שאלת בגדים במבצע.

שבי38

New member
שאלת בגדים במבצע.

יש עכשיו מבצעים מפתים על ביגוד והנעלה , ברור שקניתי לגדולים אבל מה אתם עושים עם הקטנים 1- קונים בגדים לעונה הבאה? הרבה או קצת? 3-בכמה מידות גדול יותר. 2- קונים נעליים ? בכמה מידות גדולים יותר? בחורף קניתי לה כמה פריטים בסוף עונה וגם שני זוגות נעלי ספורט במבצע שעכשיו בול עליה.לקיץ היום קניתי גופיה מידה 8 היום היא לובשת2-4 תלוי בגיזרה.

ריטה1

New member
בהחלט קונה לעונה הבאה

משתלם ביותר. לדעתי לקפוץ ממידה 2-4 ל-8 זה המון. לקטנה שלובשת מידה 2-4 היום, אני עדיין קונה מידה 4 גדולה, מקסימום 6. הגדולה, כבר לא קופצת כ"כ הרבה במידות, אז 10 יהיה בסדר לדעתי גם בשנה הבאה. נעליים, קצת יותר מלחיץ אותי לקנות לעונה הבאה.

דינהלה1

New member
אני קונה הרבה לילדים במחירי סוף עונה

אני קונה ביגוד לעונה הבאה במידה גדולה, כולל ביגוד חגיגי שבעונה עולה פי-2 או 3. לבת שמלות ולבנים מכנסים וחולצות בד. השנה קניתי ב H&O ראיתי שם את הדברים הכי יפים לטעמי אם כי כבר היה חסר מידות, בחלק מחנויות המותג באזור מגוריי כבר לא היו מידות לכלום. קניתי גן טישרטים ומכנסי טריקו יום יומיים שהיו במחירים מצוינים באזור 18-25 שח' של מחסני ביגוד בעונה רגילה ומעט יותר איכותיים. השמלות ומכנסי בד עלו באזור 40-55 שח'. כל הקנייה יצאה סכום גדול והבעלול עיקם את האף אבל בסופו של דבר זה מאוד משתלם וחוסך. לגבי המידות צריך לשים לב שלכל מותג יש מידות אחרות. אני למדתי שהכי טוב לקחת בגד של הילד ולהשוות בחנות כדי להתמקד במידה הנכונה. לגבי נעליים זה באמת הדבר היחיד שאין לי אומץ לקנות כי הגדילה של כף הרגל היא מאוד אינדיבידואלית לכל ילד ואני לא רוצה להיתקע עם סנדלים במידה לא מתאימה לעונה הבאה כי בניגוד לביגוד נעלים חשוב שיהיה מתאים ונוח.

TaraSky

New member
תשובה

אני אוהבת מבצעים אבל לא קונה לעונה הבאה. תמיד יש מבצעים גם בעונה, בחגים או ימים מיוחדים.

דינהלה1

New member
מבצעים

אני לא יודעת איך זה אצלכם אבל כאן בארץ זה מאוד משתלם. מחירי הביגוד במהלך העונה מאוד יקרים ולדעתי לא מוצדקים. בסוף עונה המחיר יורד לחצי מחיר ואף פחות. גם הביגוד למבוגרים זה כך, למעשה אלו הקניות הכי מוצלחות שלנו. אני קונה במהלך העונה אך ורק אם עולה צורך או כשיש מבצע שווה.

TaraSky

New member
אני מאמינה

שכאן זה קצת אחרת , יש הרבה יותר מבצעים לאורך השנה ולא רק בסוף עונה. בכל אופן לי קשה לקנות לשנה קדימה כי אני צריכה לראות, למדוד וכו':) העיקר שמוצאים את הדרך לקנות בחוכמה.

למעלה