שאלת גלגול

סוזי10

New member
שאלת גלגול

הפשושה הקטנה שאיתי (ילדתו שלא אחי שגדלה אצלי) אמרה לי היום "כשהייתי אמא שלך" והאמת שנזכרתי שהיא אמרה לי את המשפט הזה מספר פעמים רק שאני לא שמתי לב לזה. הפעם ניסתי לתשאל אותה ושאלתי אותה מתי היית אמא שלי? את קטנה ואני גדולה, אז היא ענתה לי "פעם מזמן מזמן" חשבתי שאולי היא מתבלבלת במילה ומתכוונת דודה שלה או משהו אחר, היא התעקשה ואמרה ,"אני פעם הייתי אמא שלך". האם זה הגיוני מבחינת גילגולים של ילדים קטנים ואנשים מבוגרים? שבוע טוב

רותי 11

New member
סוזי יקרה - זה בהחלט יכול להיות

ותשימי לב לזה - כי הם (הילדים) באים עם זכרון נשמתי עדיין פתוח לכן הם הרבה פעמים אומרים דברים שנשמעים לא הגיוניים אבל אלה פשוט זכרונות ואם היא אמרה לך שהיא הייתה אמא שלך אז בהחלט זה יכול להיות ואין קשר לגיל הארצי שלנו

ואוו איזה מרגש זה... ../images/Emo13.gif

קראתי על זה הרבה פעמים, אבל זו פעם ראשונה שאני שומעת את זה ככה ממישהו "אמיתי". אמנם גם את וירטואלית עבורי אבל עצם העובדה שאת כותבת פה בעברית כבר מקרב ומקשר בינינו והופך את זה ליותר מציאותי ואמיתי עבורי. איזה יופי היא עוד זוכרת את הגלגולים שלה. זה בקרוב ייעלם לה, אז תקשיבי לדברים שהיא אומרת ותשתפי פעולה, אל תעצרי אותה ותני לה להתבטא. אגב בת כמה היא?

רותי 11

New member
בדרך כלל בסביבות גיל 3

אפשר להתחיל לשאול את הילדים האם הם זוכרים מה הם היו כאשר הם היו גדולים זה משפט שמעורר את הזכרון הנשמתי - אמנם לא כל הילדים עונים על זה אבל כולם זוכרים הם לא תמיד מוכנים לשתף ויש לזה כל מיני סיבות. ובדוק היו אנשים ששאלו את השאלה הזאת והם קיבלו תשובות מדהימות.

סוזי10

New member
הפשושה בת 4 עוד מעט

האמת שהיא אמרה לי זאת מס' פעמים כבר, אבל רק הפעם התייחסתי ממש ברצינות. וכמובן זה בזכות הפורומים שאני גולשת בהם ומאפשרים לי התפתחות רוחנית ואמונה בדברים שנראים חריגים לחלק מהאנשים. יש עוד שאלות שאני יכולה לשאול כדי להעלות זכרונות כאלה?

רותי 11

New member
סוזי מספיק השאלה שרשמתי

ויעלה מה שנמצא כרגע בזכרו אבל ממש עכשיו לעשות את זה כי עוד מעט הזכרון יסגר

זה מוזר שהזכרון פתוח

עד גיל מסויים ובאמת עכשיו נזכרתי בכמה מצבים ששמעתי ילדים אומרים למבוגר, הייתי אימא שלך . אף פעם לא חשבתי שזה אמיתי, חשבתי שזה נובע ממשחק מסויים. אז איך זה שמגיעים עם זכרון פתוח? ומתי לערך הוא נסגר?

רותי 11

New member
לרוב הזכרון נסגר מכיוון

שאנחנו ההורים "דואגים" לכך בזה שאנחנ ואומרים להם שהם מדברים שטויות בזה שאנחנו אומרים להם שזה לא יכול להיות או לא מתייחסים ברצינות למה שהם אומרים

למעלה