שאלות

ran819932

New member
שאלות

אני עם מכבי חיפה ויש לי כמה התלבטויות אז: א. מי כדאי לשים בam בשמאל קטן\מסודי? בנתיים אני שם את קטן חלוץ ומסודי am שמאלי ב. בוקולי נפצע ל3 חודשים אז קניתי את ורמוט במקומו לעמדת am ימני. מה לעשות שבוקולי יחזור עם מי לשחק? ג. מי לשים בשער אלמדון או דוידוביץ'? אני עונה ראשונה אחרי זה אם תבקשו אני יעלה לפה גם סגל וטקטיקה ותגידו לי לפי זה מה כדאי לעשות או עם לשנות טקטיקה.

raul1802

New member
תעשה את זה לבד...

תבנה לך טקטיקה לפי ראייתך, מבלי לשאול אף אחד.. זה הקטע במנג'ר, מנסים ומנסים עד שאתה מוצא את הטקטיקה הנכונה..

sok777

New member
כל היופי הוא

לבדוק את הדברים הללו לבד. תנסה, תראה. אל תתייעץ כ"כ הרבה. זו דעתי. ובאשר לשאלות, אם אתה ממש רוצה: א. מי כדאי לשים בam בשמאל קטן\מסודי? אני לא יודע מה הטקטיקה שלך, אם יש לקטן מקום כAMC עדיף לדעתי. מסודי יותר טוב בשמאל לדעתי, אבל לא שיחקתי עם שניהם אז תבחן בעצמך. ב. בוקולי נפצע ל3 חודשים אז קניתי את ורמוט במקומו לעמדת am ימני. מה לעשות שבוקולי יחזור עם מי לשחק? לא יודע, תראה מי בכושר יותר טוב ומי מפגין יכולת יותר טובה. אתה חייב לעשות דברים כאלו לבד, אי אפשר לשאול. ג. מי לשים בשער אלמדון או דוידוביץ'? שוב, תבדוק מי יותר טוב. איך אנחנו יכולים לדעת? אני בעיקרון ממליץ על אלמדון.. אני במקומך הייתי מוכר את דוידוביץ' בהרבה, מביא את אניימה בפחות ממה שמכרת, שם אותו שוער ראשון ונותן לאלמדון לשחק בעיקר בגביע הטוטו אבל גם קצת בליגה.. להשתפשף.. אבל שוב, תראה כמה טוב כל אחד.

למעלה