שאלת אורח - תזונה ע"פ סוג דם?

yanivtil

New member
שאלת אורח - תזונה ע"פ סוג דם?

לפני זמן מה התגלגל לידי ספרו של ד"ר ד´אדאמו (נדמה לי),בו הוא מציג תאוריה הטוענת כי סוגי דם שונים התפתחו לאחר שבני האדם נדדו לאזורי מחיה שונים. המערכת החיסונית ובעקבותיה מערכת הדם עברו שינויים על מנת להתאים לאקלים,לתזונה השכיחה ולאופי הקיום בכל מקום שאליו הגיעו בני האדם. כל סוג דם מתייחס ב"ידידות" למוצרים אותם הוא מזהה ואליהם הוא רגיל ואילו מוצרים "זרים" לסביבה שבה התפתח, יגרמו לגירויים בכלי הדם,להתפתחות תאים סרטניים וכו´. כהמשך לכך,טוען ד"ר ד´אדאמו שגם כיום,ניטיב לעשות אם נזין את גופנו במזונות שאליהם מערכת הדם מגיבה בצורה טובה,ונמנע ממאכלים שאינם מותאמים לסוג הדם שלנו. כתוצאה מכך,לכל סוג דם יש "תפריט גג" משלו,עם רכיבים מומלצים ורכיבים שעדיף להימנע מהם. שאלתי אליכם היא,האם אתם מכירים את התאוריה הזו? האם נתקלתם בה? האם אתם חושבים שהיא משכנעת או שמא לא,ומדוע? האם הייתם ממליצים לנסות ולעקוב אחר המלצות תזונה אלו או לא? האם מישהו התנסה בדיאטה כזו וחווה שיפור או הרעה כלשהי במצבו? תודה רבה לכם, אורח חביב, יניב.

סוג הדם

שלום, שמעתי על התאוריה, אך איני חושב שצריך לאמץ תאוריות שלא הוכחו בשיטות מדעיות. בהצלחה, פרופ´ קיויתי

orthe1

New member
תזונה על פי סוג הדם...../images/Emo91.gif

היי יניב, לפני כשלוש שנים נפל לידי הספר אכול לפי סוג הדם. קודם כל ניגשתי לפרק העוסק ברגישויות ואיפיון עפ"י סוג הדם וזו היתה הפעם הראשונה שקראתי על הרגישויות שלי. רכשתי את הספר והחלטתי לנסות לבודד את המזיקים לי ולצרוך מינימום מהנייטרלים וזה עבד בצורה מדהימה. קח בחשבון שבועיים ראשונים כמעט ללא הרגשת שינוי ולאחר מכן פשוט מחולל פלאים. מאז קניתי את בשלו לפי סוג הדם. אמה של חברתי אישה בוגרת התחילה פחות או יותר כמעט איתי את שינוי התזונה ויש לי רק דברים טובים לומר על כך. בעקבות המודעות למזיקים עפ"י הספר עשיתי בדיקת "צילאק" ואני לא . מה שכן יש לי רגישות גבוהה ביותר לחיטה, מה שבעצם הקשה עליי את התזונה עד אותו רגע. בנוסף התברר שאני רגישה למוצרי חלב (לא אלרגית) ועפ"י איפיוניי הספר זה אחד על אחד. רק המלצות בפי על השיטה.

למעלה