היי רציתי לדעת כמה וכמה דברים האם המחסן של כאילו יהיה בויאודי או בערוץ הילדים שוב? האם הפנתר הוורוד יהיה בויאודי או בערוץ הילדים שוב? האם לוני טונס יהיה בויאודי או בערוץ הילדים שוב? והאם באטמן יהיה שוב בערוץ הילדים או בויאודי?
והביגבגים בוא נגיד שזה לא שיא הנוסטלגיה בכל זאת אני מדבר על סדרות שמזמן הם לא שמו והביגבגים זה לא סדרה כזאת גם את מר בלופר זו הסדרה היחידה שהם שמים וגם זאת סדרה שהם שמים כל הזמן
לצערי גם הפנתר הורוד לא יחזור לשדר בערוץ 23. הוא אפעם לא היה בערוץ הילדים. המחסן של כאילו לא בלוח השידורים וגם הם לא מתכננים ש.ח. לגביו. לוני טונס משודר בשבת בערוץ הילדים ובאטמן כנ"ל. או שודרו עד לא מזמן.
לפני 10 שנים בדיוק שידרו את המופע של הפנתר הורוד שזה מן קומביניישן של סרטים ישנים וחדשים שלו והפנתר במקור לא שודר בחינוכית כי אם בערוץ 1 בבוקר טוב ישראל
שודר בערוץ 11 בשעה 16:00 כל יום, ב"זאפ לראשון!" יכול להיות שהוא גם היה בערוץ הילדים, אבל מה שבטוח הוא היה בשעה 16:00 ב"זאפ לראשון!" בערוץ 11. אני זוכר שבדיוק אמא שלי באה לקחת אותי מהציהרון
אבל לפי התמונות שיש בעולם המצויירים יש שם את השעון הישן של בוקר טוב ישראל שהיה בבוקר בבוקר היה חוץ מהפנתר גם בולי רוני וליטל פיף ותלתול ועוד... והפנתר הורוד שודר בדוק לפני 10 שנים