שאלות

Sakura4

New member
שאלות

סאורן וסאקורה התאהבו (נימשכו) ליוקיטו בגלל כוחות הקסם שלהם, וגם סאקורה ככה נימשכה לגברת מיזוקי... אז יש לי 2 שאלות בקשר לזה: 1] למה סאורן לא נמשך לגברת מיזוקי כמו שסאקורה נמשכה אליה? 2] סאורן וסאקורה היתאהבו בסוף הסידרה, בגלל ההימשכות שלשניהם יש כוחות קסם?

המשך...

סליחה אני דפוקה קצת עכשיו לעומת לי שמרגיש כוח מוזר ולכן חושד ממה מקורו ולמה יש לה אותו ומה היא מתקוונת לעשות את זה הוא לא חושד ביוקיטו כי הכוח שלו מוסתר ולכן הוא לא מבין מה הוא מרגיש ולשאלה השניה, אין קשר בין ההתאהבות שלהם לבין כוחות הקסם, אלה להרפתקאות שהם עוברים

N o R i K o

New member
אני לא מבינה את הקטע הזה ../images/Emo142.gif

הם לא יכולים להתאהב במישהו בגלל האישיות שלו ולא בגלל שיש לו כוחות קסם מושי-מהממים?!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!

Ruby Moon

New member
אני לא בטוחה שאוכל לענות לך,

1. שאורן לא נתן בקאהו את אמונו,היא תמיד הייתה מסתורית ונתנה להם רמיזות על קלפי קלאו. הוא חשד בה ולכן הוא לא נמשך אליה (בגלל שהוא נזהר ממנה מאוד). ביוקיטו הוא לא חשד או התנגד אליו אז לכן הוא נמשך אליו בקלות. יוקיטו גם היה נחמד ואדיב אליו עוד מהרגע הראשון שהם נפגשו^^. 2. יש מצב שאהבתם גברה ככל שכוחות הקסם שלהם גברו אך לא נראה לי. לסאקורה היו כוחות קסם עוד מההתחלה והוא שנא אותה. ככל שעבר הזמן הוא התחיל להתאהב בה, אף על פי שזה יכול להיות רק בגלל שכוחות הקסם שלה התחזקו והמשיכה ביניהם נהייתה גדולה יותר.

Titush Black

New member
אמ...

הם לא התאהבו... כמו שאני מסרבת להאמין שבין יוקיטו לטויה [וליואה אם אתם קטנונים
] יש משהו שהוא יותר מרגשות אחווה של חברים אמיתים. בדיוק כמו שיש בין טומיו לסאקורה, כאילו הן אחיות. ככה עם סאקורה וגב. מיזוקי. כמו סאמרו מעלי סאקורה לא חשדה בגברת מיזוקי לכן היא הרגישה לידה בנוח. הסיבה היחידה שהזכירו שהיא מרגישה "הרגשה חמימה ונעימה לידה" היא מכיוון שסאיורן חושד בה ובכוחות הקסם החזקים שלה. וזה גם לא עוזר שהי אנצאת לידם בזמן שהם מדברים והוא לא מצליח להרגיש אותה. ולשאלה השניה אני אענה בתוקף לא לא ולא!. יגידו מה שיגידו בין סאיורן לסאקורה יש אהבת נעורים אמיתית. מאז שסאיורן הגיע ליפן הוא שם עין על סאקורה כדי שהוא יוכל למצוא את כל הקלפים. המציאות היא שסאקורה היא היחידה שיכולה להחזיר אותם לצורתם המקורית כי השרביט נמצא אצלה. ובגלל זה הם חוברים ביחד כדי לתפוס את קלפי הקלאו ולהגן על חבריהם. ותנסי את להיות עם אדם חביב כמו סאקורה שבאמת מאמינה בטוב שבכל אדם, וגם כשסאיורן התנהג אליה בצורה מכפירה היא חייכה בבישנות, ולא להתאהב בו. אחרי כל מה שהם עברו ביחד טבעי שסאיורן ירגיש נבוך לידה. ובואי נוסיף לזה את הקרציה שתלויה לו על הכתף... בכל מקרה סאקורה מגלה שהיא מאוהבת בסאיורן רק אחרי שהוא מספר לה, לפני זה היא חושבת שהם פשוט הפכו להיות חברים טובים. (והיא עוד מתעללת בו עם יוקיטו ויואה
) הוא מספר לה והיא מגלה שהרגשות שלה כלפי כל מישהנו אחר היו שונים ושעכשיו יש לה פשוט כיוון ראיה אחר לגבי סאיורן. לא כחבר אלה כאדם מושך ועניינים כאלה
אבל אין ספק שללא הקסם הם לעולם לא היו נפגשים. לכן יש לו חלקון קטן באהבה הגדולה שלהם. וכן- ככה יעשה לאיש שעיצבן את תיתוש בהשארותיו
(חח סתם סתם) תיתה

Ruby Moon

New member
כע באמת אתמול ניסיתי לבדוק את זה

וטומויו באמת מתנהגת ככה והרבה מעל זהXD היא מדאיגה אותי!!!!!!!

Titush Black

New member
לא אצא ולא אצא../images/Emo2.gif

טומויו פשוט בובע של ילדה! אחרת היא לא הייתה מנסה לשדך את סאקורה לסאיורן. ולמרות שיוקי\טויה יכול להיות פשוט מסחרר חושים
זה עדיין יותר מידי בשביל להיוטת בתוכנית כזאת
ואכן- טומיו מתנהגת מוזר. אבל עם אמא כזאת... אני לא מופתעת. נצל"ש אחרי כמה פעמים שמצאתי את עצמי נכנסת לפורום אני חושבת שאני די יכולה להגדיר את עצמי כ"חדשה". בו יה
נדפקתם
תיתה

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif זה שהיא בובה

לא נוגד את זה שהיא לסבית. תסתכלי במנגה, כרך 2, עמ' 70, היא אומרת את זה בעצמה.

Mor L

New member
חחח

טומויו טויה יוקיטו סאורן.... ועוד דיבבו את הסידרה הזו בשביל הילדים קטנים?!?!?

למעלה