שאלת אורגזמה

שאלת אורגזמה

שלום לכולם. אני חדשה בפורום. בת 26. רווקה . רוצה לשאול שאלה. היה לי חבר שנפרד ממני אחרי כמעט שנה יחד. למה? כי לא גמרתי. כלומר גמרתי אבל לא כל הזמן ולא כמו בהתחלה. אני הייתי הקשר הרציני הראשון שלו. עד אליי היו לו סטוצים או סיפורים שנמשכו מקסימום שלושה ארבעה חודשים. הוא טען שכל הבחורות שהיו לו גמרו כל הזמן. הוא אומנם נראה טוב אבל זיון? לא להיט. כלומר הוא לא מחדש לא מכיר את הסודות האלה שגורמים לנו לצרוח מעונג. סתם, מזיין. אמרתי לו בעדינות בעדינות שיכול להיות שאותן בנות זייפו לפעמים כדי להיות איתו, שקשר התחלתי הוא לא כמו קשר מבוסס. והוא כל כך נעלב ממני. הוא אמר שתמיד בנות רעדו ממנו ואמרו לו כמה שהוא מעולה במיטה ולא משנה כמה זמן הם ביחד ולזמן אין משמעות בכלל. אמר שהוא יודע לזהות בוודאות מתי מישהי גומרת ומתי היא מזייפת. והוא לא!!!!!!!! כי אני זייפתי לו לקראת סוף הקשר והוא, לא היה לו מושג. מה לעשות, הסברתי לו שאנחנו יודעות לשלוט בשרירים הטבעתיים שלנו וקל מאד לזייף. אל הדביל הזה אני לא אחזור בחיים אבל תגידו לי אתם, יכול להיות באמת שרק אני לא גמרתי אצלו? יכול להיות שהוא כן להיט במיטה ורק אני לא שמתי לב? (אין לי עכבות במיטה. אני עושה הכל ואוהבת סקס)

lilaaa1

New member
הם כולם ככה

חושבים שיכולים לזהות אם גמרת או לא. בולשיט

lilaaa רק נכנסתי לראות את גילך בכרט

יס, כדי לוודא שעברת את הגיל החוקי להגיב... תגידי, מאיפה החוכמה הזו???? תאמיני לי שיש פעמים שאני שובר את הראש בכדי לקרוא נכון את התגובות והזרימה של אותה פרטנרית נוכחית, לפעמים אני ממש לא יודע אם היא גומרת, או אם אני מנסה לשאול על כך, כי חשוב לי..... ולפעמים אני מקבל בומבה לראש "לא שואלים בחורה אם היא גומרת"..ולפעמים דווקא תודה על ההתעניינות... חבל שאת מדברת ממקום מחשבה צר ...

lilaaa1

New member
אוקיי

אז אחרי ה"וודאות" שאכן עברתי את הגיל החוקי להגיב, תוודא שהבנת למה התכוונתי. זה שאתה שובר את הראש כדי לנסות לברר אם היא גמרה או לא- אחלה לא אמרתי שלגברים לא מעניין או לא "חשוב" לדעת אם הבחורה גמרה או לא- להפך- חשוב ואפילו חשוב עד מאוד. הכוונה שלי הייתה לגברים מ"הסוג" הזה, שחושבים שאם בחורה נאנחת קצת, "רועדת" או בקיצור מ-ז-י-י-פ-ת, אז הם בטוחים שהיא גמרה. טיפוס- "אני מזהה אורגזמה שהיא באה" ולמען האמת שמעתי את זה לא מעט מגברים, שלמעשה לא היה להם מושג על מה הם מדברים. ככה שהתגובה שלי התייחסה לחלק השני של השאלה שלה " הוא אמר שתמיד בנות רעדו ממנו ואמרו לו כמה שהוא מעולה במיטה ולא משנה כמה זמן הם ביחד ולזמן אין משמעות בכלל.", "יכול להיות באמת שרק אני לא גמרתי אצלו?" קפיש?

lilaaa1

New member
אה ו.. פספסתי את החלק הכי חשוב

אמר שהוא יודע לזהות בוודאות מתי מישהי גומרת ומתי היא מזייפת

סיון 1 23

New member
יוצא ש...

ישנם הרבה גברים שחושבים שהם יודעים ותמיד ידעו... ואין מצב שיצליחו לזייף להם... זה קורה בסרטים, סדרות וגם במציאות. בטח שלא כולם... יש הרבה מאוד שלא... אז אל תיקח את זה אישית... אנשים נוהגים לעשות הכללות לא ברצינות... זה כמו שאתה כתבת לפני כמה הודעות משהו בסגנון של: "נשים, מחמיאים לכן ואתן רק מוצאאות איך ל..." (לא זוכרת) זה גם הכללה... ואף אחת לא נעלבה... כי זה הכללה כללית ולא רצינית לגמרי כזאת.. אז פה זה כן טיפה שונה... אבל גם לא בכוונה רעה.

lilaaa1

New member
אז.........

"לחכמה שזרקה משפטי חוכמה בתגובה הראשונה אלייך..." התכוונת לזה?!

lilaaa1

New member
../images/Emo6.gif

השאלה שלי הייתה אם התכוונת לזה והפעם לא בנימה צינית אלא ברצינות.... עזוב... צחקתי.., אתה- לא הבנת (כרגיל
) סתאאם.. הכל ברוח טובה, אל תהייה כבד

לא חושב שאת צריכה לחשוש יקירה....

יש לא מעט גברים המתהדרים בתפאורה שלא להם. יש כאלו שיתפארו שהם יכבשו ויגרמו לך לצרוח מעונג תוך דקות, ויש כאלו אשר בשקט בשקט ילמדו להכיר את גופך וללחוץ על הנקודות הנכונות. זה שנפלת על אחד מני רבים לא אומר שכולם כאלו. יכול להיות שכשהיית הקשר הרציני שלו הוא נכנס לחרדות אחרות מה שלא היה לו עם היזיזות שלו הקודמות, קורה, גם לי קרה... יכול להיות מאוד, שכשהיית איתו, גופך הרגיש שמשהו לא בסדר, ושאין תקשורת מינית-גופנית בניכם ולכן לא גמרת. בהצלחה בקשר הבא שלך, ואין לך ממה לחשוש... נ.ב. ולחכמה שזרקה משפטי חוכמה בתגובה הראשונה אלייך. אין לי אלא לומר לך.... הפוסל במומו פוסל...

נשמע כמו "טוב שפטרנו"

מהתיאור שלך הבחור נשמע מרוכז בעצמו מאוהב בעצמו. בהחלט סביר שזייפו לו, והרבה, והוא מרוב שהוא מרוכז בכמה שהוא נפלא לא שם לב לזיוף... אני כבר 8 שנים עם האיש שלי. בהחלט יש עליות ומורדות. בהחלט מגיעים לשלב שצריך להתאמץ יותר כדי לגרום להתלהבות ועונג. ואם יש שני אנשים שאוהבים ורוצים אחד בטובת השני - יש מקומות נפלאים להגיע אליהם, כשלומדים להכיר אחד את השני יותר טובים, וכשיש אמון גבוה.

היי מעבר ../images/Emo13.gif

ברכות על הצטרפותך... אין כזה דבר להיט במיטה. אבל יש גברים שנראה להם שהגיעו ל"טכניקה" שעובדת עבור נשים מסויימת ולכן גם מסיקים מכך שהיא עובדת עבור כולן. אבל, מכיוון שכל אישה היא שונה, אז ייתכן שגבר שבטוח ש"הטכניקה שלו" עובדת תמיד ולא מבין את זה, יהיה מופתע שהיא פתאום לא עובדת וירגיש מרומה. כל אישה היא שונה לחלוטין!!! אתם שומעים? בנוסף, יש אגו גברי שלא מוכן להודות בחלק שלו בסיפור או שאין לו מושג בגרוש. הרי אם הוא יסכים איתך, הוא יצא טמבל, גם רטרואקטיבית. כמעט בלתי אפשרי עבורו להודות בכך... האמת שלך. האמת שלו. אין באמת סתירה
הבחירה שלך יכולה להיות לרחוק מכאלה. עדיף להיות עם אנשים שמסתכלים עלייך ומנסים למצוא מה עושה לך טוב, במקום להמשיך ולנסות את הטריקים שלהם ועדיף אנשים שלא מעוניינים בלעשות רושם ולצאת "גברים" אלא מעוניינים לענג אותך ואת עצמם, מה שזה אומר בכל פעם מחדש...

למעלה