שאלת בריכה

טאניוש

New member
שאלת בריכה ../images/Emo9.gif

היום בעלי ולאון היו בביקורת אצל אורטופד. קיבלנו אישור להתחיל שחיית תינוקות-להוריד מכשיר לשעתיים פעם בשבוע, והרופא אמר שמבחינתו אם זה בשביל שחייה אז גם פעמיים! בדקנו בריכה באיזור ביום שישי, נראה מקסים. השאלה היא שאלת חיסונים. לאון קיבל רק את המחומשת של גיל חודשיים (שכוללת פוליו בזריקה). מותר להכניס אותו לבריכה? בקבוצה ילדים מגיל חצי שנה ועד שנה, אני מניחה שיש בינם כאלה שקיבלו פוליו בטיפות.

../images/Emo12.gif לא יודעת

אבל זו בהחלט שאלה לשאול את מפעילי הבריכה ואת הרופא. לא נראה לי שצריכה להיות בעיה. בכל אופן, שחיה, במיוחד עבורכם, היא דבר נפלא.

parpare bar

New member
היי

במקרה אתמול הינו במעקב התפתחות לכבוד הפלולה בת ה- 3 חודשים. בין היתר שאלתי בנוגע לבריכה מאחר ורציתי להצטרף לקורס שחיה. ברם, הרופאה ענתה באופן חד משמעי, שלא להכניס את הפיצית לבריכה, בין יתר ההסברים שלה היא אמרה שהגיברת טרם מחוסנת באופן מלא בטח לא לפוליו ומכאן שללה לחלוטין את הצטרפותינו למעגל השוחים.
בעסה כללית נרשמה בין שורותינו, אבל נתגבר. אנ'לא סגורה שעניתי לך ישירות לשאלה, אני מקווה שלפחות לא בילבלתי יותר.

טאניוש

New member
לא מדובר על סתם בריכה

אלא בריכה מיוחדת שמתאימה לשחיית תינוקות. אולי הרופאה לא הבינה אותך? מחוסנים באופן מלא זה בגיל צבא בערך לדעתי...

parpare bar

New member
ברור

ברור שמדובר בבריכה בלעדית לפעוטות, וכן אמרתי לה. עדיין נעניתי בשלילה מוחלטת, אני מניחה שכוונתה היתה למחומש ההוא ום לפוליו. אצלינו יש גם רגישות בעור ואני מעדיפה להיות ON THE SAFE SIDE אז נחכה קצת עם הבריכה.

טאניוש

New member
לא קיבלתם חיסון של חודשיים?

פוליו בטיפות (של 4 חודשים) אתם לא תקבלו כבר.

בנצ100

New member
רגע, לא הבנתי...

יוגי גם קיבל רק פוליו בזריקה (ככה עושים לילידי 2005 והלאה). ויש שם ילדים יותר גדולים גם - כלומר כאלה שקיבלו טיפות. אז יש עם זה בעייה? (אני כזו בשאנטי, לא הייתי חושבת על זה בחיים...)

טאניוש

New member
דיברתי איתם בערב

הם טענו שאין בעיה, אפשר להכניס לחוג תינוק בן 3 חודשים אחרי מחומשת ראשונה. אסור להכניס תינוק שלא חוסן כלל. אנסה להגיע לרופאה לפני יום שישי (שזה היום של החוג). אני מודאגת כי לאון היה אמור לקבל כבר חיסונים עוד פעמיים- 4 חודשים ו-6 חודשים, למרות שלפי ההגיון לא צריכה להיות בעיה.

סינטה1

New member
אז ככה

גיסתי מדריכה של פעילות במים והיא אומרת שאין שום בעיה אחרי החיסון של גיל חודשיים כבר להכניס לבריכה. כמובן שבעלי הבריכה מחוייבים לדאוג שתינוקות שקיבלו טיפות לא ייכנסו ב24 שעות שלאחר הטיפות למים. אגב, איזו בריכה ראיתם?

טאניוש

New member
יפית

בין רמת שרת ובית וגן, ממש כמה דקות מהבית. להזכיר להם שלא יכניסו תינוקות שקיבלו טיפות ביממה שלאחר
?

סינטה1

New member
אני אדבר עם גיסתי

ואגיד לך בדיוק מה לשאול (עכשיו היא בנהיגה ולא יכולה לדבר).

סינטה1

New member
שבוע אחרי טיפות פוליו

זה מופרש בצואה ולכן מומלץ לחכות שבוע אחרי טיפות וכדאי להקפיד על זה. היא אמרה שמאוד נחמד ביפית.

happy

New member
כל מי שנולד ב 2005 כבר לא

קיבל פוליו בטיפות. ליהי נולדה ב 6.1 והיא קיבלה רק חיסון. מה גם שהטיפות בעיתיות רק חודש מרגע הקבלה. אז אני חושבת שמי שלא קיבל פוליו בטיפות ונולד ב2004 כבר לא יקבל. אבל אני לא בטוחה. לדעתי כדאי לשאול בטיפת חלב או את הרופאה של לאון

טאניוש

New member
לאון לא יקבל

אבל הוא זכאי לקבל. ילדים שנולדו ב-2005 והחיסונים אצלם נדחו (כמו לאון) יכולים עוד לקבל טיפות.

למעלה