שאלות.

• פותח הנושא R_R
  • פורסם בתאריך

R_R

New member
שאלות.

*אם אתם כ"כ הומוניטרים איך זה שאתם כ"כ שונאים אנשים מהעם שלנו(מתנחלים,חיילים, חרדים)? *אם אתם נגד טרנספר (ע"פ הגדרת מולדת-ברצון ועם פיצוי) כי זה לא אנושי. איך זה שאתם בעד פינוי התנחלויות גם ללא פיצויים? *אם אתם כ"כ שונאים את הארץ למה אתם גרים פה? *למה אתם כ"כ אוהבים רוצחים מתועבים שהורגים בנו ללא הבחנה וכ"כ שונאים את החיילים שמגנים על הארץ והמדינה שלנו? אני אשמח לקבל תשובות גם באיי-מייל: [email protected]
שבת שלום
רבקה

לא יודע מה לעשות אם לבכות או לצחוק

ובכן אני אתחיל בתיקון שגיאות כתיב: "הומוניטרים" הכוונה כנראה היא ל - "הומניים". כמובן שאני עונה להודעה המצחיקה הזו רק מתוך שעשוע :) ההודעה הזו אינה קשורה בשום קשר שהוא למציאות, אין בינה לבין דעותינו שוב והיא רק מראה את הכשלון החינוכי של מערכת החינוך בישראל (כן אני שוב דוחף את החינוך - גם לפה!). חבל שלאנשים הדיוטים בנושאים כה כלליים יש זכות בחירה. למען דמוקרטיה ולא אוכלוקרטיה, איתי

stavg

New member
אויי באמת!

בחיי, בחיים לא חשבתי שאני אאלץ לענות על שאלות כאלה... אבל הכל בשביל לעזור לעוד בנאדם להבין. שיהיה 1. אוקיי, אנחנו לא שונאים. אני לפחות...אני לא שונאת! אני אומנם לא מבינה או מתבלבלת לפעמים מהדעות של הימנים הקיצונים, המתנחלים והחרדים, אבל יש גבול( הוא מאוד דק, אבל בכל זאת...) בין שנאה למה שאני מרגישה- שקצת קשה להגדיר אותו... מה שאני כן שונאת- אני שונאת את הטמטום שלפעמים פשוט נובע מהדברים שלכם, את התמימות...את זה אני מתעבת! 2. הם מתנחלים, נקודה. הם לא היו צריכים להיות שם מלכתחילה! ולכן הם מיד חייבים לפנות את השטחים האלו ובודאי שלא מגיעים להם פיצויים! איזו מין שאלה? אם מישהו היה פשוט בא ומתיישב לך בבית, כמובן שהיית רוצה שמישהו יעיף אותו משם! ואם לא בדיבורים אז בכוח! ואני בטוחה שלא היית מעוניינת שמישהו ייתן לו פיצוי על כך.....הרי הוא פלש לך לבית! חוצפן באמת..... 3.אני שונאת את הארץ מסיבה אחת בלבד- נהייה בלתי אפשרי ממש לחיות בה. וזה המצב הכי נורא שיכול להיות לטעמי... חוץ מהעובדה שאני בסך הכל בת 14 ולכן לא ממש יכולה לעבור לגור במקום אחר.. 4. איזו תמימות. למה אף אחד לא מבין אותנו באמת?! למה לעזאזל שנאהב רוצחים מחבלים??? אמרתי זאת בעבר ואגיד זאת שוב- זה שאנחנו תומכים בזכויות אדם, גם אם האדם הזה במקרה גר ברמאללה או שכם, לא אומר שאנחנו מעודדים מחבלים ואירגוני טרור! באמת.... ובודאי שלא שונאים את החיילים שמגנים אלינו! זה פשוט שבשלב מסויים במצבע חומת מגן הרגשנו...אני הרגשתי לפחות שהצבא כבר פחות מגן....יותר משמיד. ואת זה אין ספק שלא אהבתי. מקווה שקיבלת קצת מושג עלינו השמאלנים....

למעלה