שאלת אוכל

שאלת אוכל

מכיוון שמנצל"שים בד"כ לא רואים הודעות אז אני אשאל שוב , ברשותכן. בת 7 חודשים אוכלת מרק עם עוף (מרוסק כמובן) פירות, עברה על רוב הירקות ( לא ניסתי דלורית וכאלה אלא "רגילים"). אוכלת ביסקוויטים של גרבר- הנמסים והי ממש נהנית להחזיק ביד לכרסם ולאכול. מה אפשר עוד לתת לה? מבחינת אוכל " של גדולים". אני שואלת גם מבחינת זה שאם אנחנו בארוחה משפחתית- לא בבית נאמר, מה אפשר לתת לה מהאוכל שלנו- אם בכלל. הרי האוכל שלנו מתובלן או מטוגן לפעמים. תודה ושבת שלום...............

למה את צריכה לתת לה עוד?

היא רק בת 7 חודשים. לא צריך להעמיס עליה כל כך הרבה. לא צריך כל הזמן להוסיף ולהוסיף. תני לא עוד חודש לפחות. היא כבר יושבת לבד? לארוחה משפחתית- את תמיד יכולה להביא לה אוכל מהבית או לרסק לה שם.

annes

New member
לדעתי את יכולה לנסות טעימות קטנות

מהאוכל המשפחתי ולא יקרה כלום - כמובן, לרסק או לתת חתיכות ממש זעירות - תום שלי כבר זכה לאכול מרק קובה עם דלעת מעוכה, והתלהב מזה יותר מכל דבר שאני נותנת לו (כמובן, הבישול שלי לא מתקרב לרמה של הבישול העירקי האמור, אז אין פלא למעשה) . לגבי טיגון - מומלץ לא להגביל צריכת שומן של ילדים עד גיל שנתיים וזה למעשה חיוני לבנייה של המוח - רק להיזהר לא לתת דברים שיש בהם ביצים, חלב וכדומה, עדיין - אם כי גם כאן אפשר "לעגל פינות" אם היא הגיבה עד עכשיו טוב להכל ואין רקע של אלרגיות במשפחה - אבל זה כבר לשיקולך האישי.

למעלה