שאלנות

נטל

New member
שאלנות

בוקר טוב לכולם/ן אז ככה, אני אחרי טיפול ראשון שנכשל - את האמת נורא פחדתי בהתחלה מהכל - נורא נבהלתי מזה שחשבתי נו פעם אחת עושים את זה וזהו לא העלתי בדעתי שפעם אחת ממש לא מספיק... אז אנחנו אחרי שנתיים של נסיונות (טבעיים) עצלנותו של רופא הנשים שלי - וחוסר יידע משווע שלי שלא ידעתי בעצם מה עושים? אחרי שנת נסיון אחת, ולאחריה רופא הנשים שלי המציא לי אלף ואחד מחלות החל מזה שאני פוליציסטית, בעלת רחם דו קרני ועוד המון מחלות אחרות שאני מעדיפה לא להיזכר בתקופה הזו שהוא הריץ אותי מבדיקה לבדיקה, עד שהתעקשתי וצעקתי שהרופא ייתן לבעלי לעבור בדיקת זרע - ואלו הן התוצאות. לא עברנו הזרעות ועלינו כיתה מיידית לIVF את האמת הטיפול הראשון הלך מצויין (הבעיה היחידה שלי היתה זה לשתות המון מים... - ושזו רק תהיה הבעיה
. ולכל החדשות כאן השד לא נורא!! (למרות שאני רק בהתחלה) הבעיה היא אצל בעלי - ספירת זרע מאד נמוכה - שאלתי האם יש למישהי/ו מהפורום איזה תרופת סבתא להשביח את הזרע ומה אפשר לעשות מבחינה רפואית? כשביקרנו אצל האורולוג נאמר לנו שאין מה לעשות כרגע אולי בעתיד לנתח אבל כעת אין מה לעשות להשבחת הזרע - אשמח לקבל עצות. שאלה נוספת מה זה ? איקסי? בכל אופן אני מאחלת לכולכן בהצלחה ומזל טוב לכל ההריוניות - אני קוראת סמויה וקבועה ודיי נהנית למקרא כל התגובות החמימות של כולם כאן. נשיקות וחיבוקים לכולם יום טוב - נטלי

נטלי - ללא תשובות...

כיוון שאצלי זה לא בעיית הזרע של בעלי, אז אין לי תשובות בשבילך... אבל זו הזדמנות להקפיץ לך את ההודעה
למנוסות יותר.. אני יודעת שלדנדוש יש משהו טוב עם מיץ גזר, אולי היא תוכל לעזור לך... ובאותה הזדמנות, גם אני רוצה לדעת מה זה איקסי, האמת לא שאלתי כי עדיין אני לא בשלב הזה רק מתקדמת אליו, אז לא רציתי עדיין לשאול, אבל אם כבר שאלת, גם אני הייתי רוצה לדעת.. נטלי, שגם לך תהייה הצלחה רבה וכמובן יום טוב...
ממני מכל ה-
ד.

אכן כן

מיץ גזר עם שמן זית , ושקדים טבעיים , אני לא יודעת אם זה מה שעזר אבל היתה אצלנו קפיצה בספירה ובמורפולוגיה ( עדיין זה לא תקין ונצטרך הפרריה , אבל יש שיפור) ואיקסי זה החדרה באופן מלאכותי של זרעון בודד לתוך ביצית כפי שתואר . אולי בערב יהיה לי זמן ואחפש תמונות של זה ואשלח לך , סך הכל זה שיטה שמעלה את אחוז ההפריות והיא עוקבת בעיות של זרע כמו מיעוט זרע , תנועתיות נמוכה , חוסר יכולת של זרעון לחדור את מעטפת הביצית וכו´. הרבה בהצלחה דנדוש

נטל

New member
בקשר למיץ גזר

דנדוש מצטערת על שאלתי אבל צריך לרסק, לטחון, לערבב להוסיף משהו? (תסלחי לי על הבורות והשאלה הטיפשית...
וחוץ מזה האם אין שיטות ברפואה המתקדמת שלנו להשבחה, כי איפה שלא הייתי לכולם היתה תשובה חד משמעית שאין מה לעשות עם בעיה כזו, ואין מה לדבר בכלל אין סיבה מסויימת מאיפה מגיעה הבעיה - גנים? מכה בילדות? בעלי טס המון (שירות ממושך בחיל האוויר) - אולי זו קרינה? האם למישהי/ו יש תשובה לענות לי... או שפשוט כדאי לרדת מהנושא של ההשבחה ולהתמקד יותר בהפריות? אני קצת מבולבלת - תסלחו לי. בכל אופן תודה רבה לך

אז ככה

אנחנו עושים את המיץ גזר במכונה למיצים קשים שקבלנו מתנה לפסח מחמתי. לפני זה הייתי כל פעם קונה בקפיטריה באוניברסיטה שיש להם מכונה כזאת למיץ. ואת העצה הזאת קבלנו מרב מקובל בירושליים , לא מאיזה רופא או משהו , כי הרופא של בעלי(מומחה לפריון הגבר) לא מאמין אפילו בויטמינים.

abu jamoos

New member
את העיקר שככת . מה עים " שום"../images/Emo57.gif

האם אימה של תרופות הסבתא שומבלה שובלה שומבלה..............

נטל

New member
תודה ../images/Emo24.gif

תודה תודה תודה - ושיהיה לכולנו המון הצלחה

אולה *

New member
הי נטלי!

מצטערת, ש-IVF ראשון נכשל. אבל אל תתיאשי - כשיודעים מה הבעיה ומתמקדים בה, אז בסופו של דבר מצליחים. גם אנחנו ב-IVF עקב בעיות זרע. שיטת איקסי - כפי שליאור פעם הגדיר אותה - זוהי בעצם "אונס של ביצית". מחדירים זרעון בודד לתוך הביצית במטרה להפרותה. יש המון הסברים ציורים ברחבי האינטרנט - חיפוש על ICSI יביא לך עשרות אתרים. במקרה שלכם בהחלט שוקלים את ההפריות ב-ICSI - להגברת הסיכויים. אני לא מכירה תרופות סבתא ולא ממש מאמינה בהן. אבל יש כאן בנות שבטח תוכלנה לעשזור גם בנושא האלטרנטיבי. בהצלחה,

יובל@

New member
היי נטל

אני מצטערת מאד שהטיפול הראשון לא הצליח ומקווה מאד שהטיפול השני יצליח. לגבי icsu אני מצרפת לך קישור מתוך קישורי הפורום לאתר מדהים בו אפשר לראות את התהליך בתמונות. בקשר לספירת זרע נמוכה, אפשר לנסות כל מיני דברים. לא בטוח שזה יעזור אבל לא תפסידו כלום אם תנסו (חוץ מכסף כמובן). בנות בפורום שלבעלים שלהן יש בעיית זרע סיפרו שהבעלים התחילו לקחת ויטמינים שונים. אני מקווה שבמשך היום הם יספרו לך אילו ויטמינים בדיוק, אני זוכרת רק אבץ. אפשר לנסות את הדרך של טיפולים אלטרנטיביים כמו רפלקסולוגיה, שיאצו ודיקור סיני. אצל בעלי יש בעית זרע חמורה. לפני כחודשיים הוא הופננו למישהוא מירושלים שנתן לבעלי טיפול ע"י כדורים טבעיים שאותם היה צריך לקחת מספר פעמים ביום. אם תרצי אוכל לתת לך את הטלפון שלו בערב. יובל

נטל

New member
אני רוצה להודות לכולם

קודם כל תודה לכולם.... אני כל פעם מחדש מופתעת מהתגובות כאן.... אז שיהיה לכולנו בהצלחה

רצית תרופות סבתא - קיבלת!

הנה קישור להודעה שלי מלפני זמן מה עם רשימה ארוכה של ויטמינים, תוספי מזון וצמחי מרפא שיכולים לעזור. הנה עוד לינק לאתר באנגלית שגם עוסק בזה. בהצלחה!

למעלה