שאלת אמינם

tomoshe

New member
הוא כותב מילים? הוא שר?

דרה ואמינם מוצאים אותו טוב? זה גם משהו. ואין דה קלאב זה " מסוג השירים שאתה לא יכול שלא להנות מהם מרוב שהם מטומטמים אבל מבחינה מוזקלית אין בו כלום" ?? אם אתה נהנה ממנו, אם הוא מקפיץ ומשמח - אם הוא טוב במסיבות - מה עוד תבקשי מאיתנו מכורה שאין שאין עדיין? רוצה חידושים מוזיקליים? הקשב נא ליצירה האלמותית של הגבעטרון - "את ראשו של הגלבוע מישהו צבע אדום" - איזה פלואו! איזה ליריקס! איזה ביט! איזו עבודה מופלאה של חטיבת תופי המרים!!

זה שיר מקפיץ

עוד 5 שנים אתה רואה את עצמיך מקשיב לו ואומר "וואו ה50 הזה היה גדול"?? אני לא בטוח שהוא כותב את המילים וגם אם כן..נו..בכל מקרה גם פישי היה הופך באמריקה לסיפור הצלחה אם אמינם היה מחתים אותו. אגב לגבטרון יש כמה שירים טובים-אל תגיד לי "שהחיטה צומחת שוב" הוא לא שיר מרגש וחזק.הרבה יותר טוב ממה ש50 סנט עושה.

tomoshe

New member
הגבעטרון לא למכירה!!!

נראה לך שהם יתמסחרו?? אתה נורמלי?? מה רע להם כמו שהם עכשיו? "והחיטה צומחת שוב" זה קלאב באנגר היסטרי גם בלי עזרת הדוקטור, אז תעשה לי טובה ואל תמכור לי את הגבעטרון בנזיד עדשים. רק שתדע לך שלגבעטרון מעריצים שרופים, שלא לומר פנאטים, אולטראס של ממש, שהולכים לכל הופעה, מקעקעקים את כל חברי הלהקה על הגוף (ויש איזה ארבעת אלפים איש בגבעטרון או משהו כזה - חתיכת פרוייקט לקעקע את כולם - מנסיון - לא נשאר לי מקום לנחצ'ה הרפתן) ואפילו כולם בסוף ההופעה הולכים לבית של המתופף ועושים אוריות מטורפות בין ערמות החציר.

צחוק,צחוק אבל..

בעייני זה שיר נורא חזק מרגש בוודאי שאתה שומע אותו בהקשר של יום הזיכרון.יש שירים שמנסים להקפיץ ויש שירים שמנסים לרגש והשיר הזה עושה את זה מצוין.

Itai S

New member
עצל כן, שנון? ../images/Emo12.gif פעם או פעמיים...

בקיצור..אני יחזור לחרוש על IN THE CLUB ולצחוק על כמה שהאמריקאיים טיפשים ואוכלים כל מה שמוכרים להם בעטיפה נוצצת ויפה.

הוא אמר בראיון

שזה היה אמור היה להיות(THUG LOVE) הסינגל הראשון שלו מהאלבום והם היו אמורים לצלם לו קליפ רק שאז..ירו בו.בכל מקרה קראתי באתר שהם הקליטו את השיר מחדש וגם אמינם ממשתתף בו(בהקלטה המחודשת) הוא יופיע בדיחסק הסולו של ביונסה.מענין יהיה לראות את הקליפ..

Itai S

New member
כל הזמן יורים באנשים..מה נהיה?

אז שיצלמו כבר את הקליפ (אמינם הנדחף הזה...
)

Psycho BuZZ

New member
"הגעתי" לביף כי...

נראה לי ב-"Places To Go" פיפטי יורד על ליל באו ואו, וגם באו ואו הוציא שיר שיש שם קטע שהולך משהו כמו: "אתה צריך את אמינם שיפיק ת'חרא ש'ך כדי שהעניינים אצלך יזוזו ותכור משהו" (אני לא זוכר איך זה הולך באנגלית" וזה כבר ידוע חודשים!!! מאז שהסאונדטראק של "8 מייל" יצא בערך...

tomoshe

New member
אם היית מנסה להקשיב לאנפלאגד

של לוריין היל - היית רואה עד כצה הירידה הזו מדוייקת. ולא, לא ניטשה כתב לו את המילים, אבל ניטשה לא ממש מצחיק (חוץ מההופעה שלו בקאמל קומדי קלאב עם "כה אמר זרתוסטרא" הקהל היה על הרצפה)

t bone

New member
אני גם

את "דה מיסאודוקיישן אוף לוריין היל" לא אהבתי, מה לעשות אר אנד בי ומוזיקה נמרחת ומתקתקה לא עושה לי את זה.

עם כל הכבוד ל50 סנט

נמאס מאנשים שמנסים לבנות קריירה על ידי ירידה אומנים אחרים.שכל אחד שיתעסק בעיניינים שלו.ומי הוא בכלל שירד על לוריין היל(גם אם האנפלאגד היה באמת גרוע)?

Itai S

New member
אז זהו ש...הירידה כל כך נכונה

ואי אפשר היה להגיד את זה טוב יותר..., אז זה מי שהוא, הבנאדם שאמר את זה

tomoshe

New member
אתה סותר את עצמך

אם האנפלאגד היה גרוע, מותר לצחוק עליו. למה לא? הומור זה טוב. תן לי להפנות אותך בעניין הומור טוב למאסה השופכת של של רנה דקהארט - "אני חושב משמע אני קיים, אני חושש משמע אני קייש, אני חותר משמע אני קייאק". כמה צחקנו!

אני חושב שלוריין היל עשתה מספיק

כדי שאחד כמו 50 סנט לא ירד עליה,גם אם היא הוציאה דיסק לא טוב. בכלל מה שמותר לחובבי מוזיקה בפורומים אסור לאומנים שצריכים לדעתי לשמור על לויליות אחד לשני.אין לך משהו טוב להגיד?סתום תפה.הרי כל זה נועד רק בשביל יחסי ציבור.לדרוך על מישהו כדי למכור עוד שני תקליטים?די נמוך לטעמי.

Itai S

New member
וזה דווקא לא נתפס נמוך בעיני הקהל

אז לבנאדם אין אינטגרטי ולויאליות, והעוד 2 שאמרת, באמריקה זה מיתרגם ל2 מיליון. הייתי אומר שזה די שווה את זה. $$$ |קאצ'ינג|

למעלה