שאלת בור

שאלת בור ../images/Emo131.gif

אז אני כמעט שבוע אחרי לפרסקופיה אתמול הורדתי את הפלסטרים ומאז אני מורחת קרם רסקיו אבל פתאום נראה לי שעולה ריח לא נעים מהתבור שלי יכול להיות ? מאד קשה לי לא "לשחק" בו כל הזמן.... מה עושים בכל זאת כדי שזה לא יסריח ? עם מה לנקות אותו ? כמה להתעסק אתו ואיך למרוח בו רסקיו אם בכלל ?.... תודה נוימי

זואילי

New member
תני לו לנשום...

את לא צריכה "לשחק". אבל צריכה לנקות. רק אתמול הורדת את הפלסטרים! אני מניחה שכשהשתחררת נתנו לך הוראות. תשטפי במים ותני לצלקת להתאחות לבד. באוויר החופשי, בלי "עזרים" אז חכי קצת עם הרסקיו. מתי הביקורת שלך? את יכולה גם ללכת לרופא משפחה שיציץ. אל תילחמי בגלד. לי לקח כמה ימים טובים עד שבכלל הצלחתי לגעת בצלקות אחרי שהפלסטרים הוסרו. תני לצלקות להתאחות. לא יקרה כלום אם אחרי שיפלו הגלדים תוכלי לטפל בהן. אולי את צריכה לנקות עם פולידין? תתייעצי עם רופא, אבל אל "תשחקי". ועזבי עכשיו את הרסקיו.

טוב...

את צודקת אעזוב את זה בשקט מים וסבון וזהו...כמה ימים למרות שכבר היום אני מרגישה שיפור בצלקות האחרות בעקבות הרסקיו... צריכה באמת לקבוע תור לביקורת ובכלל...לחזור לעצמי

galim29

New member
תעזבי את הפופיק לנפשו../images/Emo3.gif

זה מה שמפריע לך אחרי ניתוח? תעזבי את המסכן בשקט ותני לו להחלים יחד עם הצלקות. לא להתנפל עליו. כולה פופיק...
שלי עד נהיום לא התאושש ואני ממש לא התעסקתי איתו עם קרמים. אל תשכחי שמשם נכנסו לך לבטן אז אל תתעסקי איתו ותקשיבי לזואילי שמומחית בניקוי הפופיק...
בקיצור, החלימי לאט ותני גם לגוף לחלים בקצב שלו. כמובן שחשוב לשים לב אם האדמומיות לא עוברת או שיש מוגלה. אבל הסבירות לכך לא גבוהה. רק תעקבי בלי לגעת יותר מדי

gui1

New member
דם המכבים הוא הפתרון

תרופת פלא של חברת עשבי קדם למרוח על הצלקות וזה מזרז החלמה ולא משאיר צלקות , וכמובן מים וסבון

נעמי 17

New member
אחרי שהכל יחלים

עוד חודש חודשיים כשתשאר רק צלקת סגורה אם ימשיך הפופיק להעלות ריחות ביאושים, תמרחי משחת אגיסטן. לפעמים בגלל הלחות נוצרת שם פיטריה.

למעלה