שאלת גיבוי

syntax

New member
שאלת גיבוי

שלום, יש לי בארגון שרת עם רשת מבוססת WIN2003. על השרת ישנו טייפ גיבוי שמגבה את כל הרשת. לפי חישוב משוער שעשיתי כל המידע שלנו אמור להיות בסביבות ה 50GB... משום מה הטייפ מגבה משהו כמו 80GB...אז לאן נעלמו לי עוד 30? יכול להיות שהוא מגבה LOGים מסויימים או קבצי SWAP או משהו בסגנון שהם כל כך "כבדים"ואני לא רואה אותם ב SELECTION שלי? איזו אינדיקציה יש לי לבדוק מה הוא מגבה בדיוק וכמה זה אמור להכיל? ( אני לא מתכוון לSELECTION אלא לדעת בדיוק מה כמות המידע שאני הולך לגבות ) התוכנה היא VERITAS BACKUP EXEC V10. למישהו יש מושג ירוק? תודה מראש

פוֹלי

New member
הסיכוי הוא יותר לכיוון חישוב שגוי

גם אם כל המידע שלך ברשת הוא 50G בסה"כ, אחרי קימפרוס זה היה אמור לתפוס פחות מקום על הקלטת, כמובן בעירבון מוגבל כי יש קבצים שלא ניתן לקמפרס. והוא אמור להראות לך הכל, אין גיבוי שהוא לא מראה לך אותו. תבדוק שוב את כל ה selections שלך ותעבור על הגדלים של הקבצים.

ezaton

New member
אם אתה עובד עם BE10

אז מאוד סביר שאתה מגבה כמה דברים בנוסף: 1. System State (עוד כ- 300 מגה, תלוי במערכת) 2. Exchange Store - את מאגר הנתונים עצמו. 3. Exchange Mailboxes - תיבות דואר פרטנית. 2 ו- 3 חופפים במידה לא מועטה, ואתה תגלה שעם יתרונותיו העצומים של 3, הוא עולה בהרבה מקום. כמו כן, לא הייתי מחזיק שרת בלי 1 ו- 2 בכל מקרה.

למעלה