שאלתם את עצמכם פעם-

מלא מעריץ ואיש מקצוע

לצערי, וגם לצערכם אף על פי שאתם יותר מדי משוחדים כדי להבין, מה שהולך היום, בעצם, זה באמת זמרות וזמרים כמו רוני. אתה לא צריך קול, אתה לא צריך להיות בכלל זמר איכותי. מספיק שיהיה לך גוף וטוסיק שובב כמו בשיר "תנענעי את התחת" של הישראלים. ובכלל לא התפלאתי כשקראתי פה בפורום, מישהי שכתבה שרוני לא שרה לייב. לדוגמא: קחו את וויטני יוסטון לפני שהיא הרסה את קולה, או את מייק ברנט זיכרונו לברכה או טום ג'ונס או סלין דיון. אלו אנשים חוץ מייק שהתאבד, שאם הם שומרים על עצמם ועל קולם האדיר הם בשטח 40 ו 50 שנה. אתם מדמיינים את רוני אפילו עוד חמש שנים אם קולה הציף ציפוני על במה? ואבוי לקמט הראשון. ההבדל בין זמרות כמו רוני לבין זמרים אמיתיים, כמו שציינתי הוא כמו בין תלת אופניים של תינוק למכונית לינקולן קונטיננטל נפח 7000cc . זה רק בכדי להאיר קצת את עיניכם. או שאתם עיוורים. מי שמעוניין בשיעורי פיתוח קול אפשר לפנות אליי.

תראה../images/Emo175.gif../images/Emo180.gif

הפורום הזה קיים אך ורק למעריצי רוני. לא לשונאי רוני, למזלזלים שלה, ולא לאלו שמקנאים בה עד מוות. אז לא נראה לי זה המקום המתאים בשבילך.

Zenith Model 17

New member
שאלתם את עצמכם פעם-

'למה אני כ"כ אוהב/ת את רוני?' אני מעוניין לפתח פה דיון תרבותי, לא לעקוץ ולא להקניט..רק מעניין אותי לדעת ואשמח אם תשתפו פעולה. תודה.

כן../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

כי רוני היא מתוקה,מקסימה,יפה,עדינה וכל השאר

ronimylife

New member
כן!!!ואני עונה לך:

רוני היא כליל השלמות, היא שיא המאמייי אין כמוה ! היא זמרת, רקדנית מה לא? היא שרה מדהים והשירים שלה פשוט מ'סימים! וכי אין אמן שמתיחחס ככה למעריצים שלו, מתקשרת אליהם.היא נותנת המון יחס למעריצים ולפורום... פשוט הכי שיש בעולם!!!

Zenith Model 17

New member
מקרה אבוד.

אני רואה שמתחת מישהו הסביר לכם מה יקרה ל'אומנים' כמו רוני עוד 5 שנים (הוא נתן לה 5, אני לא הייתי נותן לה שנתיים). אז נגיד שהיא יפה. נגיד. ונגיד שהיא "שיא המאמייי". נגיד. ונגיד שהיא מתייחסת יפה למעריצים. נגיד. זאת סיבה להפקיר בידייה מקרופון ולהכתיר אותה כזמרת?! היא אולי בנאדם נחמד, ויפה..ומה שתגידו, אבל זמרת היא לא. היא לא כותבת, לא מלחינה, לא מנגנת, וגם לא שרה. כמה חבל שכל בלונדה עם עיניים יפות חושבת שהיא זמרת...

כן../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

כי רוני(
) היא פשוט מקסימה
אני אוהבת את הקול שלה, את היופי שלה(פרט שולי לגמרי) , את ההתיחסות שלה, ואת זה שהערצה לא עולה לה לראש
ובתור מעריצה שלה אני רוצה להזכיר שזמר זה מי שמבצע שירים
מלחין זה מי שממציא מנגינות לשירים
ומשורר זה מי שממציא שירים
וחוצמזה עם אני לא טועה כמעט כולם (למה כמעט?) נהנו מהשיר תזיז את הישבן! התשובה של רוני לישראלים!

sakura13

New member
כ../images/Emo70.gif והנה התשובה

התשובה שלי היא לא:כי היא מאמי ואין עליה , אני אוהבת את רוני כי היא בדיוק כמוני; לדוגמא, השוואה. רוני=>זמרת לי יש להקה רוני=>רקדנית וגם אני רוני=>יפה וגם אני, וזו עובדה!! רוני=>מפורסמת טוב, אני לא, אבל זה עוד יקרה... אז אחרי ההשוואה הזו אני רוצה להבהיר עוד משהו: רוני היא הכי מדהימה שיש , רקדנית, זמרת ומגניבה, אין עליה!!!! טוב, כנראה שבכל זאת כתבתי את זה כמו כולם. לא משנה...

jt fan

New member
למה אתם בכלל מגיבים לו../images/Emo35.gif

אתם לא קולטים שלבנאדם אין חיים והוא מחפש ריבים
אל תתנו לו סיפוק ותענו לו.

sakura13

New member
ל-מלא מעריץ ואיש מקצוע!!!!

תגיד מה עבר לך במוח (אם יש לך כזה..)? אתה נכנס לפורום של מעריצי רוני ומביע את דעתך (הלא רצויה)! טוב, קודם תחפש את הבורג שנפל לך, אח"כ תחפש מוח לחבר אליו את הבורג ואז תשמע שוב את השירים של רוני ותראה שאתה מה זה תאהב אותם. פשוט עכשיו זה איך שאומרים: נכנס מאוזן אחת ויוצא מהאוזן השניה. למה? כי אין מה שיהיה באמצע ויעצור את זה!

למעלה