שאלות אני מתגיס מחר, כמה זמן זה טירונות של ג'ובניקים? מי עוד מתגייס מחר ???(מפה?!?!?)
M moshe1988 New member 4/2/07 #1 שאלות אני מתגיס מחר, כמה זמן זה טירונות של ג'ובניקים? מי עוד מתגייס מחר ???(מפה?!?!?)
א איגור הסטלן New member 4/2/07 #2 אני מתגייס מחר ועכשיו לגוף התשובה אני מניח שאתה כמוני תהיה חודש ימים בטירונות.
M moshe1988 New member 4/2/07 #3 לאן אתה מתגייס??? ואיך אתה יודע שחודש??? (ניראה לך שנישאר מחר לישון בבקו"ם או ישר יעבחרו אותנו לבסיס טירונות,,, דרך אגב אתה יודע באיזה בסיס יש מצב שנהיה??)
לאן אתה מתגייס??? ואיך אתה יודע שחודש??? (ניראה לך שנישאר מחר לישון בבקו"ם או ישר יעבחרו אותנו לבסיס טירונות,,, דרך אגב אתה יודע באיזה בסיס יש מצב שנהיה??)
א איגור הסטלן New member 4/2/07 #4 אממ אני מניח............ שמע גבר אני מתגייס כל"צ-גיוס כלל צהל"י שזה אומר שרק מחר אני ידע לאן אני יתגייס. כל הדברים כמו בסיס טירונות נידע מחר. לגבי חודש הרי אנחנו לא קרביים אנחנו נעשה טירונות 02 שזה הכי קלה של צה"ל. ואם אינני טועה אז מ03 זה קרביים.
אממ אני מניח............ שמע גבר אני מתגייס כל"צ-גיוס כלל צהל"י שזה אומר שרק מחר אני ידע לאן אני יתגייס. כל הדברים כמו בסיס טירונות נידע מחר. לגבי חודש הרי אנחנו לא קרביים אנחנו נעשה טירונות 02 שזה הכי קלה של צה"ל. ואם אינני טועה אז מ03 זה קרביים.