שאלו/'םןוק/

אני מ-ת-ה משעמום!! עונה.....

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן| יצאת מהמדינה? לא
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן
היית על סמים? לאז!!
שחית בעירום? לאא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? כן שחקת "strip poker"? לאא... חטפת מכות? לא מכות מכות.. אהה מכות... החטפת מכות למישהו? לא מכות מכות..אהה מכות... התחילו איתך? לא היית על במה?. כן ישנת מחוץ לבית? מ-ל-א!!!!! חשבת על התאבדות? זה אישי... נשארת ער כל הלילה? נו בטח מלא לא אכלת יום שלם? נו ברור (יום כיפור, ואם מים לא נחשבים אז פעם ב.. זה תמיד ככה) דיברת בטלפון כל הלילה? לאא.. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לאאא!!!!!!! חשבת שאתה משתגע? חחח לאא נישקת מישהו מאותו מין? בפה?!?!?! לא בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? לא ממש מפורסם (דני רובס) הרגת חיה בטעות? כן (נמלה) הרגת חיה בכוונה? עכביש נחשב? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן
גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים?. לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כןן יאא... האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם? כן באלוהים? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? כן בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? כן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? גלגול נשמות יש לך חברים הומואים/לסביות? לא (ואם כן אז אני לא יודעת שהם כאלה) מי החבר הכי טוב שלך? יש כמה מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? שרי נגיד יודעת הרבה מאוד (וחלק חשוב מאוד), וסיוון יודעת בינוני אבל רוב מה שהיא יודעת ממש ממש חשוב שאפילו שרי לא יודעת-וסיוון היא הבנאדם היחיד שיודע.. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא יודעת.. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אממ...:/ מי החבר שלך ש..: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? שרי דנה סופה מלא כאלה הכי מעט זמן? סיון הכי מצחיק? מקסים הכי קרוב? שרי, סיון, דנה, סופה הכי מוזר? ולדימיר הכי חכם? ולדימיר שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? כולם הזמר הכי טוב? מאיפה ליי... הכי רועש? סופה האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? שרי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? שרי על מי אתה סומך הכי הרבה? שרי, סיון, דנה מי מקשיב לבעיות שלך? שרי, דנה, סיון, סופה עם מי אתה רב הכי הרבה? סופה (בזמן האחרון שריי..) האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? אממ.. חלק בבית של מי היית אחרון? סיון האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? תלוי מה התוצאות... האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? דנה, שרי וסיון (ביחד) ששבר את הלב שלך? אנדריי שאיכזב אותך? שרי שגרם לך לבכות? סיון (לא בגללה, בגלל משהו שדיברתי איתה) ששימח אותך? שראית איתו סרט? סיון שדיברת איתו בטלפון? שרי שראית? חברה? סיון מה אתה לובש כרגע? ג'ינס וחולצת בצפר באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? שום חלק (אני עם המקלדת) איזה ספר אתה קורא? לא קוראת מה יש על הפד לעכבר שלך? עכבר? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אדישה, כלום לא משנה-רגועה האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן

CaesaR3

New member
בגלל שמשעמם לי.. ואני אוהב סקרים:p

האם אי פעם: פגעת בעצמך? יאפ יצאת מהמדינה? יאפ אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? אפילו לא סיגריות, אז בטח שלא סמים שחית בעירום? אממ נראה לי שכן, לא זוכר כל כך היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? כן שחקת "strip poker"? כן עם 3 בנות בטיול השנתי.. והן קרעו אותי:( חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה?.כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כמעט, אז כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא ישנת כל היום? כן, וזה כיף כל ככךךךך הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא שידוע לי :) היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן.. יותר מידי פעמים לצערי פגשת מישהו מפורסם? כן, עומר ברנע בפינה החמה לפני כמה ימים הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? אממ כן:( היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? עדיין לא קפצת בנג'י? בחופש.. עוד מעט היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? כן בשטן? אממ לא סגור על זה בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? NO במכשפות? NO האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? אממ ביקשתי פעם אחת, לא התקיים :( באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא, כי אז אני הולך לגהנום חח בדת מאורגנת? מזה? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא ממש חשבתי על זה,אבל אם יש לו, הוא בטח אישה =\ לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לאדמה? יש לך חברים הומואים/לסביות? לא שידוע לי, יכול להיות מי החבר הכי טוב שלך ? לא נתתי את התפקיד הזה למישו אחד .. יש קבוצה של אנשים מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? אממ אימא? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? "תתאבד יבן זונה" מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? "גם אימא שלך יכולה לקורא לאבטחה של הקניון, זה אומר שהיא עושה את זה?" מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אלוויססס מכיתה א' הכי מעט זמן? אממ אלון? רק שנתיים הכי מצחיק? מומין! הכי קרוב? אממ אלוויס ובמבי הכי מוזר? בהחלט , חמין זכה בתואר הכי חכם? אלון ואז במבי שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? :-X הכי נחמד? אלון הזמר הכי טוב? אילן הכי רועש? שוב, חמין זוכה בתואר הנחסף האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? הכוונה לידיד נכון? אז לא.. אבל ידידה כן :) אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? לוידע, זה מתחלק לפי תקופות עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אממ אחותי על מי אתה סומך הכי הרבה? במבי\חמין בצורה דיי שווה מי מקשיב לבעיות שלך? אפחד, אני לא משתף בעיות עם מי אתה רב הכי הרבה? עם מי לא:) האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? תלוי.. האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? חמין האם החברים שלך מכירים אותך? הם מכירים את הצד שאני נותן להם להכיר.. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אממ לא ממש מזיז ל אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: אממ חלקן :p מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? לא חסר שצחקת עליו?גם זה לא חסר שהלכת איתו לקניות? אממ אימא? לפני כמה שנים טובות ששבר את הלב שלך? גם זה לא חסר שאיכזב אותך? הרבה.. שגרם לך לבכות? אני לא בוכה, לפחות משתדל לא לבכות ששימח אותך? דידי שראית איתו סרט? עם אבא, היום שדיברת איתו בטלפון? מלכה מה אתה לובש כרגע? גרבים בוקסר וצעיף חחח באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? אה? אני כותב עכשיו איזה ספר אתה קורא?מזה ספר? מה יש על הפד לעכבר שלך? עכבר אופטי.. לא צריך פד תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אחלה. . . . האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא

coullette

New member
עיכלאב טאקרע

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? לא התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? אולי עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא נראה לי הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? ... בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לאדמה יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך יוכי מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? יוכי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכרת בחייאת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אין מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? יוכי הכי מעט זמן? צבי(?) הכי מצחיק? צבי הכי קרוב? יוכי הכי מוזר? אין הכי חכם? טניה שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? יוכי הכי נחמד? צבי הזמר הכי טוב? טניה הכי רועש? אמיליה האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? לא מדברת הרבה.. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? כנל על מי אתה סומך הכי הרבה? יוכי מי מקשיב לבעיות שלך? יוכי עם מי אתה רב הכי הרבה? לא רבה האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? יוכי האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: אולי מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? וואלה לא זוכרת שהלכת איתו לקניות? גם ששבר את הלב שלך? הממ...ישי? חח וואי זה היה מזמן שאיכזב אותך? רועי שגרם לך לבכות? רועי ששימח אותך? צבי שראית איתו סרט? ההורים
שדיברת איתו בטלפון? טניה אולי שראית? צביייייי מה אתה לובש כרגע? כלום באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בתחת.נראה לכם? איזה ספר אתה קורא? לא קוראת מה יש על הפד לעכבר שלך? כלום תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: עייפה,עצבנית,מדוכאת,מתה לישון האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? עם ליאור אבל הוא כרגע נעלם לי קצת האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא אין לי כוח רוצה לישון

shira cohen

New member
עונהההההה

האם אי פעם: פגעת בעצמך? פיזית ממש לא אבל יש מצב שעשיתי משו לא בסדר שגרם לאנשים אחרים לפגוע בי יצאת מהמדינה? רגל במצריים ורגל בלבנון נחשב? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? תקף אלרגיה עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? בערך שחקת "strip poker"? כן חטפת מכות? חחח מללא פעמים עם חברים וידידים בצחוק... ולפעמים זה כואב באמת! החטפת מכות למישהו? ^^^^^^^^ כן אבל זה לא הכי נחשב נראה לי התחילו איתך? כן היית על במה?. ברור ישנת מחוץ לבית? ברור חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? ברור לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? נמלה?! חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? כמעט בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן, נמלה... סורי... הרגת חיה בכוונה? כן, ג'וק סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא סיפרתי רמזתי... וסורי גם על זה גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? כן... פסטיבל כרמיאל... ראו אותי לחצי שניה בטלויזיה וגם ביסודי הכיתה שלי הייתה בכיתה סבבה היתה לך התמוטטות עצבים?. כמעט קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לפעמים בקסם? לא באלוהים? בערך בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? בשביל הכיף לפעמים במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? אולי... לא חשבתי על זה נראה לי במכשפות? חחח לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? :p אתה חושב שלאלוהים יש מין? נקבה! לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? שונאת ת'שאלה הזאת יש לך חברים הומואים/לסביות? יאפ... מי החבר הכי טוב שלך? נראה לי שדנה מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אמא מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? למד מטעיות של אחרים כי לא את כולם תוכל לעשות בעצמך! וזה ממש מצחיק שאחותי הקטנה אמרה לי את זה!!!! מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? **** לא אוכלת ביצים היא רק מכניסה אותם לפה! מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? דנה הכי מעט זמן? אמממ... מיקה הכי מצחיק? יש כמה... עידו, טופח, סמי... דנה ועדי הכי קרוב? אמא הכי מוזר? נעם הכי חכם? שביד שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? סמי הכי נחמד? עדי הזמר הכי טוב? סמי הכי רועש? אדי האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? חחחח... רק במשחק או/או אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? נעמה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אמא דנה ועדי על מי אתה סומך הכי הרבה? אמא מי מקשיב לבעיות שלך? אמא ודנה עם מי אתה רב הכי הרבה? ענבר האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? תלוי... בבית של מי היית אחרון? תום עוד מעט הולכת לעדי האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא!!! האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: :p תשאלו אותם מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? ענבר שצחקת עליו? עידו שהלכת איתו לקניות? אמא עכשיו חזרתי ששבר את הלב שלך? גאי שאיכזב אותך? תום שגרם לך לבכות? החניכים שלי... בטיול פשוט עמדתי להשתגע וכמעט התמוטטתי ששימח אותך? כולם!!! ויאן שראית איתו סרט? הצוות שלי שדיברת איתו בטלפון? אבא שראית? אבא מה אתה לובש כרגע? מכנסיים אפורות כאלה טרנינג חולצת ביצפר שחורה וסוואצ'ר אפור של פוקס באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? שיער איזה ספר אתה קורא? גרעינים לבנים מה יש על הפד לעכבר שלך? ציפיתי אותו בפרווה ירוקה וכתבתי עליו עם טויפ צהוב שבט אלון שולט תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: שמחה, מאושרת, עייפות וטיפל'ה לחוצה האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? אלמוד, שיר, עדי, דנה ויאן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? מטרופלין - מלאכים

ChOcOlAtE gIrL2

New member
משעמם../images/Emo3.gif עונה../images/Emo13.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך? אממ לא נראהלי.. יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן
עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן אבל בצחוק
החטפת מכות למישהו? בצחוק
התחילו איתך? כן היית על במה?. כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? רק חרקים
חשבת שאתה משתגע? זה תמיד ככה
XDD נישקת מישהו מאותו מין? בלחי כן נראהלי.. אבל מהההה זה לא אומר שאני לסבית או משו.. מותר לי
בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? אמ לא שזכור לי.. עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? חרקים כן
הרגת חיה בכוונה? חרקים
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? עוגיות מהמדף העליון כשהייץי פיצית
היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים?.לא קפצת בנג'י? אממ כן אבל למים.. נמוך.. איזה 7 מטר אולי יותר.. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם? לא ממש באלוהים? כן בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא
ברוחות? כן בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? אף פעם לא ראיתי כוב נופל
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא ממש.. בדת מאורגנת?
אתה חושב שלאלוהים יש מין? אממ לא נראהלי.. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לאדעת.. יש לך חברים הומואים/לסביות? לא.. ךפחות לא שידוע לי:O מי החבר הכי טוב שלך? לא רוצה לציין שמות..
מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? כנ"ל מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכרת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לאדעת.. מי החבר שלך? לא מציינת שמות שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הזמר הכי טוב? אממ יש הרבה.. הכי רועש? לאדעת האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לאאאאאא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? אממ הרבה.. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? לא מציינת שמות על מי אתה סומך הכי הרבה? כנ"ל מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן
אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: אממ אני חושבת שכן..
מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? לא מציינת שמותת! שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? חולצה אפורה קצרה ומכנס ברך.. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? לא נוגעת בחלק בגוף איזה ספר אתה קורא? אממ בנתיים לא קוראת שום ספר.. מה יש על הפד לעכבר שלך? אממ סתם ת'אתר אינטרנט של החברה שממנה קניתי ת'מחשב ועוד בולשיט
תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: בסדר נו למה בחמש מילים? אה בדיוק יצא לי בחמש מיליםםםXDDDD האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא

pompii

New member
ארוווך..........

האם אי פעם: פגעת בעצמך?כן, זה קורה הרבה למען האמת בזמן האחרון
יצאת מהמדינה?כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?אממ לא נראה לי היית מאוהב?כן
היית על סמים?לא שחית בעירום?חלקי... היה לך מקרה חירום רפואי?לא ממש.. עברת ניתוח?לא חס וחלילה ברחת מהבית?לא ממש שחקת "strip poker"?כן חטפת מכות?לא על אמת החטפת מכות למישהו?לא על אמת התחילו איתך?כן היית על במה?כן ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות?לא נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם?כן דיברת בטלפון כל הלילה?כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?כן ישנת כל היום?כן הרגת מישהו?לא חשבת שאתה משתגע?כן נישקת מישהו מאותו מין?כן בגדו בך?לא היה לך חלום שהתגשם?כן עברת על החוק?כן פגשת מישהו מפורסם?כן הרגת חיה בטעות?כן ג'וק הרגת חיה בכוונה?כן ג'וק סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?כן גנבת משהו?כן היית ברדיו/ טלוויזיה?לא היתה לך התמוטטות עצבים?לא קפצת בנג'י?לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?לא ממש בקסם?מה יש להאמין בקסם?..זה לא אמיתי באלוהים?לא בשטן?לא בסנטה קלאוס?חחח ברוחות?יש מצב בפיות?לא במזל?כן באהבה ממבט ראשון?כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?כן במכשפות?לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?לא בדת מאורגנת?לא אתה חושב שלאלוהים יש מין?לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?גלגול נשמות יש לך חברים הומואים/לסביות?כן מי החבר הכי טוב שלך מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך?מורן מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?נתנו לי הרבה עצות טובות... מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?אין לי מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן?מורן הכי מעט זמן?מאיה הכי מצחיק?מורן הכי קרוב?מור הכי מוזר?מורן הכי חכם?רותם שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?מורן הכי נחמד?מורן! הזמר הכי טוב?יש המווון הכי רועש?יש המווון...? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?כן אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?אין הרבה כאלה..הרבה אנשים עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?מור על מי אתה סומך הכי הרבה?מורן מי מקשיב לבעיות שלך?מורן ומור עם מי אתה רב הכי הרבה?מור האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא האם אתה סומך על אחרים בקלות?לפעמים בבית של מי היית אחרון?מור האם החברים שלך מכירים אותך?כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?זה מקובל... אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:נראה לי.. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?מאיה שצחקת עליו?מור שהלכת איתו לקניות?מור ששבר את הלב שלך?לא היה שאיכזב אותך?מאיה שגרם לך לבכות?לא זוכרת ששימח אותך?מור שראית איתו סרט?מור שדיברת איתו בטלפון?רובי שראית?מורן מה אתה לובש כרגע?ג'ינס וחולצה שחורה פיג'מה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?אממ...במקלדת...? איזה ספר אתה קורא?על העיוורון מה יש על הפד לעכבר שלך?אין לי פד לעכבר תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:קצת משעמם לי אבל מצויין האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?לא

moran129

New member
../images/Emo109.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כה יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?אמ...אולי היית מאוהב? ברור היית על סמים? לאא שחית בעירום? לאא היה לך מקרה חירום רפואי?אממ לא ממש עברת ניתוח? כה ברחת מהבית?לא שחקת "strip poker"?לא חטפת מכות? אממ בערך החטפת מכות למישהו? אממ לא ממש התחילו איתך? לא היית על במה?.כה ישנת מחוץ לבית?כה חשבת על התאבדות? כה נשארת ער כל הלילה? כה לא אכלת יום שלם? כה דיברת בטלפון כל הלילה?רבע לילה ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?לא ישנתי ישנת כל היום? כה הרגת מישהו? לא חח חשבת שאתה משתגע? כה נישקת מישהו מאותו מין?לחאאאאאא בעעע בגדו בך? כה היה לך חלום שהתגשם?בערך עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם?כה הרגת חיה בטעות? נמלה... הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?כהההה גנבת משהו? כה היית ברדיו/ טלוויזיה?לא אולי טלויזיה היתה לך התמוטטות עצבים?.בערך קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?אממ פעמיים האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כה בקסם? לא באלוהים?כה בשטן?כה בסנטה קלאוס?לא ברוחות?לא בפיות?לא במזל? כה באהבה ממבט ראשון?כה ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?כה במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?כה בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין?אממ שאלה קשה לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?--- יש לך חברים הומואים/לסביות?לא מי החבר הכי טוב שלך קורל. מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך?אנאל מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? קורל הכי מעט זמן? ספיר הכי מצחיק? שרי,לירז הכי קרוב?מושיקו הכי מוזר? מיכל הכי חכם? יפה שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אמיר הכי נחמד? שרון הזמר הכי טוב? דבורה הכי רועש?מושיקו האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? --- עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אנאל ומושיקו על מי אתה סומך הכי הרבה? מושיקו וקורל מי מקשיב לבעיות שלך?כולם עם מי אתה רב הכי הרבה? ספיר האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? קורל האם החברים שלך מכירים אותך?ברור האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?--- אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא נריאה לי מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?הילה שצחקת עליו?עדן שהלכת איתו לקניות?ספיר קורל ולירז ששבר את הלב שלך? אמיר שאיכזב אותך? ספיר שגרם לך לבכות? אמיר ששימח אותך? אנאל,מושיקו שראית איתו סרט? טלי ספיר וקורל שדיברת איתו בטלפון? אחותי שראית? חבר של אחותי מה אתה לובש כרגע? טרלינג באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?בשום חלק איזה ספר אתה קורא?--- מה יש על הפד לעכבר שלך?אין לי פד תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:חרא קקא קקי וחרא ושוב קקא האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?לא

וואי ארוך../images/Emo178.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך?אולי..
יצאת מהמדינה?לא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?אולי
היית מאוהב?המון פעמים.. היית על סמים?חס ושלום!
שחית בעירום?במקלחת כןP: היה לך מקרה חירום רפואי?כן עברת ניתוח?לא זכור לי ברחת מהבית?לא שחקת "strip poker"?לא יודעת מזה
חטפת מכות?כן מאח שלי
החטפת מכות למישהו?כן התחילו איתך?נמ..כן כמה פעמים היית על במה?.3 פעמים ישנת מחוץ לבית?לא חשבת על התאבדות?חס וחלילה טפו טפו טפו*יורקת*P: נשארת ער כל הלילה?כן שלוש פעמים בפעם הראשונה היה עם מיתר היה צחוקים
לא אכלת יום שלם?אין מצב
דיברת בטלפון כל הלילה?לאP: ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?איככ די נו
ישנת כל היום?כן הרגת מישהו?לא
חשבת שאתה משתגע?כןP: נישקת מישהו מאותו מין?בעע לא בגדו בך?לא היה לך חלום שהתגשם?כן עברת על החוק?לא פגשת מישהו מפורסם?הון הרגת חיה בטעות?ג'וק כולל?
הרגת חיה בכוונה?אולי איזה מקק דוחה
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא גנבת משהו?לא היית ברדיו/ טלוויזיה?כן..3-2 פעמים היתה לך התמוטטות עצבים?.נממ לא שזכור לי קפצת בנג'י?כן היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כןP: האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?לא ממש בקסם?לא באלוהים?כן בשטן?לא בסנטה קלאוס?לא ברוחות?לא בפיות?לא במזל?כן באהבה ממבט ראשון?כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?לאדעת מזה בדיוק.. במכשפות?לא
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?לא ממש בדת מאורגנת?נה? אתה חושב שלאלוהים יש מין?נממ..תמיד חשבתי שהוא זכר..אבל כרגע הבנתי שאולי לאP: לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?לא
אנחנו מתיםP: יש לך חברים הומואים/לסביות?לא מי החבר הכי טוב שלך?אירנה(choclate girl) מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך?אירנהP: מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?לאזוכרת. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?אין לי מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן?אירנה הכי מעט זמן?עדן
הכי מצחיק?ינרה,ענבל וירדן הכי קרוב?ינרה הכי מוזר?עדי הכי חכם?שהם שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?נממ יש כמה*לא אומרת ולא אומרתP:* הכי נחמד?ינרה? הזמר הכי טוב?עברי לידר
הכי רועש?זמר הכי רועש? לודעת אולי איזה רוק כבד האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?פיככ לא!
אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?נמ..ליז ואירנה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?אירנה ואדר על מי אתה סומך הכי הרבה?יש כמה אנשים מי מקשיב לבעיות שלך?ינרה עם מי אתה רב הכי הרבה?אדר..
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא האם אתה סומך על אחרים בקלות?לא.. בבית של מי היית אחרון?חברה שלי האם החברים שלך מכירים אותך?כן למה שלא?
האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?בכלל ל-א-! האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?נממ בעיקרון לאP: שהבן יזמין נוP: אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:לאדעת
מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?ילדה מהכיתה שלי שצחקת עליו?אפחד.. שהלכת איתו לקניות?אבא שליP: ששבר את הלב שלך?אפחד
שאיכזב אותך?ינרה..O: שגרם לך לבכות?ינרה?O: ששימח אותך?ינרה!:) שראית איתו סרט?מאיה שדיברת איתו בטלפון?אדר.. שראית?אדר מה אתה לובש כרגע?סוודר ומכנס קצר
באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?ביד איזה ספר אתה קורא?לא זוכרת מה שמוP: מה יש על הפד לעכבר שלך?אין לי פד לעכבר כאילו יש לי אבל אני לא משתמשת בו אבל בכול זאת יש עליו מדבר עם הרים כאלה
תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:מוזרה עם מכנס קצר בחורף האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?לא..

מ ו ג ה

New member
עונה

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? כן היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא טפו עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה?.כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן (נמלה) סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים?. לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן!!! אמא חח האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם? כן בערך באלוהים? כן בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? כן בפיות? לא הכי במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? כן אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? גן עדן יש לך חברים הומואים/לסביות? חח אולי! מי החבר הכי טוב שלך ? עדן מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? שחר מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? שחר->אם את באמת רוצה להשיג משהו או מישהו את צריכה להילחם עליו להלחם עד שאת משיגה אותו ולא להרפות אפילו אם כמעט ולא הצלחת...תמיד! נשמע כל כך קיטש אבל כל כך נכון
מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? חח יש כל כך הרבה שאני לא זוכרת! מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? ספיר הכי מעט זמן? חן הכי מצחיק? חן הכי קרוב? עדן הכי מוזר? אורטל =/ הכי חכם? טופז שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? תום הכי נחמד? ספיר הזמר הכי טוב? טופז הכי רועש? טופז האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?

../images/Emo187.gifאני.

האם אי פעם: פגעת בעצמך?לא יצאת מהמדינה?כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?לא היית מאוהב?לא היית על סמים?לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי?לא ברוך השם עברת ניתוח?לא ברחת מהבית?לא שחקת "strip poker"?לא...מה זה?חחחחח חטפת מכות?לא החטפת מכות למישהו?לא התחילו איתך?אממ.לא ממש היית על במה?כן ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות?לא נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם?כן ביום כיפור דיברת בטלפון כל הלילה?לא ישנת כל היום?לא הרגת מישהו?לא חשבת שאתה משתגע?כן נישקת מישהו מאותו מין?לא בגדו בך?לא ידוע=/ היה לך חלום שהתגשם?לא זכור לי
עברת על החוק?לא פגשת מישהו מפורסם?כן הרגת חיה בטעות? כן..נמלה חחחחחחח הרגת חיה בכוונה?כן..גו'ק מעצבן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?אני מקווה שלא גנבת משהו?כן..עלה מעץ היית ברדיו/ טלוויזיה?לא היתה לך התמוטטות עצבים?.נראה לי שכן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?לפעמים בקסם?בקוסמת אחת..
{והמבין יבן} באלוהים?כן בשטן?לא בסנטה קלאוס?לא ברוחות?לא בפיות?לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות?לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?לא ממש בדת מאורגנת? אע?! אתה חושב שלאלוהים יש מין?אע?! לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?למקום טוב אני מקווה יש לך חברים הומואים/לסביות?לא מי החבר הכי טוב שלך?לא מכירים
מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך?כנ"ל מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?לא בוכרת=/ מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?כנ"ל מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן?א הכי מעט זמן?ע הכי מצחיק?י+א הכי קרוב?א הכי מוזר?ל הכי חכם?נ שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?א הכי נחמד?א הזמר הכי טוב?להקה יותר נכון...Maroon 5 הכי רועש?א האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?אע?! אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?י עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?א על מי אתה סומך הכי הרבה?א+א מי מקשיב לבעיות שלך?מ עם מי אתה רב הכי הרבה?-- האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא=/ האם אתה סומך על אחרים בקלות?נראה לי שכן=/ בבית של מי היית אחרון?נ האם החברים שלך מכירים אותך?להההה האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:כן..
ולאכל השאר אין לי כוח לענות

למעלה