שאלו שאלה! לא תענו?! "איך מתעללים בנכה?" תנו דוגמאות חחח
S S u p e r S h e e p New member 1/2/07 #2 ../images/Emo6.gif../images/Emo163.gif לול. אין לי רעיונות.
G GMN New member 2/2/07 #8 ../images/Emo27.gif שמים לו את האוכל גבוה. "מסנדלים" לו את הכיסא. יורים לכיוון הרצפה ואומרים לו - תרקוד
../images/Emo27.gif שמים לו את האוכל גבוה. "מסנדלים" לו את הכיסא. יורים לכיוון הרצפה ואומרים לו - תרקוד
J jast New member 2/2/07 #12 ... מחביאים לו את הכיסא? לאלא בעצם, שמים את הכיסא גלגלים בצד השני של החדר שהוא יוכל לראות אבל לא יוכל להגיע.
... מחביאים לו את הכיסא? לאלא בעצם, שמים את הכיסא גלגלים בצד השני של החדר שהוא יוכל לראות אבל לא יוכל להגיע.
D Devil Kid New member 2/2/07 #13 אמא! אמא!! אמרת שאם אני אבקש משאלה לפני השינה אז היא תתגשם.. אז ביקשתי שאני אוכל ללכת ואני עדיין נכה האמא: אחד באפריל! אחד באפריל!
אמא! אמא!! אמרת שאם אני אבקש משאלה לפני השינה אז היא תתגשם.. אז ביקשתי שאני אוכל ללכת ואני עדיין נכה האמא: אחד באפריל! אחד באפריל!
P plane crazy New member 3/2/07 #15 אפשר לשיר לו כל מיני שירים קום והתהלך בארץ.. *דולף הוא הצדק!* מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר? לרוץ מהר לרוץ מהר לרוץ מהר.. לרוץ מהר.. לפני שיגמר.. אינך יכולה ככה סתם ללכת ואם זה לילד קטן אז אפשר לעשות מסביבו מסיבה ולשיר לו "לשבת לקום! לשבת לקום!"
אפשר לשיר לו כל מיני שירים קום והתהלך בארץ.. *דולף הוא הצדק!* מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר? לרוץ מהר לרוץ מהר לרוץ מהר.. לרוץ מהר.. לפני שיגמר.. אינך יכולה ככה סתם ללכת ואם זה לילד קטן אז אפשר לעשות מסביבו מסיבה ולשיר לו "לשבת לקום! לשבת לקום!"
D Dead Olmert New member 3/2/07 #17 נשמע כיף- למגנט את הגלגלים של הכיסא שלו ואז לגרור אותו עם מגנט לאן שרוצים D: