שאלת איקקלומין דחופה (בגלל השביתה)

אפרסקה

New member
שאלת איקקלומין דחופה (בגלל השביתה)

היי בננות, שאלה חשובה ודי דחופה לי. מחר אני אמורה להתחיל מעקב זקיקים, וכידוע בקופ"ח כללית יש שביתה... בכללית call אמרו לי שהרופאים לא שובתים ואני צריכה לגשת למרפאה ולראות אם יהיה רופא שיהיה מוכן לקבל אותי. ואתן יודעות איך זה רופאים ואנשים שבאים בלי תור (מה לעשות שלזקיקים אין תור?) אז... במידה שלא אצליח לעשות זקיקים ולפיכך לא אצליח לקחת זריקת כוריגן שאמורה "לפקוע" את הזקיק ולנסות לגרום לביוץ, האם כל הטיפול החודש היה לשווא? או שהאיקקלומין כבר השפיע וגם בלי הזריקה יש סיכוי שהוא יעזור? עוד משהו- האם האיקקלומין אמור לקצר את המחזור ולהקדים את הביוץ הארוך שלי? אודה לתשובות, אוטוטו אני זזה הביתה אז שיהיה בכיף לכולן!!

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום לקראת הריון במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

אפרסקה

New member
ואני אוטוטו זזה אז אשמח לתשובה מהיר

מהירה... תודה בננות!!

יש סיכוי שאם לא תקחי כוריגון כל

הטיפול היה לשווא. לכן אם הרופאים לא שובתים - שאחד מהם יראה אותך תלבשי על עצמך שריון עבה, וגם אם יעשו אלפי פרצופים נרגזים - שיעשו. את רוצה הריון, מה 'כפת לך מה יגידו עליך

m i c h a l y

New member
אני מקווה שעדיין לא הלכת...

לדעתי שווה להרים טלפון לרופא המטפל, להסביר לו את המצב ולראות מה דעתו. אולי הוא אישית ירים טלפון לקולגה שיכול לעזור? (אולי אני נאיבית, אבל לדעתי מתוקף תפקידו לדאוג לכך שהחודש שלך לא יבוזבז!!!!!) מיכל.

may27

New member
דעתי

היי אפרסקה, קודם כל לדעתי כדאי לך להתאמץ ולהתקרצץ וכל מה שדרוש כדי שיעקבו אחרי הזקיקים שלך ויתנו לך כוריגון בזמן המתאים. א ב ל גם אם לא תקבלי את הטיפול הזה איקקלומין לבד יכול לגרום לביוץ. בד"כ הביוץ במחזור של איקקלומין מתרחש בין היום ה-12 ל-16 ובימים אלו מומלץ לקיים יחסים יום כן יום לא. בהצלחה

m i c h a l y

New member
אני לא מומחית אבל

החודש לקחתי איק' והביוץ נערך ביום ה23..... בגלל הקושי בחיזוי הביוץ המלצתי לאפרסקוש להתעקש על המעקב. מיכל

למעלה