היא מתנה כשלעצמה, אז אסור להיות חמדניות.... מאמינה שיעבור גם אצלך.

היי דפי

דימום בזמן גלולות בהחלט מוכר וקיים אצל רבות....כנ"ל לגבי העליה במשקל... העיקר שתרגישי טוב....

למעלה