שאלת אוזניות

haimgl

New member
שאלת אוזניות

שלום, שמעתי הרבה המלצות על הסנהייזר CX30. אז ברשותכם אשאל כמה שאלות
1. יש עוד דגמים מומלצים חוץ מהדגם הנ"ל (אם זה הדגם המומלץ כמובן, ולא התבלבלתי בשם..)? 2. כמה הן אמורות לעלות? ובאותה נשימה, מקום מומלץ לרכישה בחיפה. כנ"ל לגבי דגם אחר מומלץ של אוזניות. תודה!

adiss90

New member
../images/Emo32.gif שאלה.

אני מעוניינת לקנות נגן מוסיקה. לא אכפת לי אם זה MP3 או אייפוד או MP4 (אגב, יש לכם עדיפות?) בגלל שאני לחלוטין לא מבינה במכשירים שיש היום בשוק אני אעזר בכם: -אני צריכה שהנגן יהיה קומפקטי ונוח לתפעול. שהמסך לא יהיה כזה שמתלכלך כל הזמן, שהמכשיר לא יהיה גדול ושלא יהיה מסך מגע(רק כפתורים) -שיהיה לנגן נפח של 2 ג'יגה בייט. לא חושבת שצריך יותר. -אם יש נגן ספציפי שאפשר לקנות לו רמקולים קטנים וששומעים בהם טוב, אדרבה! -האוזניות שמגיעות עם הנגן לא חשובות לי, יש לי כבר אוזניות. -כרגע יש לי נגן שנטען רק באמצעות המחשב, את הנגן הבא אני רוצה על בסיס סוללות (איך זה עובד?סוללות נטענות?) -שיהיה עמיד! -שתהיה אפשרות של יצירת תיקיות אבל שגם תהיה אפשרות של השמעת כל התיקיות ביחד בסדר ראנדומלי. ובכלל...הנגן האולטימטיבי לדעתכם. אני פתוחה להצעות. תודה מראש!..

tweeg

New member
תשובה

*יש את הקליפ של סאנדיסק,הוא לא על סוללות,אין לו תקיות(מינורי) *יש את הi7 של איאודיו,לא על סוללות,הוא מגיע רק מ4 gb *יש את ה g3,הוא מושלם,אבל קצת יקר וטיפה נדיר רמקולים קונים בנפרד,זה לא שיקול בבחירה איזה אוזניות יש לך?

יאיר B

New member
ואני אוסיף גם את ה-T60 של איריבר

שעובד על סוללת AAA וגם את איאודיו F2 שעובד על סוללה נטענת, מגיע ב-2GB ועובד רק עם כפתורים (הוא דומה קצת לטלפון סלולארי קטן).

למעלה