שאלת אוברלוק

שאלת אוברלוק

היי, אז יש לי אוברלוק חדש, ולמדתי איך להשחיל אותו והוא עבד נהדר - משהו כמו שלושה ימים
ואז הקטנה שלי שיחקה שם בכפתורים ובחוגות... מה שקורה עכשיו - אם התפר שהוא יוצר (בארבעה חוטים) אמור להתחיל מהתחלת הבד - אז הוא לא - הוא מתחיל מחוץ לבד (כאילו הוא חותך יותר מדי בפנים... אבל תופר רגיל)מקווה שאני מסבירה את עצמי... גם יצא לי לשבור מחט וכן החלפתי מחט, אולי זה קשור? בכל אופן השאלה הראשונה שלי היא אם מישהו יודע מה אני צריכה לסובב/ לשנות כדי שהוא יחזור לעבוד נורמלי? אני מצרפת תצולם של הדופן שלו עם החוגות...

ועוד שאלה

הוא אמור לתמוך ב - rolled hem. אני מנסה להבין אם מדובר ברגלית שונה או קונפיגורציה שונה של החוגות וכולי.. האם מישהי יודעת/ מכירה? אני לא מבינה ת המונחים במדריך שהגיע עם האוברלוק ולא מצליחה להבין משםץץ המון תודה!

אני אנסה

אבל בעקרון הוא תופר ישר - בלי גלים - רק התפר מתחיל לפני הבד... אז אולי לא הסברתי נכון את הבעיה... תודה,

הסברת מצויין.

אני מכירה את הבעיה הזאת, והפתרון, כמו שכתבתי, הוא לעלות בדיפרנציאל. ראי, זה עובד פה על ניואנסים. תשחררי עוד קצת בדיפרנציאל, ויתחילו להיות גלים. תעלי קצת, והתפר יסתדר. תעלי עוד והבד כבר יתחיל להתכווץ. הכי קל יהיה אם תעשי נסיון על פיסת בד מאותו סוג, שחקי עם הדיפרנציאל ותראי.

Insulted

New member
שאלה על האוברלוק

היא מאמזון, כן? הסתכלתי שם והיא די זולה יחסית למה שאני רואה באוברלוקים בדרך כלל. היא באמת שווה? או שהיא מצדיקה את המחיר?

טוב, אני עוד לא לגמרי

בקיאה בכל מה שהוא יכול לעשות, אני מנצלת כרגע מעט מאוד מהיכולות שלו - אבל מאוד התעניינתי לפני שקניתי בכל מיני ביקורות קונים עליו, והוא נשמע לי כמכונה בסיסית וטובה למתחילים - מתאים עבורי
עד כה אני מרוצה - ההשחלה שמאוד פחדתי ממנה היא באמת לא מסובכת (אני לקחתי אותו למורה לתפירה והיא הראתה לי). אני מקווה בקרוב להגיע אליה שוב כדי להבין איך לנצל את הרגל המכווצת שלו, ןואיך לעשות צפרים דקורטיבים ו - rolled hem וכולי. הוא מגיע עם הדרכה ב - DVD אבל אני לומדת יותר טוב כשמסבירים לי בעברית...

אני מצטערת -

לא ראיתי ששאלת אותי... בכל אופן - הבנתי אפשר לקשור, אבל כרגע אני משחילה - כדי להתאמן, דווקא הולך טוב
אשמח לדעת על אלטרנטיבות...

אני בטוח שכתבתי לך על שיטה מהירה יותר להשחלת

חוטים חדשים באוברלוק, לא מזמן דווקא, אבל משום מה איני מוצא אותה. אולי מישהו ראה וישים לינק?
אם לא תמצא ההודעה אז אכתוב לך שוב

גנזר

New member
עשיתי את זה פעם אחת

והיה סבבה בפעם השניה, "אכלתי" אותה ואחרי נסיון של 40 דק' להבין מה לא בסדר, השחלתי מחדש והכל חזר לתיקנו
והאמת היא שאני גם מפחדת לשכוח איך משחילים (אני לא משתמשת יום יומית...)

אצלי בכל אופן, למרות שהמכונה די עתיקה,

על דלת החלק התחתון שלה, זה שנפתח בכדי להשחיל את הגרייפרים, יש שרטוט צבעוני שמסביר, ככה שגם אם אני לא בטוח אז זה בהישג יד.

גם אצלי משורטט, באוברלוק ביתי מאד לא חדש.

ההשחלה הידנית, כל פעם מחדש, מבזבזת כמויות גדולות מאד של זמן וסבלנות. חבל.

גנזר

New member
גם אצלי,

ועדיין בהדרכה שקיבלתי היו טיפים שלא בא לי לשכוח...

Insulted

New member
תודה לך!

אולי מומחיות התפירה יכולות לשפוך קצת יותר אור על מכונת אוברלוק כזאת זולה, אם למחיר אכן יש סיבה?

למעלה