שאלת אופניים

ofirgaon

New member
שאלת אופניים

היי כולם מחר אני יוצא לסיור אופניים.. זה משהו שלא קורה הרבה בבסיס שלי. רציתי לשאול- האם נוסעים עם קרבין? ואם כן- איך אפשר לסחוב אותו? בתיק?

ThEEdgE

New member
לא!!!

אני לא יודע אם אתה מבוגר או נוער אבל מבוגר צריך נשק אישי (אקדח)

ofirgaon

New member
אז ככה

בסוף לא יצאתי לסיור עם האופניים אלה עם הניידת (טרנזיט.. שבקה חיים.. ניידת 929 אם מישהו מכיר.. שמנו אותה ביהודה הלוי ושלום על ישראל). קיצקצ אלה שנסעו עם האופניים גם לקחו עליהם קרבינים על הגב.. הצליחו לקשור אותם מספיק טוב. היום יש איזה ביקורת של איזה ניצב או תנ"צ מהמטא"ר במרחב ירקון לגבי האבטחה של הפארק אז כולם מאבטחים את פארק הירקון..

ThEEdgE

New member
מוזר מאוד

אני עשיתי ביום חמשיי גם סיור על ניידת על אור ירוק (אינ בן 16 וחצי) אבל מוזר לי שהם לקחו קרבינים טוב נו זה ידפוק להם את הגב לא לנו......

ofirgaon

New member
עשית סיור על ניידת אור-ירוק?

זה ממש לא הגיוני... אתה בן 16.5 משמע אתה לא בית"מ.. אז איך השתמשתם בניידת אור ירוק?

מתנדב

New member
אלו שמסיירים באופניים.....

או שיש להם נשק פרטי, או שישנם כאלו שיוצאים עם קרבינים, אמנם זה לא נוח כ"כ, אבל זה מחייב את זה.

ThEEdgE

New member
זה הגיוני שיש לך אחלה של שוטרים....

השוטרים והמפקדים אצלנו הם סבבה של אנשים ונתנו לי לצאת פעלנו מ 21:30 ועד 1:30 בלילה היה ממש סבבה כי רשמנו הרבה דוחות ועשינו הרבה ביקורות של רשיונות וכל השאר זה ממש נחמד אז זהו עם קצת פרוטקציות ונחמדות של בן אדם תראה מה יוצא :) תנסה אולי גם לך יצא

למעלה