שאלת בישול פול קניתי פול יבש, השרתי במים. איך לבשל??????
ש שָרוֹנִי New member 5/11/03 #2 פוללל...מממ... תשאלי את מריני ...היא בטוח יודעת .... מריני יש כאן דרישה לפול
מ מריני New member 5/11/03 #3 למה דווקא אותי../images/Emo35.gif אם זה בגלל מה שאני חושבת אז... ועכשיו נויה לשאלתך, אני חושבת שבפורום מתכונים יוכלו לעזור לך יותר
למה דווקא אותי../images/Emo35.gif אם זה בגלל מה שאני חושבת אז... ועכשיו נויה לשאלתך, אני חושבת שבפורום מתכונים יוכלו לעזור לך יותר
מ מוצרלה New member 5/11/03 #4 בנוגע לפול משרים לילה שלם, ומבשלים בסיר עם הרבה מים עד שמתרכך, אחר כך עושים איתו מה שרוצים?
ש שָרוֹנִי New member 5/11/03 #5 אני יודעת מה אני הייתי עושה ../images/Emo4.gif אבל אני זרקנית סידרתית ...אז לא מדברת
נ נויה של 4 New member 6/11/03 #11 תודה מוצי.. להוסיף למי הבישול מלח ולימון? ואח"כ לתבל בפלפל שחור+כמון+מלח?
מ מוצרלה New member 6/11/03 #13 כשמבשלים קטניות ,קודם כל מבשלים אותם עד לריכוך, ורק בסוף בסוף מוסיפים מלח. מכיון שהוספת מלח בתחילת הבישול לא עוזרת בריכוך הקטניה. ורק אחר כך,מסננים ובוזקים, כמון, ומלח. אוכלים חם
כשמבשלים קטניות ,קודם כל מבשלים אותם עד לריכוך, ורק בסוף בסוף מוסיפים מלח. מכיון שהוספת מלח בתחילת הבישול לא עוזרת בריכוך הקטניה. ורק אחר כך,מסננים ובוזקים, כמון, ומלח. אוכלים חם