שאלללה :]

vallleria

New member
שאלללה :]

אממ דבר ראשון אני חדשה...! רציתי לשאול כמה שאלות.. אמממ 1- מאיפה אתם יודעים שורוניקה מארס העונה השניה לא תשודר בערוץ 10 בקרוב? :'( 2- מי בא לורוניקה? הלוואי שאח של לילי :] הוא כזה חמוד :][: 3- אתם יכולים לספר לי קצת מה קורה בעונה השניה של ורוניקה מארס? :] תודה ואני מקווה להשתלב..:][:

irene17

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo58.gif עונה 2

כפי שכבר ענו לך על מי בדלת, זה לוגן. בעונה השנייה יש שתי תעלומות ראשיות. התעלומה הכי גדולה היא אוטובוס של בית הספר שמתפוצץ ונופל מצוק. ורוניקה מגלה שכנראה שזו לא הייתה תאונה. התעלומה השנייה היא רצח של אחד מהאופנוענים של ויביל. בלילה שבו לוגן התנדנד על הגשר והאופנוענים באו, היה הרבה בלאגן ובסופו של דבר לוגן התעורר כשהוא שוכב על הכביש, ביד שלו סכין ולידו שוכב מת אחד מהאופנוענים. לוגן כמובן מואשם ברצח. כשהוא הגיע לורוניקה באותו לילה, הוא היה כולו מוכה. מבחינה רומנטית, ורוניקה ולוגן נשארים ביחד במשך הקיץ אך בפרק הראשון של העונה אנחנו מגלים שהם נפרדו וורוניקה חזרה לדאנקן (האח של לילי).

vallleria

New member
ווואי תודה!!!

אבל אני לא מאמינה שלא ידרו לי את העונה השניה!! :'( ועוד יש לי יס אז בכלל אין סיכוי :'( יש למישהו מושג מאיפה אני יכולה להשיג את הפרקים??

למעלה