שאלתי היא כזו

בחורונת

New member
שאלתי היא כזו

אמנם כיניתי את עצמי בחורונת אבל למעשה אני נערה. אני בת 14 וארבעה חודשים. גובהי הוא 1.72 מבנה הגוף שלי רזה. ותמיד היה כך. לפני כחודש שקלתי 52 קילו. כיום אני שוקלת 49 זה לא בכוונה. זה פשוט קרה כך. אני חושבת שזה בגלל החופש הגדול. תמיד בחופשים אני אוכלת פחות. זה לא בכוונה כמובן, פשוט מתעוררים מאוחר, מפספסים ארוחות ולא אוכלים באופן מסודר. המשקל לא מפריע לי. כלומר, אני לא נראית ממש רזה. אני נראית נורמלית. השאלות שלי הן האם המשקל שלי כיום תקין? וכמה קלוריות אני צריכה לצרוך? שכחתי לציין שאני רוקדת.

מימי

New member
בחורונת

אני לא מומחית, אבל נראה לי שהמשקל שלך נמוך בהרבה מהמומלץ! תשתדלי לא לדלג על ארוחות, גם אם את קמה מאוחר! את לא יודעת לאן את יכולה להדרדר!!!

בחורונת

המשקל שלך כמעט תקין בגיל 18 הוא אמור להיות 56 ק``ג בגילך עדיין יש שוני גדול מאוד בשלבי ההתפתחות. כך שיתכן שהמשקל שלך לפני חודש הוא תקין. אי אפשר להחליט באיזה שלב את בהתפתחותך, דרך האינטרנט. כדאי שתפני לדיאטן/ית באיזור מגורייך. בברכה ניב נחמיאס

תוספת לתשובה

בכל מקרה המשקל שלך צריך להיות בסימן עליה עד גיל 18. ירידה במשקל עלולה לפגוע בהתפתחות. בכל מקרה מומלץ לחזור למשקל הקודם בשלב ראשון.

למעלה