שאלת אוף, על דג (-;

פנדה30

New member
שאלת אוף, על דג (-;

אנחנו חוגגים יום נישואים, ונורא בא לנו לצאת לאכול דגים. איפה אוכלים דגים טובים, אבל במסעדה לא פלצנית מדי, אבל גם טיפהל'ה רומנטית? במרכז. תודה.

מיכול

New member
מסעדה עם אווירה מדליקה

היחידה שאני יכולה לחשוב עליה בתל אביב שהיא ממש לא פלצנית וטעימה עד מאד - סיפו בשוק הפשפשים האחרות יהיו יקרות/פלצניות או פשוטות ונטולות אווירה

Koketka

New member
דגים רומנטית?

אולי מונטיפיורי 73? לא בדיוק דגים אבל מגניבה והיו דגים בתפריט עסקית במול ים ביום שישי, תבקשו שולחן לכיוון הים גם גיליז מתאימה אבל כל אלו לא מסעדות דגים נטו אבל יש בהם מנות דג טובות, במול ים גם תקבלו קינוח מדהים שזו אטרקציה בפני עצמה אם תרצו להתרחק אז כמובן אורי בורי ואידי (בשני קצוות שונים) אני אוהבת דגים ואוכלת בעיקר דגים אבל נדיר שאנחנו יוצאים למסעדה מתמחה בכל מקרה אנחנו קבוע חוגגים יום הנישואין בעסקית של מול ים. אולי פחות רומנטית אבל אני נהנת מהחוויה

ExNewYorker

New member
גוצ'ה גוצ'ה ועוד פעם גוצ'ה. הדיינר של גוצ'ה

גם מעולה ויש שם דגים. לא הייתי מגדירה את האוירה כרומנטית - אבל ללא ספק המקום כייפי

פנדה30

New member
תודה!

לא אמרתי שזה למחר בצהריים, אז חלק מהאופציות שצהעתן יורדות מהפרק... תודה לכולן, ושב"ש!

פישים

New member
גם אנחנו חוגגים (היום) - 8 שנות

מזל טוב ! בכל מסעדה שווה ורומנטית תהיה לפחות מנת דג אחת... קחו את זה לכיוון של נוף לים - מנטה ריי? (אני לא מתעלפת), פורטונה דל מאר במרינה? (אני תמיד שמחה שם), אולי בקונטיינר? (יש משהו נחמד באוירה וחלק מהמנות ממש מענגות, הרמה לא לגמרי אחידה עם זאת, מצד שני נמל יפו נחמד)

למעלה