שאלת בת-מצווה

• פותח הנושא mysz
  • פורסם בתאריך

mysz

New member
שאלת בת-מצווה

אוטוטו.... בת-מצווה למתוקה שלי, היא מאוד שקטה. לחגוג באולם לא בא בחשבון, וגם מועדון זה לא הכיוון. אנחנו מחפשים רעיון אחר מיוחד. אשמח לקבל רעיונות אנחנו רוצים לחגוג למשפחה הקרובה, הורים, אחים (שלנו, ההורים) וגם לכיתה. יכול להיות ביחד או בנפרד.

אתם רוצים משהו חוויתי - בחיק הטבע או

טיול ? כמה אורחים? מה התקציב? מה הבת רוצה? לגבי החברים מהכיתה אפשר לקחת לבאולינג או לפיינטבול או משהו בסגנון , אחשוב על עוד רעיונות.

mysz

New member
כל רעיון מתקבל בברכה

במשפחה בערך 30 אנשים. ממש מצומצם בכיתה זה בעצם שכבה, בערך 80 תקציב לא מוגדר. והבת עדיין לא יודעת מה רוצה. עוד פחות מחודשיים הבת-מצווה ורק עכשיו התחלנו לחשוב. הזמן קצר והמלאכה מרובה

לבת שלי יש עוד שנה והיא כבר בתכנונים על בת

המצווה שלה. רק שבין מה שהיא רוצה לבין מה שאנחנו רוצים הפער גדול ועצום

../images/Emo20.gifממליצה לך על נמרוד

נקרא "רמה אחרת" מביא אוהל ענק קטרינג טרי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איש מדהים פשוט נחמד עם צוות קטן חגגתי איתו כבר פעמיים מומלץ מאוד מחיר סביר מזל טוב!

mysz

New member
תודה,

מתאים גם לחורף? יכול להיות שיהיה גשום...

mysz

New member
../images/Emo8.gif

אולי נדחה ונעשה כבר באביב.... אז יהיה יותר זמן להתארגן

מיכלג10

New member
רעיונות

מזל טוב, ושתמיד תהיו עסוקים בחגיגות... הייתי מארגנת לה שייט יאכטות נחמד מהמרינה בהרצליה, עם ארוחה טובה חוויה מדהימה כמו כן ניתן לקחת אותה לחוויה בנאות קדומים עם כל המשפחה חויית התבגרות מדהימה ומומלצת במיוחד לבנות מצווה, שהייתי מציעה לביתי , חגיגה בסגנון של פיינט בול עם ארוחה יוכלה להיות חוויה ,חגיגה במיני ישראל בערב, כם תרצי עוד רעיונות הכל מכל הלב בכיף רק שמחות, מיכל

למעלה