שאלת בדיקות

niceday3

New member
שאלת בדיקות

אני בת 39 בקרוב 40 בהריון שלישי. אתמול עשיתי שקיפות ועל סמך תמונת האולטרסאונד הכל נראה בסדר גמור. את תוצאת בדיקת הדם אקבל בקרוב. התייעצתי עם הרופאה לגבי מי שפיר. היא טענה שחבל להחליט עכשיו שאני עושה ושכדאי לחכות לתוצאות של שקיפות וסריקה ואז להחליט. היא טוענת שהגיל משתכלל בבדיקות ולא צריך להכנס ללחץ רק בגלל שאני מתקרבת ל40 בפעמים הקודמות עשיתי מי שפיר כי התוצאות לא היו טובות. הפעם זה מצחיק כי אני יותר מבוגרת אבל משום מה נוטה לחשוב שאם התוצאות טובות אז למה לעשות? מה דעתכן? אני בטוחה שאני עוד אציק לכן עם הסוגייה אז אני מתנצלת מראש. אני טרודה בזה.

ר ע נ נ ה

New member
מי שפיר

כשהייתי בגילך לא עשיתי מי שפיר כי התוצאות של שאר הבדיקות היו טובות. אבל חייבת לציין שזה היה הריון ראשון שלי והריון יקר ואני הייתי מפוחדת אחרי שחברה שלי הפילה כמה חודשים לפני כן עקב בדיקת מי שפיר... השיקול לכאן או לכאן הוא תמיד מאוד אישי, בעבר מה שהנחה אותי נגד מי שפיר היה שהסיכון במי שפיר עלה על הסיכוי הסטטיסטי ללדת ילד עם תסמונת דאון ולא הייתי מוכנה לסכן הריון כזה יקר לכן עשיתי ממש כל בדיקה אפשרית חוץ ממי שפיר. בהריון השני רציתי לעשות את אותו הדבר אבל התוצאות של החלבון עוברי היו כל כך נוראות שהייתי חייבת לעשות מי שפיר וגם שילמתי אקסטרה כדי לקבל את התוצאות תוך יומיים בגלל שהייתי במתח רב.

גם אני חושבת שתחכי לשאר הבדיקות

אני עם נעה עשיתי כח התוצאות של החלבון עוברי היו מזעזעות 1:55 בנעה הייתי בערך בגילך לדעתי תחכי לשאר הבדיקות ואז תעשי החלטה מושכלת

למעלה