שאלת אמינות

• פותח הנושא yo12
  • פורסם בתאריך

yo12

New member
שאלת אמינות

נכון שזה לא מהפרק האחרון, אבל אני לא מבין את "הפחדים" של הזוגות שעברו בשכונות העוני של ריו. הרי סביב כל זוג נמצא צוות צילום.

Mידאס

New member
הכל בשביל המצלמה

הכאילו יצורה הזו שהייתה בפאבלות ורדפה אחרי טליה, רדפה שניה אחרי זה אחרי דבי ודנה ובמקום אחר לגמרי. ברור שהיא שתולה של ההפקה.

מעבר לזה שכל זוג מלווה על ידי צלם כמעט 24/7, יש סביבם עשרות אנשי צוות אחרים (הפקה, סאונד, לוקיישן, צוות רפואי, אבטחה וכו'), כך שבתכל'ס הכל היה הצגה.

rasmus girl1

New member
לא חושבת,

הם היו סביב אזור קטן בפאבלות ולא ממש ב'מעמקי הפאבלות', תאמינו או לא יש אזורים בשכונות סלאמס האלו שיותר גרועות ממש שהראו במרוץ, הם היו במסביב וגם אם טליה הייתה במקום אחד, המיקום שאח"כ דנה ודבי היו בו לא כזה רחוק ונמצא אולי במרחק של דקה הליכה, ראו שהאישה הזאת מסוממת וככל הנראה גם נדבקה לאיפה שהצלמים.

Mידאס

New member
תחשבי מה שתרצי

ממש מסוממת. ההפקה הייתה לוקחת סיכון שהמסוממת הזו תדקור במזרק נגוע באיידס את אחד המתמודדים. ממש.

גםצופה

Member
מנהל
גם אני תהיתי

אם יש מסביבם אנשי הפקה ממה מפחדים הצוותים... הצלמים צריכים לפחד יותר (כי הם מחזיקים ציוד יקר...)

אבל... את הצלמים לא מצלמים ולכן לדעתי הצוותים נדרשו להדגיש את תחושת הפחד...

Mידאס

New member
אתם על אמת עכשיו?

הפקה כזו דורשת תיאום עם מיליון גורמים בערים שבהן נערך המירוץ, כולל צוותי חירום ורפואה, אז על אחת כמה וכמה כשהמשימות תופסות מקום באזור שהוא מסוכן לכאורה.

במשימה הזו, כמו בכל משימה אחרת, יש תיאום של ההפקה עם המשטרה, עם גורמי הכיבוי וההצלה וכו'. לא מטיסים לחו"ל עשרות אנשים כך סתם ביום בהיר אחד להתחיל להתרוץץ ממקום למקום. הכל מתואם מראש חודשים, כולל בחינת הלוקיישנים השונים על ידי אנשי ההפקה (דהיינו אנשים שטסים למקומות פוטנציאלים למשימות וסוגרים את כל הפינות עם כל הגורמים הרלוונטיים במידת הצורך).

yo12

New member
אז הכל הצגה...

והמתמודדים הם שחקנים כישרוניים.
בסוף יתברר שדבי היא אמא נהדרת, טליה אוהבת לאכול בשר, אבל נכנסה בתוכנית למשבצת הצימחונית וצמד הסטלנים הם גאוני הדור...
ראליטי, או מבויים?

Mידאס

New member
לגמרי מבוים

ולגמרי לא הצגה. כבר דנו בכך שההפקה, מתוך עשרות (אם לא יותר) שעות צילום בכל יום, בוחרת את הקטעים הטובים ביותר וזה מה שכולנו מקבלים בשעה וחצי של שידור.

Jason2

New member
זה חלק ממבחני הקבלה שעושים להם

לא מספיק רק להיות בכושר ובריא, צריך גם כשרון להופיע בטלויזיה וגם לשחק קצת.

גםצופה

Member
מנהל
את אתה מאשש את הטענה שלי

שכל הפחד של הצוותים היתה הצגה אחת גדולה...

נוש14

New member
נו ו?

עם כל הכבוד, המתמודדים הם אנשים מהשורה והם לא שחקנים. עם כל הכבוד, להגיע למקום קיצוני כמו הפאבלות האלה זה מפחיד ולנוכחות של הצוותי צילום אין קשר לזה. אולי זה מקנה יותר תחושת ביטחון אבל פחד זה לא משהו נשלט. בהחלט הגיוני שהמשתתפים חטפו הלם מהמצב שם והם נבהלו, כן.
בקשר למסוממת הזאת, לדעתי זה שהיא מושתלת שם זה קשקוש. יש סיכוי שההפקה הביאה את המתמודדים לאזור מסויים מאד של הפאבלות ולכן הגיוני שחלק מהזוגות הלכו במסלול של המסוממת הזאת.

נוש14

New member
ועוד משהו

אם תיזכרו טוב, תשימו לב שקורל דווקא ממש לא פחדה מהסיבוב בפאבלות וגם ליאור לא (ליאור משום מה חשב שזה גן עדן וקורל החליטה שבא לה לקנות מים). אז מה, ההפקה ביקשה מכולם לשחק אותה מפחדים ורק מקורל וליאור לא? או שאולי קורל וליאור החליטו למרוד בהפקה ולשחק אותה נהנים? ואז ההפקה עוד שידרה את זה. מעניין

Mידאס

New member
כן, הם לא שחקנים

אבל בפעם המיליון: ההפקה עורכת עשרות, אם לא יותר, שעות צילום לכדי שעה וחצי של שידור. בוחרים מתוך הכמויות האדירות של חומר הצילום שנאסף את הקטעים הכי "מותחים", "מפחידים" וכו'. לא צריך להיות גאון קולנועי כדי להבין שכל מה שאת ואני רואים על המסך, על אף שלכאורה מדובר בריאליטי, זה חומר ערוך לפי ראות עיניה של הפקת התכנית ולפי שיקולה הבלעדי (שהוא כידוע מונחה רייטינג...)

נוש14

New member
ברור שזה ערוך

תגובתי הופנתה בעיקר לאלו שטענו פה שהמתמודדים זייפו את הפחד שלהם. וחוץ מזה גם אם זה ערוך זה עדיין לא אומר שהם לא פחדו שם באמת.
ובלי קשר לכלום, העריכה בתוכנית על הפנים

שלי 78

New member
והעצירה של דבי ודנה למנוחה באמצע הסמטאות

זה כמו עם הדאון שחלק נהנו ומור ויסמין סבלו.

למעלה