שאלתי כבר בעבר...

orange2

New member
שאלתי כבר בעבר...

ולא קיבלתי תשובה.. האם אפשר להתקין צלחת 1.80 ממונעת על גג רעפים? זה לא מסובך,האם כל המערכת תעבוד כראוי? תדוה לכל המשיבים..

אים מצלחים להעמיד עמוד

2 צול. בול פלס וזה מאוד קשה ותלוי מה יש מיתחת לרעפים יציקת בטון . או ספנדר . וצריך לפרק את הרעפים . וגם תלוי איזה רעפים ישנם או חדשים אז זה בלגן גדול

orange2

New member
אז בעצם

נגזר עליי להיות ללא יכולת להתקין צלחת ממונעת?? תמיד חיכיתי ליום שבו אעזוב את הבית :)

רמי א

New member
אתה יכול לשים מנוע זרוע קטן

עד כמה קטן את זה תישאל מהנדס שיבדוק את עמידות הגג. על ידי זה שתשלם למתקין כסף שידבר עם המהנדס בניין.ולפי זה המתקין יגיד לך מה לעשות.אתה לא יכול להזמין מיוזמתך מהנדס אם אין לך ידע בהנדסה כי לא תבין למה הוא מתכון.הוא יכול לתת לך תשובה מדעית ושתגיד את התשובה למתקין הוא יכול לישאול עוד שאלות בנושא ולא תוכל להשיב כי אתה לא מהנדס וכל קריאה של מהנדס יכולה לעלות עוד כסף.ולכן הכי טוב שהמתקין ידבר פעם אחת עם המהנדס וידע מה לעשות.

לא שמעת ? לא ידעת ?

לא חייבים להתקין צלחת על הגג
אפשר גם זרוע בצורה "L" בצמוד לקיר של הגג

orange2

New member
וזרוע כזו

תאפשר לי להפעיל צלחת 1.80 ממונעת ללא בעיות וסיבוכים?? האם צלחת ממונעת היא אידיאלית למי שרוצה לקלוט הרבה לווינים במכה אחת או שלכל המערכת הזו יש יותר נטייה להתקלקל??

תלוי לאן מכוון הקיר .

זוית הצלחת היא כימעט 90 מעלות . ז.א הצלחת זזה בזוית מיקצה לקצה 90 מעלות . אים הצלחת לא תיתקע בקיר אז יש סכויים . אבל יהיה קשה מלכוון את העמוד המאונך שיהיה בול פלס בכל הכיוונים . ואים המתקין יזלזל בכיוון של דיוק של מעלה אחת, תהייה לצלחת סטייה בקצוות שנימצאים בצדדים למשה יש צלחת כזו שאני הירכבתי לו . והוא מלקק דבש . קולט לווינים מאוד בעייתים . דבר איתו הוא יספר לך חוויות

כיוון פתוח הוא .

כאשר מחזיקים מצפן ימינה זה 230 מעלות עד זוית 150 מעלות שמלאה . אם זה פתוח אז יש סכויים שאפשר להרכיב צלחת על הקיר . וכמובן שהקיר חייב להיות חזק להחזיק מישקל כזה

orange2

New member
תודה קריימר

על המידע. נראה לי שאתקשר אליך אחרי החגים!!

למעלה