שאלתי ולא נענתי

dudu8877

New member
שאלתי ולא נענתי

וההודעה כבר לא קופצת אני משתמש בקיובייס sx3 ובכרטיס קול של EMU יש לי פלאג אין amplitube שאני משתמש בו בתוך הקיובייס ושם הוא עובד מצוין אבל כשאני מפעיל אותו שלא מתוך הקיובייס עולה הודעת שגיאה תודה

תשובה פשוטה...

ההשערה המיידית שלי היא כדלקמן: בקיובייס, הפלאג מותקן ועובד בטכנולוגיית VST. בתוכנות אחרות, אותו הפלאג משמש כתוסף בטכנולוגיית Direct X . בטכנולוגייה זו לא משנה איפה אתה מתקין את הפלאג וכל תוכנה קרואת דיירקט איקס סורקת לך את כל המחשב בטרם היא עולה ואתה אמור להיות מסוגל להשתמש בכל הפלאגים שמותקנים ברחבי המחשב שלך כל עוד הם הם בטכנולוגיית Direct X. בהתקנה של הפלאג הספציפי ששאלת עליו, אם אני זוכר נכון- במהלך ההתקנה הוא שואל אותך איפה להתקין את גרסת ה- VST של הפלאג ואיפה להתקין את גרסת ה- Direct X. כנראה שהתקנת גרסת ה- VST צלחה (ולכן זה עובד לך רק בקיובייס) והייתה בעיה בהתקנת גרסת ה- Direct X. עצתי- במידה ואכן הפלאג עובד רק בקיובייס ולא עובד בכמה תוכנות אחרות (ולא רק באחת...)- סימן שזו לבטח הבעיה- הסר את הפלאג והתקן אותו שוב. שים לב שהתקנת גרסת ה- Direct X של הפלאג גם כן מסתיימת בהצלחה. אז הבעיה תיפתר ותוכל להשתמש בפלאג בכל תוכנות האוודיו שלך ולא רק בקיובייס. אשמח אם תעדכן באם הבעיה נפתרה. באם לאוו- נמשיך הלאה לחולייה הבאה בשרשרת. בהצלחה.

dudu8877

New member
הסרתי את התוכנה

והתקנתי שוב ההתקנה עברה בהצלחה כשנכנסתי לAMPLITUBE אח"כ אז בחרתי ב Direct X שמתי תמונה .. וזה אכן עובד אבל .. כל צליל שאני מנגן בגיטרה שומעים אותו יחד עם רעש סטאטי מזכיר קצת דיסטורשן תודה ואגב הקיובייס חוקית וגם הפלאגאין

הפתרון!

הסקרין שוט שצירפת הוא חלון הקונפיג של הפלאג. תשנה את הכניסות והיציאות בחלון זה בדיוק לדרייבר של ה- EMU שלך, והכל יסתדר. כרגע, לפי הצילום, אתה נמצא על כרטיס הקול הבילד אין שלך, ולכן הרעשים. הוא פשוט לא עומד בעומס... בהצלחה.

dudu8877

New member
חצי קשור ../images/Emo13.gif

אנחנו חולקים את אותו מחשב .. צרפתי תמונה

למעלה