yeshlishem
New member
שאלתי...../images/Emo34.gif
מהו המקום של האגו בתוכי?
ונעניתי: אני האגו שלי. אני-עצמי, מעבר לזה. שכן זה האגו תמיד ילווה אותי פה בעולם הזה. אני לא מלאך וכנראה גם לא אצליח להיות כזה. אני לא מושלמת. אני בן-אנוש, סך-הכל בן-אדם בעולם הזה, לא יותר לא פחות. אז איך... הקשיתי... איך אתמודד באהבה עם כל אתגר בחיי, עם האגו הנודניק הזה! הוא מקשה! תביני... נעניתי מתוכי... תביני... ילדתי... את לא האגו הזה. הוא חלק קטן מאוד בתוכך, הוא רק נראה גדול... כזה! לא, הוא ממשי, הוא... הוא... שחרר אותי כבר מזה! אין לך חיים, ילדה, בלי האגו הזה...! אין... חיים...? אז מה זה... מה שמעבר לזה... "אני-עצמי" הזה? העצמי העליון, כשאת אוהבת את עצמך, משחרר אותך להיות כל אשר הינך, כשאת משחררת את היצמדותך לאמונה שזה האגו מה שהינך, את מגלה את עצמך! את עוצמתך! ונעה אל מעבר למה שאת חושבת שהינך, כן, בזה כוחך באמונתך בעצמך! בואי נהיה כאן, ברגע הזה, ילדה, רק את ואני. בואי איתי אל עולם הקסם שנברא במיוחד למענך. בואי, תני לי את ידך והרפי מפחדייך, רק לרגע זה, הניחי לי להנחות אותך אל יעודך אל האור שבנשמתך, בואי ילדה. הדלת נפתחת למפגש חד-פעמי של 4 ילדות כמותי. בברכת האהבה המחברת עמוק בין כולנו, סיגל
מתקשרת את האני העליון
מדריכה רוחנית
Reiki-Master
מהו המקום של האגו בתוכי?