שאלת בירוקרטיה..

gluten free

New member
שאלת בירוקרטיה..

הי יקרות
ההחזרה הקודמת לא הצליחה ודי מהר הגעתי לשאיבה חדשה והפעם בר חוה הצליח להפיק ממני 7 ביציות. השמחה הייתה קצרה כי אחת הופרתה לא תקין , שתיים הופרו בסדר ומחר ההחזרה (תסלחו לי שאני פסימית ?..) ועוד 4 צעירות מאוד ומנסים להבשילן במעבדה ואז לנסות להפרות (שוב-פסימית.. אולי אני בפנים כבר יודעת שתרומה זו הדרך שלי? ) יש לי עוד 4 סבבים השנה בקופח כללית , אני מתלבטת בין לנצל את כולם ואז לעבור הלאה לתרומה , אבל שואלת - אם אנצל את כולם אז בעצם אני אאבד מימון לטיפולי תרומה נכון?

מקווה שהטיפול יצליח לא בטוחה שזה קשור...שווה לשאול אצל בר חוה. בעצם בתרומת ביצית מה שאת צריכה זה טופס 17 להחזרת עוברים שהחישוב שונה ממספר טיפולים שלם. איילת

אני לא חושבת שיש קשר בין הזכאות לתרומה לבין הטיפול העצמי

הטיפול בהפריה מביציות שלך, מוקנה לך דרך סל הבריאות, ההחזר לתרומה בא מהביטוח המשלים של קופת חולים.
לגבי ההתלבטות אם להמשיך לנסות מביציות שלך : זה תלוי בכמה סיכויים נותנים לזה הרופאים. בכל מקרה הייתי ממליצה לך לשים דד ליין ולא להמשיך לאינסוף טיפולים.
מאחלת לך בהצלחה מחר.

אני מניחה שאת סביב 45

ולכן את אומרת שמגיע לך עוד ארבעה סבבים.. אין שום קשר בין מספר הטיפולים שאת עושה מביציות עצמוניות לבין טיפול תרומה. טיפול תרומה הוא טיפול פרטי, מגיע לך החזר מקופת החולים בלי שום קשר למספר הסבבים שעשית בivf. השאלה היא אחרת: האם את רוצה להתקדם כבר לטיפול שמעלה לך את הסיכוי להריון ואמהות, או להמשיך לעשות סבבים עם סיכויים אפסיים ולבזבז זמן נוסף?

אני כן זוכרת שאצל צעירות היה קשר בין הטיפולים
כי צריך לקבל טופס 17 להחזרת עוברים גם בתרומה וזה קשור למספר הסבבים באותה השנה. היתה כאן מישהי בפורום שהיה לה קושי עם זה.
דווקא אצל GLUTEN FREE לא מדובר על סיכויים אפסיים כי היא יחסית צעירה.

למעלה