שאלת ברית

Tammy52

New member
שאלת ברית

נו כן התחלנו לחשוב על זה) ועקב כך שבעלי מתנגד מאוד לפיצול (מסיבה לחוד וחיתוך לחוד) ניתקפתי בפאניקה זקוקה נואשות לעצות ולטיפים כיצד לארגן אירוע בזמן הקצר שבין הלידה עד הברית שבו גם התינוק יהיה במרכז אבל גם הבת הגדולה (בת ארבע וחצי) וכמובן גם אני שעד שאני סוףסוף עושה אירוע למשפחה (לבת לא עשינו) הייתי רוצה להראות טוב ולהרגיש טוב עד כמה שניתן וגם להנות בעצמי אם זה אפשרי בכלל איך זה היה אצלכן?

sifco

New member
תשובה

היי, אני פיצלתי, כי יונתן שלי נולד קטן, וגם הייתי אחרי קיסרי ולא יכולתי בכלל לעמוד על הרגליים. לדעתי- תעשי מה שטוב לך, כאמא- עדיף שתחזרי לעצמך, ותהיי יפה וזוהרת והעיקר שמחה ושלווה באירוע במקום לעמוד שם, מנסה לחייך לכולם, ולא מרגישה טוב עם עצמך, וכואבת עוד מהלידה אין סיבה למהר- קחי את הזמן. מקסימום- תעשו את הצילה עצמה בבית, עם משפחה מיידית (בלבד!! שלא יהיו אלף איש בבית), ואח"כ את המסיבה עצמה באולם (שדרך אגב, אנחנו עשינו באולם רק כדי להרוויח כסף) התאוששות מהירה ומזט, יפעת.

sifco

New member
סליחה לא קראתי עד הסוף...

תתעלמי ממה שכתבתי על הפיצול... תראי, אין לך הרבה מה לארגן- באולם היום נותנים הכל- הזמנות, מוסיקת רקע, וכו. את יכולה להביא למשל מאפרת הביתה (אפשר למצוא למשל בחנויות של איל מקיאג'- תמיד יש להן טלפונים של מאפרות), ולגבי בגדים- אני לבשתי בגדי הריון- אם את עושה את זה ביום השמיני יסלחו לך...

אצלנו היה מאוד פשוט

החצי צלם אירועים כך שמקורב לכל מי שצריך לפני הלידה הלכתי לראות איתו אולמות (ע"פ המלצתו) הכנו רשימה של מוזמנים- לפני קנינו בגד לניתאי לפני הלידה(לא לקחנו את הבגד הבייתה) מה שצרך היה לעשות ........ לחכות שאלד ככה אני הייתי רגועה והיה לי זמן להתעסק עם ניתאי וגם עם עצמי (ביום הברית עשיתי, צבע, פאן,ציפורנים כדי להראות יפה, חתיכה לא הייתי .....אבל גם אף אחד לא מצפה ממך) אם את צריכה עזרה באירגון ובמחירים טובים אשמח לעזור

Tammy52

New member
,תודה

זה רעיון טוב להכין בגדים ולראות אולם מראש וגם את המוזמנים כי אחרי הלידה אני לא אזכור בכלל מי הם.... למרות שלהזמין אולם רק ברגע האחרון

annes

New member
אני לא בעניין הברית

אבל בכלל הייתי אומרת להכין הכל מראש - על אחת כמה וכמה אם עושים אירוע כזה - תשימי בצד את כל האמונות התפלות, ופשוט תסדרי לך את כל הבית, וכן, את כל הפרטים של האירוע, מראש!! (כלומר, גם בגדים לילד והכל מוכן בשידה) את תברכי את עצמך אח"כ - לאירוע הייתי מכינה בגדים לך ולילד, רשימות מוזמנים, רשימה קצרה של אולמות אפשריים, צלם רצוי, וכו' - כך שבעצם ישאר לך רק לקבוע תאריך. ואפשר לתת לילדונת לעשות איזה מצגת קטנה, או לברך את האח הקטן, וכך היא תרגיש גם במרכז התמונה - אם כי, באידיאלי, אני כן הייתי מפצלת, לטובתך כמו גם לטובת הילד - נראה לי קצת בטעם רע שכולם יושבים ושמחים שהילד עובר מה שעובר - בכל מקרה, המון מז"ט ושיעבור בהצלחה, כל הכלול בעניין

למעלה