שאלו אותי על חתן כלה בפוסט ישן אז:

אדיב חן

New member
תגובתי כדלקמן:-../images/Emo101.gif

מבלי לחשוף יותר מידי פרטים רגישים, אענה כדלקמן:- *) עדיין פונים נפגעות ונפגעים. אמנם ריכזתי קבוצה גדולה מאוד של נפגעים, אך זיכרי כי מספר הנפגעים הכולל הנו אלפים רבים. *) התביעה אכן מתקדמת, בעיקר בתחום איסוף מידע נגד החברה. כתב תביעה יוגש בקרוב, לאחר גיהוץ מספר קפלים ולאחר שכמה אנשים (אהם, אהם) יזיזו את התחת וישתפו פעולה כמו שצריך. המצב הביטחוני מפריע לכמעט כל תחום בחיי הישראלים, אותו מצב נותן אותותיו במספר קשיים טכניים. *) אני אכן מטפל בנושא זה זמן רב. קחי בחשבון כי מלבד ה"קייס" המשפטי קיימים דרישות טכניות ובירוקרטיות, הקשורות במדיניות משפטית, אשר יש לענות עליהן, לא רק על מנת שהתביעה תוגש, אלא גם כדי שהיא תצליח. דרישות אלה הן הדבר האחרון העומד בפני הגשת התביעה, ואלה, כאמור יפתרו בקרוב. Hope this helps.

אדיב חן

New member
שאלו אותי על חתן כלה בפוסט ישן אז:../images/Emo129.gif

שאלו אותי בפוסט מלפני 10 עמודים, בערך, מה הסיפור עם חתן כלה (אני מבקש לקרוא להם גרוש גרושה, על מנת שלא לעשות להם פרסומת בפורום) אז הנה: גרוש גרושה הם חברה אשר הפיקה קטלוג חתונות, ואז החליטה שהונאה זה תחום משתלם, אז תוך פרסום נרחב ואגרסיבי בכל מדיה אפשרית הם הזמינו אנשות ואנשים אליהם למשרד, מכרו להם חלומות על דוגמנות, ואז שכנעו אותם שעל מנת להיות דוגמן צריך לשלם בין 2,000 ל-7,200 ש"ח עבור """הפקה""" ב"""קטלוג""" של דוגמנים. עם הקטלוג אפשר לנגב את התחת, והכסף נשאר אצלם. Hope this helps. ולפני שאיזה לחוץ מגיב לפוסט בשאלה על מתי הפגישה, נא לגלוש כמה פוסטים אחורה ולקרוא. תודה.

למעלה