שאלות

Rhenium

New member
שאלות

בעקבות המדריך "קיבלת מנילה שלא לטעמך?" ---------------------------------------------- הנתונים שלי: פרופיל - 64 קב"א - משהו כמו 53 או 54 דפ"ר 80 --------------------------------------------- נכנסתי לאתר http://www.shavuz.co.il/recruit/job.asp וחיפשתי שם תפקידים שעוסקים במחשבים. התפקיד האחרון ברשימה הוא "תוכניתן ממר"מ" ונדרש לו פרופיל 64 ומטה. העניין הוא שהורידו לי את הפרופיל ל 64 רק לפני כמה שבועות (לפני זה היה לי 72), ולא הספקתי להתמיין לתפקיד הזה. יש לי עוד סיכוי לשרת בתפקיד הזה
מה אני צריך לעשות כדי לקבל אותו

Rhenium

New member
זאת אומרת

זאת אומרת שכמו שכתבתי - החמצתי את המיונים. איך אני יכול לפעול להתקבל לשם בכל זאת

2inaroad

New member
שאני יבין

היית במחזור נוב' 06 כל הזמן עם פרופיל 72, משמע קרבי. וקיבלת תאריך מעודכן ל- 4.12 שזה תותחנים ו/או השלמות לחילות קרביים אחרים. עכשיו הפרופיל שלך ירד לעורפי (64) וקיבלת מנילה? לי נראה שלא קיבלת ואתה רוצה פשוט להתמיין- אז לא ייתנו לך. אתה תהיה בכל"ץ רגיל.

Rhenium

New member
לא קיבלתי מנילה ואני רוצה להתמיין

למה לא יתנו לי

2inaroad

New member
כי

מיונים למחשבים זה הרבה זמן ואתה מתגייס עוד חודש! ולא ידחו לך את הגיוס בשביל זה ואת זה אני יודע מניסיון! אם היו דוחים לי את הגיוס בשלושה חודשים הייתי אמור לקבל מיונים של חמ"ן שהם בעדיפות עליונה ולא אישרו לי דחיה אז המסקנה היא שלא דוחים בשביל מיונים, והיית צריך להוריד קודם! עכשיו לך לכל"ץ ותבקש שם משהו קשור!

Rhenium

New member
../images/Emo26.gif

הם היו אמורים להוריד לי פרופיל מזמן, ורק אחרי הרבה "ביקורים" בתל השומר נזכרו שהבעיה שיש לי היא 64. למה אני אשם שיש שם ביורוקרטיה כזאת (יום אחד הייתי שם כשמונה שעות, והזמן שדיברתי נטו עם רופאים היה 20 דקות!)
למה הם מתעקשים לדפוק אותי בכח
מה זה כל"ץ

2inaroad

New member
אתה לא הראשון ולא האחרון

כי ככה זה צה"ל וזה מוסר השירות בתל השומר, מה לעשות? והתוצאה שפשוט נדפקת! כל"ץ- כלל צהל"י, תאריך בו מגייסים להרבה תפקידים ג'ובניקים שונים שלא דורשים מיון.

למעלה