שאלת בליינד דייט

דניאל1970

New member
שאלת בליינד דייט

זה בסדר לצאת לבליינד דייט ואם אחר כך להגיע למסקנה ש"זה לא זה" אז להתקשר כדי להגיד ש"זה לא זה" או שעדיף לתת לה "להבין מעצמה".

תעשה מה שמתאים לך ../images/Emo141.gif

אני העדפתי שיתנו לי "להבין בעצמי", אבל יש כאלה שמעדיפים שיגידו להם בפרצוף. אין לך דרך לדעת מה הבחורה מעדיפה, אז תעשה מה שמתאים לך.

denur1

New member
לדעתי יותר יפה להיתקשר ולסיים

את העיניין בצורה מנומסת.

יערית

New member
ג'נטלמן

מבחינתי זה לא רק זה שפותח דלתות וקונה פרחים,זה גם אחד שיודע שלא מתאים ומתקשר לומר שהיה נחמד בפגישה{או שלא} והוא לא מוצא לנכון להיפגש יותר,כי אין התאמה. להבין מעצמה...?כל אחד רוצה לדעת מה השתבש שם ולמה הצד השני נעלם למעשה.

ozzz64

New member
דילמה קשה .

ההיגיון אומר שאתה צריך להתקשר ולומר לה , אבל יכול להיות שהיא תראה בזה סוג של התנשאות , היום למזלנו יש SMS יכול להיות הפתרון הכי יעיל .

° זואי °

New member
זה אינדיוידואלי

אבל אני אישית הייתי מעדיפה שהבחור יתקשר ויגיד שהואה מצטער אבל זה לא זה עבורו. חושבת שזה עדיף במקום לשבת ולתהות ולבין לבד. במיוחד אם הבחור מצא חן בעיני ואני מעוניינת להמשיך את הקשר.

רות 2

New member
אלה הן 2 אפשרויות שבתחלס ...

משתמשים השתמשו וישתמשו בהם תמיד ..2 המינים ......... אבל אם תשאל מה כואב יותר ומה מעליב יותר ומה משאיר טעם רע ...לפחות עד לפגישת הבלינדייט הבאה ... זה ההתעלמות והעילמות

ראוי

שתתקשר ,דניאל זה האלף בית של יחסי אנוש בין המינים. בקיצור,תהיה גבר

רות 2

New member
ואם את אישה אז .........

"תהי גבר תראי שגם לך יש ביצים ..." (רות ששונאת שאומרים לגבר "תהיה גבר" פחחחחחחחחח)

ozzz64

New member
יש לי עוד רעיון בשבילך .

תגיד לה זו לא את זה אני , את יותר מידי טובה בשבילי... אני בטוח שלפני שתספיק לזרוק אותה היא תעיף אותך . ככה תקצר הליכים .

ערסlight

New member
כבר טחננו...

הנה התקציר. הכי נח להעלם. הבעיה היא ב"איך אתה רואה את עצמך" אז... אם אתה מהרגישים, כזה שרוצה לראות עצמו כ" אדם טוב". [מה זה... אתה תגיד] אז... בהתאם להשקפה. בכל מקרה, עניין לא קשור ממש בבחורה.

../images/Emo207.gifטחינה..

זה כשר..? רק כדי שבטעות לא אכשיל את ילדי..ששומרים על אי אכילת חמץ.

למעלה