שאלתיאל קוואק, רמיזה לנאציזם?

berale25

New member
שאלתיאל קוואק, רמיזה לנאציזם?

מי שזוכר, היה לו את האויב שקראו לו דולף! (א)דולף הוא נשר קטן(סמל הנאצים) ויש לו שפם קטנטן בדיוק כמו להיטלר מישהו זוכר? וד"א, אני חייב דחוף תמונה של דולף...אשמח אם מישהו ישיג לי...

ט ו ט

New member
אכן כן

בפרקים האחרונים של שלתיאל חברתו של שאלתי החסידה מתמודדת בבחירות שכנגדה דולף שהוא ניראה בחליפה צביאית ושפמפן היטלרי שחרחר הוא הקים את מפלגת העורבים השחורים והיה להם אפילו סמלשל נץ כזה זה נאצי לגמרי

משום מה

יש אנשים שחושבים שזה רמז לנאציזם. רבותיי, זה לא רמז, זה ביקורת ראווה לחלוטין, ברור במיוחד, ובא כנגד הנאציזם, אנשים עם עקרונות כותבים את שאלתיאל P:

גם על פאור'רינגרס אפשר ל

להגיד שיש גזענות וגם על דרדסים השאלה אם התכוונו לזה?

זה משהו אחר

בדברים שיש חשד, אז יכולות להיות שתי סיבות: 1- צירוף מקרים משעשע 2- אמת בדבר, אך ברמזים דקים בשאלתיאל קוואק לא רמזו להשוואה לנאציזם, זה ברור מאליו, הם עשו את הדברים בכוונה שישימו לב

LeAnNe

New member
הדרדסים היא סדרה נאצית../images/Emo62.gif

ככה אמרו לי בילדותי, היא סידרה גרמנית, לפחות זה מה שהבנתי.. חוץ מזה לגרגמל יש אף יהודי.

שונאת אותו.....

עושה סיוט הנשר הזה

Miss Pigmelion

New member
חשבתי על זה.

בנוסף למאפיינים שכולם מזכירים בנוגע לדולף-היטלר: שפם הסתרה של המוצא האמיתי. טיהור הארץ. דולף-אדולף גם הסמל של הנאציזם היה נשר. מה זמאוד מזכיר לנו בצורתו את העורב הקטן דולף.

LeAnNe

New member
דולף צבע את המקור שלו..../images/Emo62.gif

ההבדל בין שאלתיאל לבין הדרדסים הוא שבשאלתיאל היהודים הם הטובים ובדרדסים זה להפך.

ט ו ט

New member
כמובן

הדרססים תמיד הייתה ידועה כסידרה נאצית ,כמו כן בשתיאל לא חסכו להראות את כונתם

Mycroft

New member
דרדסים - הסיפור האמיתי

מצאתי מחקר קצר שנעשה על הדרדסים, אתם מוזמנים לקרוא... בקיצור, יוצר הסדרה הוא נאצי שיש לו גם קשרים עם הקלו קלוקס קלאן. למשל, הדרדסים לובשים כובע לבן וה"מנהיג" שלהם אדום, שזה בדומה לקלו קלוקס קלאן. הם גם היו רוקדים מסביב לאש כמוהם... בנוסף, לחתול של גרגמל קוראים בגירסה העברית עזראל, שזה שם עברי של מלאך מהקבלה (או משהו בסגנון)

Moondust

New member
לא "רמז" לנאציזם.../images/Emo41.gif

אלא ביקורת. שאלתיאל קוואק פשוט מבוסס על ההיסטוריה - תמצאו שם גם את האפרטהייד (לויני קוראים ויני על שם ויני מנדלה?), הטיסות לירח, ועוד הרבה דברים.

Hwoarang

New member
די כבר יהודים!!

תפסיקו לחפש בכל חור איפה מנסים להרוג אותנו זה סך הכל סדרת טלויזיה.. תפסיקו לאכול סרטים היו נאצים וחיסלו אותם דיי

bebi vegeta1

New member
אתה טועה אין נאצים כי הם מתו לבד

אבל יש מספיק ניאו נאצים וKKK מפגרים שממשיכים את דרכם...

spider kisser

New member
אתה צודק במאה אחוז.

KKK למי שלא יודע מסמל Klu Klux Klan זהו אירגון של אנשים מטורפים ששונאים שחורים ויהודים, לפי מה שאני יודע(לא בטוח) הם היו שורפים אנשים שהם היו תופסים. אנשים הארגון היו לובשים ברדסים לבנים וזהו בערך. ולפי הכתבה באנגלית שניתנה מלמעלה הכותה טוען שגם הדרדסים לבשו כובעים לבנים, והמנהיג לבש כובע אדום(כמו מנהיג ה KKK) ודרדסית היוותה דוגמא מושלמת לארית טהורה לפי התיאוריה של היטלר. ואילו גרגמל היה היודי המובהק לפי אותה תיאוריה(אף שבור, שיער שחור, גר באחוזה גדולה ושוממת). ואם זה לא מספיק לך, אז תרשה לי להזכיר על הסקר שנעשה בקרב אזרחי אירופה שקבעו ברוב של 60 אחוזים שיראל היא המדינה הכי מסוכנת לשלום.

Hwoarang

New member
תלמדו שאין מה לעשות

יש אנשים כאלה ואם היינו יכולים להרוג אותם זה היה קורה ממזמן...בינתיים עד שזה לא מגיע אלינו לא צריך להיות פחדנים ואם כל אירופה נאצים אז מצידי שיפילו עליהם פצצת אטום לא איכפת לי מהם

למעלה