שאללת אננס

שאללת אננס

שלום לבנות המקסימות!!
אז אחרי הזרעה אתמול...
קניתי אננס ותכף אחתוך אותו...
איפה שומרים את האננס החתוך על מנת שלא יתקלקל? צריך לעטוף אותו? או שפשוט לשמור בקופסא?
כל טיפ ייתקבל בברכה

טלי 12331

New member
אני הייתי עושה כך

אננס אחד מספיק לי ל-4 ימים אז מחלקת אותו ל-4 וכל רבע שמה בשקית אוכל קטנה ובנקרר זה נשמר ולא מתקלל וזה כזה טעים

קילפתי את האננס, וכל יום חתכתי פרוסה עגולה

כך לא כל האננס נחשף לאוויר.
&nbsp
בקופסה במקרר...
&nbsp
מישהי יודעת אם מותר לאכול יותר מחמישית אננס?
תוהה לגבי זה...
(פרוסה עגולה הכוונה לפרוסה שכוללת את הליבה של האננס)
&nbsp
בהצלחה!
&nbsp
&nbsp

טיפים לאכילת אננס אחרי הזרעה:

הי,
מה שאני הייתי עושה, זה מורידה לאננס את הראש, וקצת מהתחתית, וכל יום הייתי מקלפת מסביב לאננס רבע מהקליפה
וחותכת רבע פלח מתוך האננס, ואותו הייתי חותכת לרצועות שיהיה כיף לנשנש כולל את הליבה אפילו שהיא קצת קשה ללעיסה,
לא חתכתי לעיגולים כי היה לי יותר נוח לאכול ברצועות. את שארית האננס היום מכניסה לקופסאת לוק לוק הרמטית ושומרת במקרר.
כך האננס נשאר טרי וטעים ולא מתחמצן כי הקליפה נשארת עליו.
שני דברים שחשוב לי לציין:
1. אני קניתי 2 אננסים גדולים מסוג אננדה בשוק של רחובות ואכלתי במשך שמונה ימים מההזרעה (אולי קצת נסחפתי עם הכמות אבל המטרה מקדשת את האמצעים
)
2. בפעמיים היחידות שאכלתי אננסים אחרי ההזרעה, בשתיהן נקלטתי להריון
... אז מי יודע... אולי זה עזר מאוד, מה שבטוח לא הזיק...

שיהיה המון המון בהצלחה!

באננס ובעיקר

בליבת האננס יש חומר שנקרא ברומלאין שמסייע להשתרשות ברחם.
אני לא ידעתי מה ואם בכלל תהיה ההשפעתו אבל לא היה איכפת לי לנסות,
אחרי הכל מזה לאכול אננס אחרי כל מה שעברתי?

tutush4

New member
תודה על הטיפ

עכשיו אני מחכה לבטא, אם לא ילך ננסה בפעם הבאה

אני לא קילפתי את כולו

כל פעם חתכתי פרוסה בגודל הרצוי ואותה קילפתי- כך שיתר האננס נותר בקליפתו ולא התחמצן. רק החלק החתוך שחשוף לאויר נהיה קצת מגעיל, אז ביום המחרת ניסיתי להוריד שכבה דקה ולהגיע לחלק שלא התחמצן
נוח זה לא היה, ושרפו לי הידיים מהמיץ של האננס, אבל לפחות היה טעים
&nbsp
חוץ מזה- יצא לי יום אחד להתקל במרכז קניות בדוכן שבו מכרו אננס מקולף וחתוך לקוביות. הם קילפו וחתכו את זה במקום. ביקשתי שיחתכו לי יחד עם הליבה (מסתבר שבד"כ הם זורקים את הליבה כי היא סיבית וקשה קצת ללעיסה) והמוכרת החמודה הבינה את המטרה שלשמה אני קונה את האננס ואמרה לי לחכות כמה דקות- היו לה עוד כמה אננסים לקלף והיא שמרה לי את הליבה מכולם ונתנה לי אותם במתנה, יחד עם קופסת האננס החתוך שלי.
&nbsp
לי אישית זה לא עזר והתשובה הייתה שלילית
אבל אני כן חושבת שאנסה שוב גם בסבב הבא. בכל מקרה- זה טעים מאוד, אז מה אכפת לי לנסות?

למעלה