שאלת ביקורת

seafox

New member
שאלת ביקורת

האם משהו נראה לכם,או שאתם מרגישים לא טוב עם הפורום איך שהוא עכשיו? יש לכם טענות?בקשות? אתם חושבים שהוא במצב לא טוב? תודה על הכנות מראש.

bralon1

Member
צריך שיהיו יותר משתתפים

אולי כדאי לפרסם את הפורום בפורומים אחרים.

דוייק

New member
בשבילי הכל בסדר

כי הפורום לא עמוס יותר מדי ואז יש כח לקרוא את כל ההודעות, מה שכן, שש פה יותר מדי פרסומים ופחות מדי דיונים, והייתה תקופה שבה זה לא היה ככה עד שאיזה מישהו מסויים נטש... אבל באופן כללי הכל טוף:) אגב יוני, הגיטרה שאתה רוצה זאת הפנדר ראישיו שאתה מדבר עליה כבר איזה שמונים שנה?

רק דור

New member
אני זוכר שהיו יותר אנשים.....

צריך לחשוב על דרך שיווק הפרום,אולי שוב להביא את אולארצ'יק

seafox

New member
אולארצ'יק לא יבוא שוב.

חשבתי על מי שהפיק לגידי גוב את הדיסק החדש.הוא יצא ג'אזיסטי לגמרי! דיסק ממש מגניב. חוץ מזה,דוייק, הגיטרה היא פנדר ג'אז באס דלוקס ולא הריאישיו בסוף
והיא תוזמן בשבוע הזה.

seafox

New member
נטש,אין מה לעשות

הבנאדם עבר לארה"ב. איפה שאר האנשים? איפה איתי למשל? והיה רמי האן גם כן שפעם גלש הרבה כאן... betterman boggiedtn max roach jazzy roy אורי גינצל גילדורי.. איפה כולכם? מי שמשתתף פאסיבי בפורום הזה שישרשר בבקשה לכאן.

Betterman

New member
לצערי...

לא יוצא לי להיות בבית בזמן האחרון ובקרוב אני יהיה רק פעם בשבועיים (ש"ש). תמיד שאני בבית אני בודק מה יש פה אבל מה לעשות שאין הרבה מה לכתוב וכבר נמאס לי לכתוב המלצות
. צריך יותר אנשים והייתי עוזר להביא אם לא הייתי היחיד שאני מכיר טוב ושאוהב ג'אז

m o r i n k a

New member
בנוסף למה שדורינק'ה ובחברה הוסיפו..

אני חושבת שיהייה מאוד נחמד אם יהייה איזה מפגשון... אז נכון שאנחנו עובדים על זה ומתכננים כל חודשים... אבל יאאאלללההה חבר'ה בואו ונעשה את זה כבר... :)

למעלה