שאלתי...

yeshlishem

New member
שאלתי...../images/Emo34.gif

מהו המקום של האגו בתוכי?
ונעניתי: אני האגו שלי. אני-עצמי, מעבר לזה. שכן זה האגו תמיד ילווה אותי פה בעולם הזה. אני לא מלאך וכנראה גם לא אצליח להיות כזה. אני לא מושלמת. אני בן-אנוש, סך-הכל בן-אדם בעולם הזה, לא יותר לא פחות. אז איך... הקשיתי... איך אתמודד באהבה עם כל אתגר בחיי, עם האגו הנודניק הזה! הוא מקשה! תביני... נעניתי מתוכי... תביני... ילדתי... את לא האגו הזה. הוא חלק קטן מאוד בתוכך, הוא רק נראה גדול... כזה! לא, הוא ממשי, הוא... הוא... שחרר אותי כבר מזה! אין לך חיים, ילדה, בלי האגו הזה...! אין... חיים...? אז מה זה... מה שמעבר לזה... "אני-עצמי" הזה? העצמי העליון, כשאת אוהבת את עצמך, משחרר אותך להיות כל אשר הינך, כשאת משחררת את היצמדותך לאמונה שזה האגו מה שהינך, את מגלה את עצמך! את עוצמתך! ונעה אל מעבר למה שאת חושבת שהינך, כן, בזה כוחך באמונתך בעצמך! בואי נהיה כאן, ברגע הזה, ילדה, רק את ואני. בואי איתי אל עולם הקסם שנברא במיוחד למענך. בואי, תני לי את ידך והרפי מפחדייך, רק לרגע זה, הניחי לי להנחות אותך אל יעודך אל האור שבנשמתך, בואי ילדה. הדלת נפתחת למפגש חד-פעמי של 4 ילדות כמותי. בברכת האהבה המחברת עמוק בין כולנו, סיגל
מתקשרת את האני העליון
מדריכה רוחנית
Reiki-Master

s a l a l a

New member
סיגל

סיגל , נהנתי לקרוא את מה שכתבת. אני מאחלת לך חיים מלאי השראה ואהבה. יש לך את כל התשובות לשאלות .. את רק צריכה להאמין עצמך!!! את ענקית!

yeshlishem

New member
"רק האמיני בעצמך!"../images/Emo39.gif../images/Emo47.gif../images/Emo127.gif

salala, והאגו - עבדך! זו משימה לכל החיים - להיות במודעות לפגיעות- לאגו, שצריך - ולבחור באמת הפשוטה- כאן ועכשיו - להירגע. כן, שנטיפי, לשאלתך, אם אני עורכת מפגשים באיזור המרכז, אז התשובה היא ברמת-גן. בברכת האהבה המחברת עמוק בין כולנו, סיגל ריי-קי מאסטר מדריכה רוחנית מתקשרת את האני העליון

../images/Emo24.gif סיגל הטהורה

אני שוב אומרת בלב WOWOWOWO אבל ישר ניגשת ויורדת למטה להגיון שמאוחרי הWOWOWOWO את כותבת נפלא ויש צדק בדבריך את פשוט רייקי מאסטר..חחח פשוט שמתי לב לזה רק עכשיו אז רציתי להחמיא לך כי גם אני רייקי מאסטר אולי נעביר בייחד חניכה למאסטר??

yeshlishem

New member
לא...../images/Emo163.gif

רק לא wowowow, שנטיפי. כי wowowo זה לא באמת להתחבר לשום מקום, ומה שכתבתי לא השיג את המטרה - להיפך מזה... כך אנו מתחברות אל האגו! בואי איתי, שנטיפי, למקום אחר. עזבי את הרייקי והמאסטר, נסי להגיע אל עצמך דרך המילים שאני כותבת. אל תתלהבי, לא ממני ולא מהמילים, תקשיבי למה שעומד מאחוריהם. נסי לעקוב אחר האמת שלי. אני יכולה לעשות מדיטציה להמונים, זו לא מטרתי. אני יכולה להעביר סדנאות רייקי למאסטרים. זה לא יעודי. אני רוצה, אני מסתפקת ב- רק אדם אחד- שיבין את הכיוון שאני שואפת להגיע אליו... אולי גם איתו. שלשם אני הולכת עם עצמי. שביחד, ורק עם האמת הזו, יש לאן ללכת. יש לאיפה להתחבר. יש בכלל חיבור... בברכת האהבה המחברת עמוק בין כולנו, סיגל

הי ממי

אפשר לעשות תשלובת של המון דברים ולמצק אותם לדבר אחד הרייקי בשבילי פתח לי המון ערוצים שלא הכרתי קודם יש לי 2 אוזנים ולב אחד אני מוכנה ללכת איתך לאן שאת תלכי ולשמוע ולראות ולחוש מה תציעי לי כתבי לי מסר אם בא לך ואת מוזמנת לבלוג שלי הרגיל כולכם מוזמנים ולגבי ה WOWOWOWO נכון צריך לגשת לחומר ולרדת מהההר כי אחרת האגו נכנס לפעולה

למעלה