שאלת בוקר

• פותח הנושא ceyal
  • פורסם בתאריך

itzik93

New member
ככל הנראה - רק כיוון שסתומים.

עקב כיוון לקוי או בלאי היתה כנראה בריחה של קומפרסיה מהצילינדרים האלו. העיקר שהכל בסדר. איציק

כן, זה נראה בסדר...

מצד שני, אין לדעת...אולי עוד כמה X ק"מ, ימצאו עוד משהו... רק דבר אחד אני לא מבין. חבר שלי לא הרגיש ירידה בכוח, או עבודה לא טובה של המנוע... כן לא הייתה גם נזילת שמן רצינית...( מטיפול לטיפול עברה שנה, ורמת השמן נשארה כמו שהיא הייתה...( בהפחתה הגיונית וריאלית... )...

ceyal

New member
א י צ י ק ../images/Emo124.gif

ניסיתי את מה שביקשת אתמול אבל לא עזר. עלתה במוח מחשבה האם חיבורי החשמל למזרקים מחוברים בסדר כלשהוא? כלומר - האם חוט א צריך להגיע למזרק א או שאפשר לחבר בצורה אקראית. אולי אחרי חיבור הראש - לא חיברו את המגעים לפי הסדר? ואם זה נכון - איך אפשר לדעת איך לסדר? ואולי זה הבעיה של קופה גם?

itzik93

New member
לכל אינג´קטור - חיווט ייעודי נפרד.

לפי מה שקראתי (ולא ניסיתי, ואני גם לא מתכוון לנסות) אתה לא יכול להצליב את החיווט. לכל אינג´קטור חיווט משלו. בנוגע לחיבור לא נכון של האינג´טורים, אני בספק - בד"כ החוט מגיע בדיוק עד האינג´קטור עצמו (ללא שאריות) כך שהחיווט שמגיע לאינג´קטור 1 לא ממש יכול להגיע לאינג´קטור 4.... (ככה זה לדוגמא אצלי - וגם ברנו מגאן, אני בספק אם במכוניות אחרות זה אחרת). אני מציע לבדוק שספעת היניקה מותקנת היטב ואין בריחה של וואקום, לעקוב אחרי צינורות הוואקום ולראות שהם לא דולפים או קרועים או יבשים בחיבורים... מעבר לכך, חבל שתיגע במשהו שמישהו אחר קילקל - תחזיר לו את הרכב ושיתקן מה שצריך (במיד והוא עשה נזק) על חשבונו. איציק

ceyal

New member
למה אצלי זה כן אפשרי....../images/Emo12.gif

לפי הציור המעפאן שציירתי תוכל לראות למה אצלי ברכב אפשר לטעות בחיבור החוטים. הם פשוט יוצאים מאותה נקודה לכן שאלתי אם יש דרך לדעת מי ראשון בתור

itzik93

New member
הצרפתים האלה.... ../images/Emo8.gif

קיים סיכוי שבמערכת הזרקת דלק כמו שלך (עתיקה יחסית) אין חשיבות לסדר... בכל אופן - כדאי לדעתי לשאול/לבדוק בפורמים של פג´ו/סיטרואן ולראות אם יש חשיבות לסדר חיבור החוטים לאינג´קטורים. איציק

ceyal

New member
הייתי חייב - תקראו../images/Emo151.gif

מה ההבדל בין גן עדן לגהינום? בגן עדן גרמנים אנשי חוק צרפתים טבחים איטלקים ארכיטקטים יפאנים מכונאים וגהינום? גרמנים טבחים צרפתים מכונאים איטלקים אנשי חוק יפאנים ארכיטקטים

למעלה