שאלות

תוםשפר

New member
שאלות

אוקיי אז אני חדש פה אז קצת מידע על עצמי: אני מתאמן בטקוואנדו שנתיים בערך..... הלכתי לאליפות הארץ.... (ונפסלתי בחלק השני) ואני ילך לליגה..... בקרוב אני הולך לתחרות הכנה....... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- יש למומחים טיפים של אימון??? אנל'א יודע..... אולי שילובים קטלניים.....

תוםשפר

New member
../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif

ירדתי ממש מהר

William Kidd

New member
כן!!!

כל בוקר שאתה קם תגרד מאחורי האוזן 4 פעמים, אבל בכיוון השעון!!! אחרת זה יהרוס את הכל!!!!! ברצינות... שאלה קצת מוזרה... תמשיך להתאמן, שנתיים זה לא פרק זמן ארוך מידי, לרוב האנשים התמדה באימונים עוזרת, תנסה את זה גם אתה, מי יודע אולי תגלה שאתה חלק מהם...

דיברת עם המורה שלך?

הוא זה שמעלה אותך לקרבות, הוא אמור להכין אותך לתחרות והוא אמור לדעת מה הכי מתאים לך.

patetta

New member
תראה

קומבינציות סודיות אני לא יכול להציע לך, אבל אני יכול להגיד לך כמה דברים שתיקח לתשומת ליבך. אם החלטת להיות לוחם טקוואנדו מקצועי אתה צריך לאכול לנשום ולשתות טקוואנדו. זה אומר דיאטה ,כושר אירובי, כוח ועוד וכל אלו בנוסף לאימונים. כשאתה לא מתאמן תראה בטלוויזיה קרבות מצולמים ותנסה ללמוד משם דברים בנוסף תראה כמה סרטונים של קרבות שלך. אל תשכח להקפיד על שעותל שינה נאותות ועל עבודה פסיכולוגית. חוץ מזה תעשה את מה שוויליאם קיד הציע לך זה יעזור

avima

New member
אם אני זוכר נכון

אז אליפות הארץ היתה די מזמן לא ? בכול מקרה לא חושב שאפשר לתת טיפים בלי להכיר במה ובמי מדובר אולי אתה צריך לשפר כושר, אולי כוח, אולי טכניקה, מהירות אולי הכול ? אצל מי אתה מתאמן

למעלה