שאלות

שאלות

1. למה בוטל פרויקט מרכז האוניברסיטה בירושלים? 2. מה קורה עם פרויקט השוק הסיטונאי, מגדל ידיעות, אמקור, אמפא, המניפה, הסינרמה ומתחם סומייל? 3. האם התחילו לבנות את מגדל עלית, ובאיזה מצב מגדל רנו ומרכז דן? 4. האם יש סיכויי שמגדל הממשלה בת"א יהיה גמור ב2003 במצבו הנוכחי?
5. האם בניין אשקול בחיפה זהו בניין האוניברסיטה שעל גבול הכרמל? 6. מה הגבוה (בערך) של מאיץ החליקיקים במכון וייצמן, רחובות? 7. מהו המגדל הגבוה בעולם? תאומי הפטרונוס? 8. איזה בניין מתוכנן לעקוף בגובה את הגייט? כי פשוט אני לא יודע ואני ישמח אם מישהו יענה..

Secular

New member
תשובות...

1.אין לי מושג
2.כל הפרוייקטים הנ"ל אושרו בעיקרון,אך כנראה בנייתם תחל לאחר תום המשבר הכלכלי ומחסור בביקוש למשרדים. 3.עדיין לא התחילו לבנות את מגדל עלית,ומגדל דןיבנה לאחר הסכם בין חברת אגד לבנק דיסקונט להשלמת החוב של הקבלן. 4.זה הכל תלוי אם לא תהיה הקפאה נוספת בבניה,כרגע הבנייה נמשכת ואפילו מתעצמת ונקווה שכך יימשך. 5.כן,זהו בניין ששייך לאונבריסטאת חיפה. 6.הגובה המדוייק הוא 68 מ´,ואני גר במכון כך שאתה יכול לסמוך עליי בנקודה זאת! 7.כן,תאומי הפטרונס הם הגבוהים בעולם...אבל אם לוקחים בחשבון את גובה האנטנה של הסירס,אז הוא הגבוה ביותר-527מ´ 8.כרגע אין בניין כזה,לאחר שמגדל אגד בוטל

ראיתי שאתה גר במכון, אז תהיתי...

למה אתה לא מצייר אותו בס.ס.פ.? חשבתי אולי בגלל שהוא נמוך מדיי... אבל 68 זה כבר יחסית גבוה לא? חסר ייצוג רחובותי ברשימת הבניינים הגבוהים של ישראל בסספ..

Secular

New member
או.קיי../images/Emo13.gif

אני וליאור הסכמנו שהוא הצייר היחיד שמייצג את ישראל,ולכן אני נמנע מלצייר בניינים בישראל,וכל בקשה לציור צריכה להיות מופנית אליו
אגב,באיזה יישוב בדיוק אתה גר??

TheIllustrator

New member
עמרי שרון...

אל תהיה מצחיק!
מה זה פה, דיקטטורה!?
צייר את מאיץ החלקיקים... בשמחה!

Secular

New member
לא ולא!!

אני לא מצייר בניינים בישראל! אתה אחראי על החלק של ישראל ולכן זה חובתך לצייר,אז קדימה לעבודה!!!

אראיתי שאתה גר במכון...

בגלל זה תהיתי למה לא ציירת את המאיץ באתר ס.ס.פ.ק.? חשבתי אולי בגלל הגובה אז שאלתי, אבל 68 זה סביר לשם, לא? חסר שם ייצוג רחובותי..

TheIllustrator

New member
סוף סוך חזרת עמרי

תגיד, איה היית? ואגב, איך המבחנים שלך... נשארו עוד?
אגב, כמה מגה-פיקסל יש למ. הדיגיטלית שלך?

Secular

New member
היי../images/Emo13.gif

יש לי עוד מבחנים עד הבגרויות,אבל לא ממש חשובים... אבל מה שחשוב שאני מסיים שבוע הבא את הלימודים סוף סוף אחרי 12 שנות טרור וגיהנום!!! יש לי 3.3 מגה פיקסלס... נ.ב: אתה מתעלם ממני,שלחתי לך הרבה מסרים שבוע שעבר ולא קבילתי תשובה אפילו על אחד מהם

TheIllustrator

New member
ממש לא!

ידידי... ממש לא מתעלם ממך!
פשוט עמוס בעבודה ובלי יותר מדי זמן, מה גם שלא בדקתי את המסרים שלי כמה ימים. אני אענה היום.

Secular

New member
אתה מבטיח!!??!

אגב ביום ראשון נוכל סוף סוף לדבר במסנג´ר,כי אני מתחבר לאינטרנט זהב במקום הפרוקסי הדפוק של המכון,איזה כיף
!!!

TheIllustrator

New member
מאחר ועמרי שרון כבר ענה...

אני אוסיף רק כמה פרטים. 3. מגדל רנו... ממש לא ברור. כנראה שבקצב ההודעות לגביו בעיתונות, הוא אפילו לא אושר. איזה ברווז עיתונאי כנראה. מגדל עלית, אם ירצה השם, 2007 הוא יארח חברה לסיטי גייט בשמי ר"ג, לדעתי, 2007 זה תאריך אופטימי מדי. מרכז דן, מדשדש לו... בטח ייבנה לבסוף לגובה של 20 קומות במקרה הטוב. 4. בהחלט כן!(לקראת סוף 2003) 7. אז ככה... מבחינת הקומה המאויישת הגבוהה ביותר בעולם וגג המבנה הגבוה ביותר בעולם - התואר עדיין מוחזק ע"י הסירס טאוור בשיקאגו. אולם, מבחינת המגדל הגבוה בעולם התואר שייך לתאומי בפטרונס - בשל הספיירס שלהם. 8. מה, אתה לא יודע!?
מגדל אגד!!!!
(ש"קצת" בוטל...)

כן, גורל אכזר..

אז מה המבנה הגבוה ביותר בעולם שאי פעם האדם בנה? אנטנת שידור בפולין
ועוד משהו.. מישהו יודע באיזה קומה בסיטי טאוור הדירה של לימוד נמצאת

danezeq

Member
תיקון לסעיף 8

כן מתוכנן מגדל יותר גבוה מהסיטי גייט, לא מתוכנן, אלא מתוכננים
א.מגדל אמפא - יהיה המגדל הכי גבוה בישראל, השאלה היא רק מתי יבנו אותו ב.יתכן ופרוייקט "מגדלי אגד" יוקפא, זאת הפעם הראשונה שאני רוצה שמגדל יוקפא, אם הוא יוקפא, הוא "יופשר" בימים טובים יותר, אני מקווה שזה יהיה בעשור הזה - ואז הוא יכול לחזור לתכנית של 245 מטר ואולי יותר גבוה - הכל תלוי במצב! ג.יותר גבוהה מאגד, יותר גבוה מאמפא ויותר גבוה משער העיר, יהיו כמה מגדלים במתחם 2000 בעלי 80 קומות בערך - 80 קומות! תארו לעצמכם בשער העיר יש 64 קומות, 80 קומות! הכל תלוי במצב המחורבן
, תכנונים יש -ואין לי ספק שיהיו עוד הרבה.

ווי 80.. איפה זה מתחם אלפיים ../images/Emo35.gif

ואגב, אני ישמח אם מישהו יגיד לי מזה הבניין שמצורף.. זה בישראל?

למעלה