שאלתי את ז'נייה...

AeroSlash

New member
שאלתי את ז'נייה...

ואני שואלת אתכם. יש לכם תאום/ה? הייתם רוצים? למה? פרטו ונמקו, סתם כי זה מעניין

DeAth ScrEaM

New member
אין לי

ולמען האמת אני לא יודעת אם הייתי רוצה, כי אין לי מושג איך זה מרגיש. אני אפילו לא יודעת איך זה עם אח בכלליות, כי אני בת יחידה. אבל אני משערת שאני לא רוצה אח תאום. זה נראה לי כמו תיסבוך אחד גדול עם האישיות. חוצמזה בתור בת יחידה, אני מאוד מאוד מפונקת, אז אם היה לי אח כלשהו, זה היה גועל נפש

g I L 20

New member
לא לא ולא

כי אני אנוכי ולא מעוניין לחלוק מטען גנטי.

TaL53

New member
פששש..שאלה יפה

קבלי דוז פואה רק על החשיבה המקורית (אני ממשיך עם ההתחנפות). האמת מעניין..תמיד חשבתי איך זה היהי עם אח תאום..יש לזה פלוסים כמובן(העתקה במבחנים,הברזות הב"ס) אבל בטח יש לזה גם מינוסים (גניבת חברות) אבל בסופו של דבר נראה לי שזה יכל להיות משהו סבבה.אני בעד! איפה חותמים?

Janem

New member
הרגע דמיינתי את זה....

ואוי ואבוי. לא! יותר מדי.

AeroSlash

New member
טוב

אז אחות תאומה אין לי, וגם אחת תאום לא. פעם בכיתה ו' החלטתי לעבוד על אנשים בטענה שאחותי התאומה הופרדה ממני בלידה אי שם בבריה"מ ועכשיו מצאו אותה והחזירו את אולגה האבודה הבייתה [לא יודעת למה אולגה ולא יודעת למה היה לי חוש הומור כל כך צולע, אבל מה שאני הכי לא יודעת זה למה לעזאזל האמינו לי
]. בכל מקרה, אני די נגד. מוריד את כל האינדיבידואליות שלך. כאילו, אני מבינה שהגרעין של האינדיבידואליות הוא באישיות, אבל בכל מקרה, די מבאס לדעת שמסתובב מישהו בסביבה שלך שנראה בול כמוך
. למרות שפעם, במסיבת גיוס של איזה ידיד שלי, מישהו אמר לי שהוא מכיר מישהי שנראית לגמרי בול כמוני, אבל ממש. אז אולי באמת איבדתי את אולגה יקירתי, בבי"ח הרחק בבריה"מ ועכשיו אני מוצאת אותה?

DeAth ScrEaM

New member
חחחחח

זה הזכיר לי איך שחברה שלי ואני עבדנו על כולם שאנחנו אחיות או בנות דודות (לא זוכרת בדיוק) וכולם האמינו ואמרו "כן, הבנתי את זה מההתחלה. אתן ממש דומות"

AeroSlash

New member
מדובר על אלינה שיאנה פעם העלתה את התמונה שלה?

כי אם כן, אז בהתחלה הייתי בטוחה שזו יאנה בעצמה בתמונה.

למעלה