שאלת בגדים

שאלת בגדים

מתי כבר מתחילים לאחסן את בגדי הקיץ ואיך הכי טוב לאחסן אותם המטרה לארוז את הבגדים שלי ושל הנסיכה ולהעביר למחסן רעיונות עצות וטיפים ייתקבלו בברכה אנחנו גרות באזור ירושלים אבל עדיין מידי פעם לובשות קצר כי יש ימים חמימים וגם נוסעות לתל אביב

אני היום מתכוונת לעשות את זה

אני אארוז את כל המכנסיים הקצרים והחולצות הקצרות אבל אני תמיד משאירה אחד או שניים למקרה שנצטרך

פשוט מאוד

מקפלת את הבגדים של הקטן מכניסה לשקית ויאללה לתרומה מקפלת את של הגדול ומעלה למעלה מסודר כמו בארון הרגיל ומעל עוטפת בשקית ניילון שאת הקצבות שמה מתחת לבגדים

אני לוקחת ארגזים של הסופרים או הכי טוב של מים

מינרלים נביעות שמביאים הבייתה בקבוקים של 10 ליטר למי שיש ומקסימום מבקשים ממי שיש. הם בגודל מעולה נסגרים היטב ונקיים מאוד. אני מניחה כמו בארון. מקופל ומסודר ומניחה ביניהם טישו שמרססת עם בשמים טובים. אנחנו מחיפה וגם כאן יש ימים חמימים אז משאירה במדך העליון בחלק הכי עליון של הארון כמה חולצות ובעיקר גופיות שרוול קצר כי תמיד אפשר לשים מתחת לסוודר או חולצה דקה.

הניסיון שלי עם ואקום לא היה טוב ../images/Emo4.gif

צריך "לתחזק" את השקיות. לשאוב כל כמה שבועות כי אחרת האוויר איכשהו חודר לשקית. לא יודעת איך.....

זה תלוי בטיב השקית

יש שקיות שבאמת אל שומרות על וואקום, יש לי כאלה שקניתי בוייזה. אבל יש גם כאלה ששומרות מעולה. יש לי בגדים של הפיצ'ון שארוזים כבר 3 שנים ולא נכנסה טיפת אויר. נדמה לי שלחברה קוראים ספייס באג. הם עכשיו במבצע בהום סנטר.

למעלה