שאלת איקאקלומין?!

שאלת איקאקלומין?!

אתמול נתן לי הרופא בפעם הראשונה לנסות את התרופה ואמר שהחודש נעשה את הטיפול ללא אולטרסאונד לראות כיצד אני מגיבה. 2 כדורים ביום ואחרי יומיים סקס שאלה קצת מביכה אולי אבל שכחתי לשאול את הרופא האם ניתן חעשות סקס גם לפני כשלוקחים את הכדור?

עמית@

New member
ניתן לעשות סקס תמיד ../images/Emo8.gif

אבל המטרה היא לתזמן את הסקס ליום הביוץ שהוא בערך היום ה14+ (באיקקלומין בערך סביב היום ה16) אני לא ממש בעד מחזורי איקקלומין ללא אולטראסאונד או בדיקת דם לוידוא ביוץ, אבל יש רופאים שמתתחילים בסיבוב שניים "עיוורים" בכל מקרה חשוב לוודא אחרי המחזור שאין ציסטות (או כמובן {ורצוי} שיש הריון) בהצלחה

מרב.

New member
בודאי,

שימי לב, שאת הכדור לוקחים מהיום החמישי של המחזור ועד העשירי (5ימים). חבל מאוד, ואולי כדאי שתבקשי מהרופא כן לעשות US, כדי שלא תגיעי למצב של הריון מרובה עוברים (ושני כדורים ליום זה כבר לא מעט). כדאי לעקוב אחר התפתחות הזקיקים על מנת לכוון טוב יותר ליום הביוץ. הביוץ יכול לחול מהיום ה-14-15 עד ה-17-18, וזה כמובן בממוצע. תעשו אהבה יום כן יום לא, ואין בעיה לעשות גם לפני, זה לא בדיקת זרע שצריך להתנזר... בהצלחה מאיה, מרב

באאבו

New member
נכון, נכון, נכון...

2 כדורים זה באמת הרבה! בוודאי שכדאי לבדוק. הציסטות שלי גדלו בעזרת 1 כדור ליום!!! שימי לב.(סיפור הציסטות מתואר בהודעה למטה)..

באאבו

New member
למה להתעוור כשיש עיניים??

מאיה, מדוע הרופא החליט לראות איך את מגיבה ללא אולטראונד? לא כ"כ הבנתי. האולטראסאונד לא משפיע על גדילת הזקיקים, רק בודק אותם. כך שגם את, וגם הוא תהיו יותר רגועים. מנסיון. גם כשאני לקחתי איקקלומין טופלתי בשיטת העיוורים. גדלו לי כמה ציסטות ענקיות (כמעט 2 ס"מ כל-אחת), מה שגרם לי לדחות כמה מחזורי טיפול ולשמוח שזה לא התפתח ליותר מזה. לדעתי, כדאי בכל מקרה ליטול את האיקקלומין, לפחות עם בדיקה או שתיים של אולטראסאונד. לגבי הסקס - לדעתי, חופשי! בהצלחה, באבו

דווקא נשמע לי יותר 20 מ"מ

עם 20 ס"מ היית מראית כמו בחודש השביעי...

תודה ותגובה

הרופא הוא מומחה פריון (ד"ר יגודה למי שמכיר בצפון) כך שנראה לי שהוא מבין עניין הוא אמר שננסה בלי אוטרסאונד רק חודש ראשון לראות איך אני מגיבה לאיקאקלומין כמובן שאמר שיכולות להיות ציסטות אבל הן יוצאות במחזור אני מקווה לטוב

לא הייתי חוששת מהציסטות

בסיבוב הקודם, עם 100 מ"ג איקקלומין (שני כדורים ליום) גדלה לי ציסטה של 4X4 ס"מ, שבהתחלה נראתה על צג ה-US הרבה יותר טוב וברור מאשר שק ההריון...
חוץ מלעשות לי התקף לב קל, היא לא היתה מזיקה כלל וכלל. תוך כמה שבועות היא נספגה ושלום על ישראל. אגב, חוץ מאשר לבדוק ציסטות, ה-US גם מוודא שהזקיקים אכן גדלים ויש פוטנציאל לביוץ. הוא שלח אותך לעשות בדיקת פרוגסטרון לוודא שהיה ביוץ בסביבות היום ה-23 למחזור? חוץ מזה, מה שהרופא שלך אמר נשמע הגיוני למדי - כל עוד זה מוגבל לחודש הראשון ולא רצים בלי מעקב בכלל למשך כמה חודשים. הלוואי, הלוואי שלא תצטרכי בכלל להגיע לחודשי המעקב הבאים

באאבו

New member
באמת אין מה לדאוג מהן, הן יורדות

מעצמן. אבל, חשוב גם לדאוג שלא יגיעו.

איך הרופא יכול לדעת אם את מגיבה../images/Emo4.gif

או לא לאיקאקלומין ללא מעקב? לא מובן. בהצלחה.

באאבו

New member
זה מזכיר לי את הבדיחה של הגששים...

שרואים במנהרה 2 פנסים מתקדמים לעברך. ונשאלת השאלה, איך יודעים אם זה משאית או 2 אופנועים? עוברים באמצע! אם עברת - 2 אופנועים. ואם לא - משאית.... חס וחלילה, לא התכוונתי לעשות מהמקרה בדיחה, פשוט ההודעה של
זורחת הזכירה לי. אני מניחה שהרופא ידע איך היא מגיבה לאיקקלומין לפי הבטא, שתבוא עליה בעז"ה בעוד שבועיים..

סיגל 01

New member
בודאי שאפשר. במקרים כאלו

סקס אף פעם לא מזיק. תעשי מתי שבא לך, אבל תקפידי על הימים בהם אמר לך הרופא.

למעלה