שאלת ביטלס...

Caraya

New member
שאלת ביטלס...

קודם כל, אני יודע שאנשים שחופרים בשאלה האם לקנות דיסק או לא יכולים מאוד לעצבן, אבל אם זה מנחם מישהו אני לא שואל מתוך קמצנות אלא מתוך זה שעצוב לי לראות אלבומים שאני קונה וסתם שוכבים אח"כ על המדף, כשהם היו יכולים, אולי, לשנות לגמרי את החיים של מישהו אחר... משהו הרתיע אותי מלשמוע ביטלס עד היום, לא יודע בדיוק מה. השיר היחיד שלהם שאני יכול לומר שאני אוהב היום הוא Eleanor Rigby. אבל מאז שהתחלתי לשמוע פינק פלויד, בהתחלה התקופה המאוחרת של הדארק סייד והחומה ולאט לאט לכיוון הצלוחית מלאת הסודות וכו', אמרו לי שכדאי לי לשמוע את סרג'נט פפר של הביטלס, וש"יום בחיים" הוא שיר ענק.... בקיצור, הטעם שלי ברוק קלאסי זה בעיקר סגול כהה (גם 3 האלבומים הראשונים), לד זפלין, ג'ימי הנדריקס וכאמור פינק פלויד. שווה לנסות את סרג'נט פפר\אלבום אחר של הביטלס ?

melancholy man

New member
כן נחמד כזה, לא משהו../images/Emo13.gif

ואם להמשיך את מה ש LadyG כתבה, סרג'נט פפר זה משהו שצריך להיות בבית, גם אם לא תשמע את המוסיקה בכלל, וגם אם לא ימצא חן בעינך היום, מתישהו הקסם יכבוש אותך. וגם אם זה לא יקרה, רק בשביל הסיכוי שזה כן, זה שווה את זה.

LadyG

New member
בודאי ששוה לנסות

סרג'נט פפר שינה להרבה אנשים את החיים. אפשר לחלק תארים להרבה אלבומים, להמליך, לקשור כתרים אבל סרג'נט פפר היא אחת היצירות החשובות שנכתבו במאה ה- 20. אתה חייב אותה לעצמך...לא?

dj MosheL

New member
יש למישהו מושג מתי יוצאים

הרימסטארים החדשים לחנויות? או שהם כבר יצאו אשמח לקבל תשובה

melancholy man

New member
אין תאריך

כמה שהבנתי העבודה עליהם עוד לא הסתימה (אם כי לא מצאתי שום דבר עדכני באמת בנושא), כמה שאני מכיר את התעשיה סביב הביטלס בטח יוציאו את זה אחד אחד ויסחטו את הרעש סביב כל אלבום עד הסוף

wawadhani

New member
מסכימה בהחלט

כמובן שמומלץ ביותר לרכוש את סרג'נט פפר. הייתי מציעה לך לשמוע גם את ריוולוור והאלבום הלבן (לרכוש או לא, זה כבר עניינך הפרטי) ו... טוב, קשה לי לעצור כאן... הייתי ממליצה על רובם, תתחיל עם זה ונראה איך ממשיכים...

למעלה