שאלת בעלי חיים

שאלת בעלי חיים

חשבנו לקחת את הילדה (בת 2.4) לטיפול באמצעות בע"ח. דיברנו עם אחד מהם והסתבר שזה אפשרי בגיל הזה, אבל בעיקרון עדיף מגיל 3 ומעלה. ואני רוצה לשאול את מי שיש לו נסיון עם זה: 1. טיפול באמצעות בעלי חיים - עוזר? גם בגילאים כאלו קטנים? המלצות על מטפלים? 2. בעל חיים בבית: האם זה יכול לעזור לה, ובמה? אנחנו בטוח לא רוצים כלב (אנחנו לא בבית רוב היום), כנראה לא חתול, חשבנו אולי זוג מכרסמים כלשהם בכלוב, שצריך לתת להם אוכל ואפשר להוציא וללטף... תודה

dina199

New member
אני מאוד בעד חתול

בעל חיים עצמאי שיכול להיות לבד בבית. זה פינת ליטוף פרטית

הדרית30

New member
למה טיפול בבעלי חיים?

איפה הקשיים של הילדה? לדעתי בגיל הזה מיתר לשלם על טיפול בבעלי חיים. בעל חיים בבית עוזר מאוד למי שאוהב את זה. זה גם אחריות להרבה זמן. אפשר ללכת בסופי שבוע לפינות חי ולראות איך היא מגיבה. האם זה נותן משהו....

אם אין לכם רתיעה מסרחון

אז ממליצה על שפן או ארנב. הם לא חייבים להיות בזוג. הבת שלי חולה על הארנב של בית הספר שלהם. ובבית יש לי בערך מגיל 8.5 שלה תוכים. ולאחרונה הוספנו דגים וגם הם אוהבים שהיא מלטפת אותם (מדובר בדגי זהב גדולים למדי).

וואי, הזכרת לי נשכחות. כשבתי היתה בת 2 בערך

הגענו לגן חיות עם בריכה של דגי נוי גדולים (אולי היו שם קוי, לא זוכרת) והיא עמדה שם המון זמן והתעקשה ללטף אותם, עד שנרטבה לה החולצה לגמרי. לא מכירה אף אדם אחר בעולם שנהנה ללטף דגים !!!

כלב עם דוגווקר, תאמיני לי

אמא שלי לא הסכימה עד שיצאה לפנסיה (למזלנו מוקדמת) בידיוק מהסיבה שלכם ואז שכבר יצאה לפנסיה לא היתה לה ממש ברירה אבל שהגיעה נמש היא הבינה שהיא עשתה טעות ענקית שלא הסכימה הרבה הרבה קודם . גם עכשיו אנחנו לא הרבה בית , גם היא לא אבל עדיין שבאים הביתה אין כמו נמש והיא הדבר הכי טוב שקרה לנו כמשפחה. ולגביי הטיולים - יש דוגווקרים אבל אנחנו כמעט לא משתמשים פשוט התאמנו את שעות הטיולים לאלו שמתאימות לנו ושטסים לחו"ל יש ריבים גדולים במשפחה ובחברים של ההורים מי לוקח את הכלבה- בטיסה האחרונה היו לה שלוש אפשרויות. הייתי מציעה לך לקחת אותה ליום להרגיש איך זה ואיזה מדהים זה אבל אני לא מסוגלת לוותר עליה וזה אומר הכל- לא מסוגלת לישון שהיא לא במיטה איתי.

taltal8877

New member
אין כמו חתול בבית...

באמת, זה באמת סוג של טיפול עצמי... חתול פחות מחייב מאשר כלב, הוא יותר אוהב ליטופים והתכרבלויות, ולגמרי לא נעלב גם אם לא מתחשק לך להיות איתו... לדעתי לא"סים זו ממש תרפיה. בני ישן איתו, מתחבק איתו ועוד... יש להם קשר מיוחד מאוד.

taltal8877

New member
אני זוכרת שכבר העלינו דעותינו בנושא החתולים..

אני שמחה שהבנתי כמה חתול יכול להתאים לא"סים, בעיקר בזכותך ובזכות הגולשים האחרים כאן... תודה

למעלה