שאלה יש לי שאלה איך אני מוסיפה תמונות ?
D DJ LiBi LiB New member 4/8/06 #2 תשובה למטה רשמום לך צירוף קובץ בפס כחול כזה את לוחצת עיון ומוסיפה ומעתיקה את הכתובות מקווה שעזרת י
B B o N u s New member 4/8/06 #3 אז ככה א. פורום 499 יתנו לך הסבר מפורט ב. תלחצי על הוספת תגובה גדולה יש לך למטה בפסים הכחולים פס אחד שבו את יכולה לעלות כל מה שאת רוצה; סרטונים, תמונות, מצגות, משחקים, מסמכים ועוד.. ג. רק פעם הבאה תנצלשי או תשרשרי בבקשה לא פותחים כל שנייה הודעה
אז ככה א. פורום 499 יתנו לך הסבר מפורט ב. תלחצי על הוספת תגובה גדולה יש לך למטה בפסים הכחולים פס אחד שבו את יכולה לעלות כל מה שאת רוצה; סרטונים, תמונות, מצגות, משחקים, מסמכים ועוד.. ג. רק פעם הבאה תנצלשי או תשרשרי בבקשה לא פותחים כל שנייה הודעה
מ מ א מ י2 New member 4/8/06 #4 תראו את זה ../images/Emo4.gif ../images/Emo219.gif עוד כתבה מעפנה,חסרת רגישות וטיפשית. בטח הכתב עוד מעריץ של מויאל/נינט/גבסו . הוא חסר רגישות?! שילך לדחוף קוביות קרח..אולי ירגיע אותו! (תקראו את התגובות,רובן קוטלות ונגד הכתב/ת. תכתבו גם אתן,כי זה ממש מעצבן!) http://bidur.msn.co.il/msnEntertainment/Music/Reviews/200608/20060803173920.htm . איכס,גועל נפש של כתבה!!
תראו את זה ../images/Emo4.gif ../images/Emo219.gif עוד כתבה מעפנה,חסרת רגישות וטיפשית. בטח הכתב עוד מעריץ של מויאל/נינט/גבסו . הוא חסר רגישות?! שילך לדחוף קוביות קרח..אולי ירגיע אותו! (תקראו את התגובות,רובן קוטלות ונגד הכתב/ת. תכתבו גם אתן,כי זה ממש מעצבן!) http://bidur.msn.co.il/msnEntertainment/Music/Reviews/200608/20060803173920.htm . איכס,גועל נפש של כתבה!!
מ מ א מ י2 New member 4/8/06 #5 אוי! איך זה הגיע לפה?! ../images/Emo219.gif אוף,אל תשימו לב . תפוזונע!!!
מ מ א מ י2 New member 4/8/06 #7 אוי נובאמת ../images/Emo219.gif אל תשים לב >< רציתי להראות שוב בפורום 1226 D: טאפ,לאמשנה :/ ליאור ששון י'זבלה לך תדחוף במבה פרפרים לתחתת
אוי נובאמת ../images/Emo219.gif אל תשים לב >< רציתי להראות שוב בפורום 1226 D: טאפ,לאמשנה :/ ליאור ששון י'זבלה לך תדחוף במבה פרפרים לתחתת
מ מ א מ י2 New member 5/8/06 #13 ../images/Emo11.gif נורא ../images/Emo219.gif (מבחינת הכתבה הפאקינג מטומטמת הזאת)
מ מ א מ י2 New member 4/8/06 #8 יש התגובה שלי הגיעה D: ../images/Emo219.gif תגובה 67 רולזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז .
ל ליאת לאב דון New member 5/8/06 #10 WTF?? ../images/Emo4.gif ללמוד דבר או שניים מגבסו או נינט?? יש אנשים שמהללים את האלבום החדש של סקעת!! הוא פשוט מהמם!! ברור שהכותב שרוי בדיכאון עמוק וקנאי מאוד
WTF?? ../images/Emo4.gif ללמוד דבר או שניים מגבסו או נינט?? יש אנשים שמהללים את האלבום החדש של סקעת!! הוא פשוט מהמם!! ברור שהכותב שרוי בדיכאון עמוק וקנאי מאוד
מ מ א מ י2 New member 5/8/06 #12 תודה לג'ה D: ../images/Emo219.gif כפרעליך . בזה את צודקת >< (נו נהפוך ת'שרשור ל ,לא? גבסו+נינט היו רוצים ת'חצי גומה של הראל מעפניםם
תודה לג'ה D: ../images/Emo219.gif כפרעליך . בזה את צודקת >< (נו נהפוך ת'שרשור ל ,לא? גבסו+נינט היו רוצים ת'חצי גומה של הראל מעפניםם
מ מ א מ י2 New member 5/8/06 #15 אמרתי שכדי להפוך ת'זה כבר ל-../images/Emo32.gif למה? אגב,עדיף להשתמש במונח פורום. כי הקומונות שם מפגרות . בקיצצ..זה שרשור אוף אפשר לומר,כי היא קיבלה תשובה ולא צריך לפתוח כל הזמן,אז זה הפך לאוף,טוף?
אמרתי שכדי להפוך ת'זה כבר ל-../images/Emo32.gif למה? אגב,עדיף להשתמש במונח פורום. כי הקומונות שם מפגרות . בקיצצ..זה שרשור אוף אפשר לומר,כי היא קיבלה תשובה ולא צריך לפתוח כל הזמן,אז זה הפך לאוף,טוף?
מ מ א מ י2 New member 5/8/06 #18 ג'ה=>היכל התרבות=>מוש..? ../images/Emo219.gif או שלא ראית? (זה פשוט קורע אותי,והפך לחלק מהמילים שאני משתמשת בהם,חוחוחו)
ג'ה=>היכל התרבות=>מוש..? ../images/Emo219.gif או שלא ראית? (זה פשוט קורע אותי,והפך לחלק מהמילים שאני משתמשת בהם,חוחוחו)