שאלות

סטרומבה

New member
שאלות

היי רציתי לדעת כמה וכמה דברים האם המחסן של כאילו יהיה בויאודי או בערוץ הילדים שוב? האם הפנתר הוורוד יהיה בויאודי או בערוץ הילדים שוב? האם לוני טונס יהיה בויאודי או בערוץ הילדים שוב? והאם באטמן יהיה שוב בערוץ הילדים או בויאודי?

porky169

New member
תשובה../images/Emo134.gif

לא לא לא ולא ערוץ הילדים נכון להיום לא מוכן להחזיר שום תוכנית נוסטלגית

סטרומבה

New member
עובדה שהוא החזיר את הביגבגים

ומה עם פוקימון זה יתחיל מהתחלה? ולגבי הסדרות ששאלתי אם הם לא יהיו בערוץ הילדים אז הם יהיו בויאודי? או בערוץ אחר?

porky169

New member
בשום ערוץ../images/Emo134.gif

והביגבגים בוא נגיד שזה לא שיא הנוסטלגיה בכל זאת אני מדבר על סדרות שמזמן הם לא שמו והביגבגים זה לא סדרה כזאת גם את מר בלופר זו הסדרה היחידה שהם שמים וגם זאת סדרה שהם שמים כל הזמן

אף תוכנית ממה שציינת תיהיה בVOD

אך הפנתר הורוד
לצערי גם הפנתר הורוד לא יחזור לשדר בערוץ 23. הוא אפעם לא היה בערוץ הילדים. המחסן של כאילו לא בלוח השידורים וגם הם לא מתכננים ש.ח. לגביו. לוני טונס משודר בשבת בערוץ הילדים ובאטמן כנ"ל. או שודרו עד לא מזמן.

porky169

New member
הפנתר הורוד כן היה בערוץ הילדים

לפני 10 שנים בדיוק שידרו את המופע של הפנתר הורוד שזה מן קומביניישן של סרטים ישנים וחדשים שלו והפנתר במקור לא שודר בחינוכית כי אם בערוץ 1 בבוקר טוב ישראל

הפנתר הורוד,

שודר בערוץ 11 בשעה 16:00 כל יום, ב"זאפ לראשון!" יכול להיות שהוא גם היה בערוץ הילדים, אבל מה שבטוח הוא היה בשעה 16:00 ב"זאפ לראשון!" בערוץ 11. אני זוכר שבדיוק אמא שלי באה לקחת אותי מהציהרון

porky169

New member
יכול להיות../images/Emo134.gif

אבל לפי התמונות שיש בעולם המצויירים יש שם את השעון הישן של בוקר טוב ישראל שהיה בבוקר בבוקר היה חוץ מהפנתר גם בולי רוני וליטל פיף ותלתול ועוד... והפנתר הורוד שודר בדוק לפני 10 שנים

porky169

New member
חחח מה אני הדובר של ערוץ הילדים?

עניתי לך על פי מה שהם אמרו לי שהם לא רוצים להחזיר שום תוכנית נוסטלגית למרות שאת אנימניאקס הם מחזירים די הרבה ככה שאין לדעת

למעלה